![]() |
Typy Xull'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy Xull'a (/Temat-Typy-Xull-a-78414) |
RE: Typy Xull'a - Xullrae - 10-12-2013 14:07 Swansea na minus, Hull od początku meczu dominowało, strzeliło bramkę na 1-2, ale sędzia jej nie uznał, dlatego mecz skończył się wynikiem 1-1. Na dziś liga mistrzów. Galatasaray v Juventus - 2 @1.95 W dzisiejszym meczu turecka drużyna Galatasaray zmierzy się z włoskim Juventusem, Juventus w tej edycji ligi mistrzów pokazał się z dobrej strony, liczę na ich dzisiejsze zwycięstwo, w innym przypadku przegranej stracą 2 pozycje w grupie, na rzecz turków. Możliwe że Juventus będzie grał na remis by wygrać z turkami u siebie, dlatego 2DNB jest również bardzo możliwą opcją. ManU - Shakhtar 1 - @2.05 ManU w tej edycji LM pokazuje się tyko z dobrej strony, czego nie można powiedzieć o ich grze w PL, nie przegrali jeszcze u siebie liczę na podtrzymanie tej passy. Real Sociedad - Bayer Leverkusen 2 - @1.91 Bayer będzie dziś bardzo zdeterminowany by wygrać, tracą 1 punkt do drugiego w tabeli Shakhtaru, Sociedad nie radzi sobie zbyt dobrze w LM, Bayer powinien dziś zyskać 2 miejsce w tabeli na co liczę. Przepraszam mały edit: Benfica - PSG 1 - @2.05 PSG dziś wychodzi rezerwami Benfica ma szanse na własnym boisku wygrać. RE: Typy Xull'a - Xullrae - 10-12-2013 22:51 Pięknie pięknie pięknie, po prostu wspaniale, dawno takiego dobrego dnia nie miałem z takimi kursami. ManU - Shakhtar 1 - @2.05 + Real Sociedad - Bayer Leverkusen 2 - @1.91 + Benfica - PSG 1 - @2.05 + Galatasaray v Juventus - 2 @1.95 Zwrot stawki(tak przewiduję, ale jeszcze się zobaczy co mój bukmacher wymyśli :v), mecz został przeniesiony z powodu opadów śniegu. Aż lepiej tak mi kończyć dziś dzień. ![]() Typy Xull'a - NowyKoles - 11-12-2013 16:21 Graty RE: Typy Xull'a - Xullrae - 11-12-2013 16:37 Hmm na dziś jest sporo meczy i nie wiem które wybrać. Austria Vienna v Zenit St Petersburg 2 - @1.61 - Zenit musi wygrać by umocnić swoją pozycję w tabeli. Napoli v Arsenal 2 - @2.70 - ciężki mecz jeśli Arsenal przegra prawdopodobnie straci pozycje lidera i może nawet spaść na 3 miejsce w tabeli. Schalke 04 v Basel 1 - @1.70 - Schalke musi wałczyć by wygrać mecz innej opcji nie ma, gdy wygrają wskakują na 2 miejsce w tabeli. Ac Milan v Ajax 1 - @1.70 - AC Milan musi wygrać by utrzymać się na 2 pozycji. Atletico Madryt v Porto Over 2.5 - @2.00 - Atletico nie ma o co wałczyć, Porto walczy o 2 miejsce w tabeli z Zenitem, liczę na grad bramek To są moje przewidywania, a obstawię: Zenit @1.61 AC Milan @1.70 Over 2.5 - Atletico v Porto - @2.00 Schalke 04 @1.70 Zwiększam trochę stawkę, teraz daję po 3 EURO, nie jest to duża stawka, ale tak mam zamiar powoli wyjść do góry. Życzę powodzenia w LM dziś. ![]() ![]() RE: Typy Xull'a - Xullrae - 11-12-2013 23:35 Ah moja własna głupota :I Chciałem na początku obstawić wygraną Atletico, ale zrezygnowałem, i wygrali... ale tylko 2:0 więc mój over 2.5 poszedł w cholerę. Na dziś tylko Schalke na +, i po cholerę zwiększałem stawkę... Ehhh, cóż mogłem to przewidzieć, że tym razem mi nie pójdzie, takie już mam ostatnio szczęście. Na jutro Liga Europy. Valencia v Kuban 1 - @1.80 St Gallen v Swansea 2 - @2.05 Tottenham v Anzhi Makhachkala 1 - @1.22 Tottenham po słabym kursie, ale można postawić. RE: Typy Xull'a - mareczek - 12-12-2013 21:22 (10-12-2013 22:51)Xullrae napisał(a): Pięknie pięknie pięknie, po prostu wspaniale, dawno takiego dobrego dnia nie miałem z takimi kursami. dzień konia, jeszcze gala by nie weszla, ale na twoje szczescie sie rozpadala w Turcji co jest tak rzadkie jak to, ze Legia wygrywa mecz w LE, moze nawet bardziej ![]() RE: Typy Xull'a - Xullrae - 13-12-2013 12:58 @mareczek, wiem, ale po tym jednym dobrym dniu, obstawiłem ligę europy 2 razy :I nigdy nie obstawiać ligi europy. :v Tylko Tottenham na +. Na dziś nic, na jutro Man City v Aresenal 1 - @1.80 Odp: Typy Xull'a - Xullrae - 14-12-2013 18:59 City pewnie, mimo fatalnego sedziowania wygrana zasluzona. Wysyłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 2 RE: Typy Xull'a - Xullrae - 14-12-2013 22:59 Przez ostatnie przegrane w lidze europy, gram teraz rozważniej, dlatego stawiam po 1-2 typy na jutro jest dużo potencjalnych typów. Aston Villa v Man Utd 2 - @1.83 - ManU w tym sezonie że tak powiem dupy nie urywa, dlatego zastanawiam się nad tym typem. Norwich v Swansea 2X - @1.9 - Swansea, hmm ciężko powiedzieć, po prostu ich lubię, remis jest bardzo możliwy, jeszcze pomyślę. Schalke 04 v Freiburg 1 - @1.4 - Schalke gra w miarę dobrze, Freiburg nie gra zbyt dobrze, również do przemyślenia. Tottenham v Liverpool 2 - @3 - Ciężki typ, ale Liverpool gra dobrze, a Tottenham bardzo niepewnie w tym sezonie. Sevilla v Athletic Bilbao 1 - @2.05 - Gdyby to Athletic był gospodarzami to minimum remis, ale w tym wypadku nie jestem pewien i skłaniałbym się bardziej ku Sevilli która u siebie gra dobrze. Post edytuję i jutro wstawię ostateczne typy. EDIT: Trochę mi się dziś zaspało :v Ostatecznie 2 typy nie wymienione powyżej Sociedad - Betis 1 - @1.75 Lilie - Bastia 1 - @1.4 Sociedad jak i Lilie grają z typowymi ogórkami dlatego nie powinni mieć z nimi dużo problemów. RE: Typy Xull'a - Xullrae - 15-12-2013 20:43 Z moich oba weszły. Teraz tak Aston Villa v ManU - wygrany byłby Norwich v Swansea - zwrot Schalke 04 v Freiburg - wygrany Tottenham v Liverpool - wygrały 0:5 ładnie i pewnie Liverpool tak jak myślałem(nie obstawiłem go bo przez Ligę Europy wyszedłem na minus i muszę grać póki co ostrożniej żeby wyjść na swoje) Sevilla v Athletic Bilbao - przegrana, bo wygląda to na remis. Podsumowując byłby ładny plus dzięki Liverpoolowi, ale cóż nie postawiłem, może ktoś spróbował i zyskał ładnie. ![]() |