![]() |
yecia bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: yecia bukmacherskie (/Temat-yecia-bukmacherskie-74397) |
RE: doradzanie bukmacherskie - whysoserious - 01-09-2013 11:20 Cytat:-abonament i logowanie wielu poda dane znajomym itp i każdy będzie wchodzil p1 to jednorazowy "wysiłek" dla rozprowadzającego p2 wymaga "pracy" od przy każdym typie Nie chodzi o robienie strony jak witryny banku, ale jeśli specjalista od strony to specjalista a nie "specjalista" ww oraz kilka innych to rzeczy o których koder powinien sam pomyśleć i cię poinformować, jakie planuje rozwiązania i dlaczego. Bo inaczej to za 100zł wykupujesz hosting i domene, instalujesz wordpress i żaden programista ci nie potrzebny, żeby brał pieniądze za nic. To tak w ramach osobistych doświadczeń z programistami, gorsi we współpracy są tylko graficy ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - sebens - 04-09-2013 09:11 No to został nie cały miesiąc, jak tam idzie? Wiesz może już ile będzie wynosił abonament? I czy na początek będą jakieś typy na próbę? RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 04-09-2013 21:14 dalej w budowie lada moment strona się pojawi wpłaty dopiero od 1 pazdziernika od godziny 24 ![]() abonament z zalozenia mial wynosic ===50 jednak prowizje od przelewy24 oraz wiekszy podatek ryczaltu ![]() odezwe sie ze szczegolami co do probnych typow nieskromnie napisze mysle ze wyzej sie cenie ![]() podalam linka tworze dzialalnosc,strone,poniose koszty co miesiac ![]() sam fakt robienia czegos nie na odwal a wszystko zapiete na guziczek ![]() ![]() bedzie strona,bedzie archiwum,bedzie strona monitorowana z zewnatrz kto bedzie chcial to w to wejdzie,kto nie to nie ![]() ![]() pozdrawiam czas spac ![]() przepraszam za styl pisania i brak polskich znakow RE: doradzanie bukmacherskie - whysoserious - 04-09-2013 22:27 Cena jest absurdalnei zaniżona skoro sa serwisy gdzie chcą po 100eur za 1 typ Jak nie chcesz odstraszyć to daj krótsze okresy, dniowe, tygodniowe Pamiętaj, że 10 osób po 500zł daje więcej zysku i mniej pracy niż 100 po 50zł Jak będzie za tanio i za dużo osób będzie korzystać, to zrobisz szkodę i sobie i im, bo to z tego co rozumiem dość egzotyczne typy, dostępne u niewielu buków, więc jak nagle kilkadziesiąt osób zacznie grać identyczne zakłady, nawet niewielkie stawki to informatyczne systemy buków to szybko wychwycą, odpowiednio zareagują i się skończy zabawa RE: doradzanie bukmacherskie - Traw3k - 04-09-2013 23:31 O ile za 50 zł typy bym brał, nawet w ciemno, bez okresu próbnego (patrząc po fachowości koleżanki) - tak za 500 zł już zwyczajnie mnie nie stać, bo to przede wszystkim dla mnie zabawa, a nie sposób zarobku. Choć nie ukrywam, że gdyby z tych 50 zł zarabiałbym x-krotność i z zabawy przerodziłoby się to w sposób zarabiania to jestem skłonny zapłacić więcej, wiadomo. ![]() Whysoserious, sugerujesz że buk obniżyłby znacznie kursy, czy monitorowałby takie osoby bardzo dokładnie, żeby im utrudniać obstawianie? Nie wiem, co oznacza tutaj "odpowiednia reakcja". Z góry dzięki za wyjaśnienie. ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 04-09-2013 23:51 niska cena wiem tym chce zainteresowac grono odbiorcow po jakims czasie moge miec teoretycznie stalych bywalcow i mozna ew zawezic grupe do 30 osob 10 osob po 500 ladna perspektywa ![]() krotsze okresy dniowe tygodniowe...hmmmm nie jestem ani ja ani maz wrozka jasnowidzem ![]() pomylki tj zle typy zapewne beda jak zawsze ![]() od poczatku mowie ze gra zemna najlepsza w miesiecznym okresie ![]() przez miesiac doprowadzi do dobrego yieldu a tym samym zarobku gracza ktory wykupi abonament sama szerosc ![]() ![]() wiem tez jak grac by to mialo sens i dawalo miesieczne zyski ![]() moje rozumowanie jest proste gracze wykupia abonament za niska cene -zobacza ze za ta cene grajac przez miesiac wyjda in plus(mowa tu o graczach rozsadnych nie takich co po 1 ukazanym typie zagraja vabank) moje typy analizy przemyslenia to nie jasnowidzenie to nie liczenie na szczescie to tylko wieloletnia milosc do hokeja co sezonowe nie spanie w nocy ogladanie od 3-4 meczow co noc i tak przez 7 miesiecy w roku ![]() tony rozpisanych kartek schematow gry danych zespolow,ich zestawienia obrony,ich zachowania w oslabieniu przewadze etc ![]() ![]() po ewentualnym sukcesie mojej inicjatywy moge ew zastanowci sie co do zawezenia grupy ![]() na chwile obecna nie jest to wskazane ![]() bukmacherzy nawet z wygrywajacymi graczami z naszego kraju nic nie zrobia ![]() dla nich to i tak zyla zlota ![]() sama piekna fortuna na sezonie nhl notuje 70% dochodu w okresie pazdziernik-maj ![]() i tak juz przez wiele lat konczac na dzis ![]() chce oferowac miesieczne abonamenty bo tyko wtedy wiem ze to ma sens cena poczatkowa bedzie niska przez jaki czas? miesiac dwa trzy? tego nie wiem pozdrawiam dodam jeszcze z doswiadczenia wiem ze na takie strony blogi itp wchodza gracze dysponujacy niska kwota poczatkowa chca np za 50 zl zarobic w miesiac 400-700zl?? to ich cieszy nie sa stratni cos zarobia etc ![]() kilerzy z ogromnym portfelem zapewne ida na wlasna reke niejednokrotnie pakujac sie w porazki dlugi kredyty etc ![]() kto niby z moich klientow mialby grac stawkami tysiecznymi na kupon?? majac na uwadze moje slowa ze gra oplaca sie na okres miesiaca ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - ciemnebiznesy - 05-09-2013 00:10 Planujesz rozszerzac serwis o inne dyscypliny, czy ukierunkowujesz sie tylko na hokem? RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 05-09-2013 00:20 na chwile obecna tylko nhl potem olimpiada i ms tez hokej ![]() znam tez sie na mlb czyli kolejny z amarykanskich sportow ![]() ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - sebens - 05-09-2013 09:41 Yecia, zdradzisz jakimi stawkami grasz? I czy grasz płaską stawką czy może to zależy od typu? RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 05-09-2013 09:53 granie dla siebie wszystkie stawki i metody ![]() ![]() na stronce bedzie wszystko opisane tak aby kazdy gracz wybral da siebie metode 1 mozna plaska stawka na kazdy typy bramki czy punkty 2 mozna plaska stawka na bramki a na punkty progresja 3 mozna i tu i tu zagrac progresja (to tez ok rozwiazanie-kursy na bramki powyzej 3 progi progresji nie sa wtedy tak odczuwalne-na punkty kursy nizsze ale sami zauwazycie ze maja wieksze %%trafnosci) mimo mojego wstretu do progresji na wszystkich aspektach----musze przyznac ze w nhl na takowe zaklady jest to dobra metoda |