Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372)
+---- Wątek: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. (/Temat-Nasza-indywidualna-kopareczka-na-blaszaka-80609)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 28-11-2013 01:54

według tego ( http://bitcoin.web-share.nl/?q=4.77&unit=m¤cy=eur&market=mtgoxUSD&fee=0 ) kalkulatorka moje udziały powinny dawac ,mi dziennie 0,00000394 BTC natomiast jak narazie dzienny zysk ( 1 dzienny zysk teraz idzie 2 Big Grin ) to 440 ; )więc o no te dajmy 40 za mało.. Ma prawo sie pomylić , ale moglo by się mylić na naszą korzyść. Ja dużo nie zainwestowałem , i zainwestowałem w zupełność z BTC uzyskanych z neta, nie wykupionych Wink

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 28-11-2013 12:23

tu liczy sie srednia z dluzszego okresu
wiec na dzienne wahania nie ma co patrzec

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - patryk006 - 28-11-2013 21:44

wtrącę się ... skoro wydajesz 0.8 btc wartego X a wydobędziesz 0.4 btc wartego 2x to teoretycznie wg. twojego rozumowania wychodzisz na 0, to czy nie lepszą inwestycją jest zostawienie sobie tego 0.8 btc aby mieć 4x ? Wink

aktualnie żadna inwestycja w moc się nie zwróci, jedynie z odrobiną szczęścia i wiedzy kiedy sprzedać swoją moc/sprzęt można coś zarobić

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 29-11-2013 00:27

nie zapominaj ze zawsze zostaje moc obliczeniowa ktora mozna sprzedac

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - KerPwn - 30-11-2013 12:54

@2up
Dokładnie to napisałem w kilku postach na poprzednich stronach.

@up
Kiedyś gdy trudność będzie wynosiła bardzo dużo twój jeden GH/s nie będzie nic wart.

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 30-11-2013 13:42

ja zainwestowałem raz 0.0003 a teraz w moc ładuje NMC a bitcoiny sobie leżakują

ną tą chwilę mam juz 0.00001234 wykopane Big Grin

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 30-11-2013 17:22

ehh a ty dalej ni ebierzesz pod uwage ze jesli wzrasta trudnosc rosnie i cena btc
oczywiscie spada wartosc hashow w kopalni ale tylko w stosunku do btc
w stosunku do zlotowki jest ona prawie stala!!!!!!!!!!!!!
do 2 miesiecy zakladam temat o jednej z najwiekszych koparek - nie mowie tu o peta hashah jak maja najwieksze kopalnie ale mysle ze zachece ta relacja ludzi do kopania i inwestowania w kopary lub moc obliczeniowa

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - KerPwn - 30-11-2013 23:42

Biorę to pod uwagę, i z tego co widzę kiedyś 1 GH był wart kilka BTC a teraz nawet 1 nie jest wart, z czego można łatwo wywnioskować jak to pójdzie dalej.

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 01-12-2013 00:40

a byl byl wart
ale wtedy btc nie kosztowalo 3500 tylko adekwatnie mnieej

RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - KerPwn - 01-12-2013 21:47

Jak już pisałem, patrząc na to to jednak trudność wyprzedza cenę, do tego nowe technologie które wchodzą do kopania, mam na myśli to że produkują coś co szybciej kopie BTC za mniejszy wkład pieniężny.