![]() |
[POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! (/Temat-POMAGAM-Zarabiaj-razem-ze-mna-rozekrr-67906) |
RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Nemezis - 07-07-2013 18:16 Z chęcią bym zaczął współprace z tobą bo są pozytywne opinie oraz osoby zarobiły dość spore kwoty w krótkim czasie, ale mam obawy jak to było u innych mentorów nic ciekawego mnie nie nauczyli, myślę ze jeśli chodzi o bloga to wiem można by powiedzieć wszystko, tylko mam zawsze kłopot z wypromowaniem go dobrze i wypozycjonowaniem ![]() RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - rozekrr - 08-07-2013 07:48 Sam napisałeś że moi poleceni zarabiają dobrze, także nie wzięło się to znikąd... Dodatkowo prowadzę forum dla poleconych, gdzie nie ma mowy o żadnym YouTube, same metody promocji po za nim. Jeżeli będziesz pracował i robił wszystko co ewentualnie będziesz czytał, to zarobki będziesz miał, i nie wydasz kasy na marne. Jeżeli się zdecydujesz, zapraszam do napisania na e-mail. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Nemezis - 08-07-2013 09:39 (08-07-2013 07:48)rozekrr napisał(a): Sam napisałeś że moi poleceni zarabiają dobrze, także nie wzięło się to znikąd... To coś nowego, bo z tego co wiem każdy mentor wskazuje na promowanie przez YT a tutaj coś można by powiedzieć innowacyjnego. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - WazzaP - 08-07-2013 10:09 Taki mały offtop: Nie każdy mentor wskazuje na promowanie przez YT.. ![]() RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - ciamciaj - 08-07-2013 10:10 (08-07-2013 09:39)Nemezis napisał(a):Trochę sie mylisz, wiekszosc mentorów, którzy mają wiedzę o SEO starają się ją przekazać. Pozdrawiam.(08-07-2013 07:48)rozekrr napisał(a): Sam napisałeś że moi poleceni zarabiają dobrze, także nie wzięło się to znikąd... RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Nemezis - 08-07-2013 10:24 @Wazzap,cimciaj Jeszcze jakiś rok temu gdy bylem refem w 2 rożnych sieciach PPA nie słyszałem nic o innej metodzie promowania niż yt + jakieś tam wtyczki do bloga seo. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - ciamciaj - 08-07-2013 10:31 To było rok temu, od wtedy jest duzo wieksza konkurencja i ludzie łapią się i ucza trudniejszych metod jeśli mozna tka porownac yt-google. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - Nemezis - 08-07-2013 21:55 Zaryzykuje jednak, po miesiącu od startu wystawie obszerną informacje odnośnie współpracy z rozekrr. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - rozekrr - 09-07-2013 08:22 Pamiętaj że jeżeli to będzie nowy blog, to miesiąc to jest całe nic. W tym czasie dopiero wszystko zacznie układać się w Google i możesz mieć pierwsze pobrania, chodź nie musisz. Wiele osób myśli, aaa tam napiszę do mentora, będzie mi pisał co mam robić a kaska będzie mi wpadała... Otóż nie, ja przedstawiam Ci tylko metody i narzędzia, a jak Ty je wykorzystasz to już Twoja decyzja, co przełoży się zresztą na Twoje zarobki. Posiadam dla poleconych forum, gdzie wszystko jest podane pod nos, tylko zaparzyć sobie herbatkę, i czytać wchłaniając wiedzę ![]() Ci co mają zapał do pracy, ich efekty można było przeczytać kilka/naście postów wyżej. Jak ułoży się z Tobą? Mam nadzieję podobnie, czas pokaże. RE: [POMAGAM] Zarabiaj razem ze mną - rozekrr! - CreepyUploader - 09-07-2013 09:13 Today's Earnings: $27.81 Yesterday's Earnings: $74.03 Naprawdę polecam ![]() Jeszcze nawet połowy dnia nie ma a 30$ prawie więc dzisiaj szykuje się z 90$ myslę ![]() Wypłata 1300$ doszła za ten miesiąc ![]() |