Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 05-07-2013 13:49 Metoda już się bardziej nie rozwinie podejrzewam, teraz kwestia tego, ile czasu uda mi się na tym zarabiać. Pewnie bym mógł dobić do większych kwot, ale nie chcę być pazerny i badać ich wytrzymałości. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 05-07-2013 18:04 Dobry zarobęk więc nie warto być zachłannym , a ile czasu dziennie spędzasz aby swoje zarobić ?? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Mag!c - 05-07-2013 20:49 Poszło z ref'a Zobaczymy co z tego będzie RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - szykiryki - 05-07-2013 22:20 dzisiejszy wynik 13,30 zł - zaledwie parę leadów, ale wciąż do przodu! RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 09-07-2013 08:17 Szykiryki - małymi krokami do przodu! W końcu odkryjesz swój sposób. Prololex - właściwie teraz nie siedzę już nad tym aż tyle, co wcześniej, od 2 do 4 godzin dziennie. Ale teraz przez weekend zaniedbałem i wpadło o wiele mniej RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 09-07-2013 20:15 Ja narazie się obijam , bo ppa mnie kusi więc tu się rozwijam :-) Czy przypadkiem nie korzystasz z płatnego poradnika daniel42na , właśnie do sieci afilacyjnych . RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 12-07-2013 12:36 Kupiłem jego poradnik, w zasadzie jego sposób można swobodnie wykorzystywać w tej sieci i podejrzewam, że mógłby się sprawdzać, ale robię coś innego. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - bolo9797 - 12-07-2013 13:00 Nie rozumiem co poradnik daniela ma do tych sieci .. W jego poradnikum nie zarabia sie na takich sieciach aflikacyjnych. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - prololex - 12-07-2013 18:17 Ja chyba właśnie wiem na jakich xxx :-D Bo znam kilka sposobów do tych sieci , ale u spowiedzi byłem :-) RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Norson94 - 13-07-2013 20:56 Cytat:4.2. w przypadku, gdy Wydawca nie prowadzi działalności gospodarczej, do doręczenia Afiliantowi w terminie 7 (siedmiu) dni od daty rejestracji w którymkolwiek Programie partnerskim następujących dokumentów: kopii dowodu osobistego, prawidłowo wypełnionego oświadczenia o nieprowadzeniu działalności gospodarczej oraz oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (chyba że Wydawca posiada status zarejestrowanego podatnika VAT), według wzorów udostępnionych przez Afilianta Tak jest tam napisane w regulaminie . Tutaj ktoś napisał ,że wystarczy im skan dowodu . Moje pytanie : Co dokładnie trzeba im wysłać w tym terminie do 7 dni ? |