Informacje o wypłatach z FireCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Informacje o wypłatach z FireCash (/Temat-Informacje-o-wyplatach-z-FireCash-77715) |
RE: Informacje o wypłatach z FireCash - FireMedia - 18-10-2013 09:09 Wszystkie wypłaty zostały zrealizowane. RE: Informacje o wypłatach z FireCash - FireMedia - 02-11-2013 10:27 Dziś zostaną przygotowane wszystkie umowy o dzieło - przelewy pójdą może już we wtorek. Przelewy bankowe zaczniemy realizować już od poniedziałku, planujemy zakończyć w piątek. Payza ze względu na okres księgowania po ich stronie - może uda się rozpocząć w piątek. Proszę zlecać wypłaty. RE: Informacje o wypłatach z FireCash - KisuShite - 02-11-2013 13:06 Gdyby udało się z przelewami do piątku byłabym wniebowzięta RE: Informacje o wypłatach z FireCash - Mr.Max - 04-11-2013 20:26 Realizacja przelewów się rozpoczeła? RE: Informacje o wypłatach z FireCash - FireMedia - 04-11-2013 22:54 Dziś rozpoczęliśmy realizację wypłat. Jutro postaramy się zrealizować płatności wynikające z umów o dzieło + niektóre wypłaty na konta bankowe standard. Zasilone zostało również konto Payza i czekamy aż zaksięgują - wtedy zostaną zrealizowane wypłaty na Payza. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem (sieci dotrzymają terminu wypłat) to do piątku zakończymy wypłaty dla wszystkich. RE: Informacje o wypłatach z FireCash - Monster - 05-11-2013 14:32 Jeśli zleciłem wypłatę, a potem zmieniłem dane w płatnościach, to wypłata przyjdzie na te stare czy nowe dane? Bo wolałbym na nowe bo właśnie założyłem konto walutowe RE: Informacje o wypłatach z FireCash - FireMedia - 05-11-2013 20:50 (05-11-2013 14:32)Monster napisał(a): Jeśli zleciłem wypłatę, a potem zmieniłem dane w płatnościach, to wypłata przyjdzie na te stare czy nowe dane? Bo wolałbym na nowe bo właśnie założyłem konto walutowe Nowe, ale dopisz w adresie "przelew walutowy" RE: Informacje o wypłatach z FireCash - matie996 - 07-11-2013 09:27 I jak z tymi przelewami? RE: Informacje o wypłatach z FireCash - FireMedia - 07-11-2013 09:31 Resztę płatności z umów i wypłat standard musimy zrealizować po otrzymaniu pieniędzy od reklamodawców - dziś mają zostać wysłane. Jak tylko pieniądze zostaną zaksięgowane u nas to zrealizujemy pozostałe płatności. RE: Informacje o wypłatach z FireCash - dawo62 - 07-11-2013 14:43 W tym miesiącu również jakieś metody kolejkowania wypłat? |