Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:57

Yazir, ty mi mówisz bym nauczył się czytać ze zrozumieniem, a to chyba ty powinieneś się tego nauczyć (niestety).
Cytat:Dlatego chce znać twój kapitał na reklamy, by móc wiedzieć ile i gdzie mogę umieścić reklam.

Ja tu nie widzę nic związanego z
Cytat:Powiedz ile oferujesz to powiem o ile za mało chcesz mi dać.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:57

jesli chcesz sie dowiedziec na ile wyceniam twoj pomysl i ile moglbym wlozyc to ty najpierw musisz mi przedstawic pelna dokumentacje tego w jaki sposob to widzisz, krok po kroku ze wszystkimi szczegolami, jesli czegos takiego nie masz to stracilem 2 godziny zycia, jestes mi winien ok 10 tys złotych, faktura czy paragon?

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:59

Aha, czyli ty chcesz to wycenić, ta? No okej, jutro usiąde wygodnie na lapku przy kawie i napisze biznes plan.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - yazir - 03-09-2013 01:01

(03-09-2013 00:57)Krytyk napisał(a):  Yazir, ty mi mówisz bym nauczył się czytać ze zrozumieniem, a to chyba ty powinieneś się tego nauczyć (niestety).
Cytat:Dlatego chce znać twój kapitał na reklamy, by móc wiedzieć ile i gdzie mogę umieścić reklam.

Ja tu nie widzę nic związanego z
Cytat:Powiedz ile oferujesz to powiem o ile za mało chcesz mi dać.

Celowa wypowiedź na Twoim poziomie mająca na celu ukazanie tego że nie masz pojęcia o czym w ogóle mówisz, zaczynając od prowizji Allegro, przez obliczenie (czysto hipotetycznych) zysków bez biznesplanu aż po brak pojęcia dotyczący niezbędnego kapitału.
Tłumaczenie "im więcej tym lepiej" jest tak bezsensowne iż nawet wypowiedzi forumowych troli przewyższają Cię o głowę.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 01:03

Aha, akurat twoje zdanie na temat tego tematu mnie nie interesuje za przeproszeniem Wink

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - daniel42na - 03-09-2013 01:07

To na uj go zakładasz?
Chcesz aby traktowano cię poważnie a zachowujesz się poniżej krytyki, planujesz podbój kosmosu samolotem z papieru.
Piszesz o rzeczach o których nawet nie doczytałeś w internecie podając informacje całkowicie niezgodne z prawdą.
Chcesz aby coś z tego wyszło to podejdź do tematu poważnie bo póki co piszesz o superplanie obmyślanym latami, tyle że twoje wypowiedzi w ogóle nie trzymają się kupy.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 01:10

Że co? Nie wiem czy się podlizujesz yazirowi czy co, ale powiedz mi co w związku z tym portalem się nie trzyma kupy? Weź się zastanów, bo nie wiem po co mi tutaj w ogóle wyskakujecie z durnymi postami które mnie w ogóle tutaj nie obchodzą. Szukam inwestora, nim nie jesteś więc się nie odzywaj. Idę spać. Dobranoc.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 01:15

(03-09-2013 01:10)Krytyk napisał(a):  Że co? Nie wiem czy się podlizujesz yazirowi czy co, ale powiedz mi co w związku z tym portalem się nie trzyma kupy? Weź się zastanów, bo nie wiem po co mi tutaj w ogóle wyskakujecie z durnymi postami które mnie w ogóle tutaj nie obchodzą. Szukam inwestora, nim nie jesteś więc się nie odzywaj. Idę spać. Dobranoc.

A niech to, popre daniela(niech mnie ogień piekielny pochłonie), z tego co opisywales kupy jedynie trzyma się to, że twoją motywacją jest bill gates, no i niestety to tyle, cala reszta jest na moje oko niestety pisana na poczekaniu dlatego nic sie niczego nie trzyma

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 01:22

moją motywacją jest bil gates? haha.. nie.
a co tam niby namieszałem że się nie trzyma? ja już nie czytam tego od początku bo mi się oczy kleją. spadam. n.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 01:36

(03-09-2013 01:22)Krytyk napisał(a):  moją motywacją jest bil gates? haha.. nie.
a co tam niby namieszałem że się nie trzyma? ja już nie czytam tego od początku bo mi się oczy kleją. spadam. n.

gdzie? a no w pierwszym zdaniu "No więc jak byłem bardzo młody, miałem zaledwie 13 lat, wpadłem na pewien pomysł, no tak, tylko pomysł, lecz po jego zrealizowaniu możnaby wybić się na skale światową i bym był tak sławny jak bil gates (troche motywacji nie zaszkodzi Wink)"

Z resztą ja nie chce Ci nic wyceniać, napisz mi najpierw PW o co mniej wiecej chodzi to ci powiem czy w ogole chce sie w to bawic