Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę (/Temat-SPRZEDAM-Plugin-blokujacy-Polske-67199)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 11-04-2013 14:05

@skipi, może przestaniesz gadać o rzeczach o których nie masz pojęcia? cba jest to normalny serwis na którym możesz mieć wp, forum czy co tam chcesz.. fakt, jest to słaby (darmowy) hosting, ale nikomu nie narzucam tylko czystego pliku z konkretnym napisem.. -.- jest tam normalny kod php...

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Leśniczy - 11-04-2013 22:31

Zrobię delikatny offtop, ale może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest cel blokowania Polaków na stronach i o co w tym chodzi?

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - m4rcin93 - 11-04-2013 22:36

@up: po to, żeby polacy nie kopiowali zawartości strony/bloga.

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - afghan - 12-04-2013 09:28

Sorki ale powiem moim skromnym zdaniem że to jest badziew NIE KUPIŁEM I NIE KUPIĘ Po co mam blokować dostęp Polakom żeby nie pobierali ? Zrób ktoś taki plugin co bedzie blokował Francję, a tam pobrania są jak wiecie zadziwiające, ale 1$ z Polski przyda się zawsze Chyba że już jesteście na tyle bogaci że gardzicie każdym pobraniem z PL to spoko, Z drugiej strony to dobra inicjatywa żeby nikt nie kradł waszych unikalnych Nisz i nie wzbogacał się waszym kosztem ale coś za coś niestety... Takie jest moje zdanie co do tego pluginu. Pozdro

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - malpa2 - 12-04-2013 14:10

Teraz każdy kto zobaczy napis "Users from your country are not permitted to browse this site" lub podobne bedzie za wszelką cenę wejść na ten blog, wiec VPS, proxy itp i da radę Wink

RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - yazir - 12-04-2013 14:50

@up, nie ma takiego komunikatu... Jest poprostu Error, przez co strona wygląda na niedziałającą.

[SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - surfer0700 - 26-06-2013 18:14

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.