15$ paypal za free (zakupy ebay) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 15$ paypal za free (zakupy ebay) (/Temat-15-paypal-za-free-zakupy-ebay-66926) |
RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - xJAmaTOx - 29-03-2013 15:43 Jet jeszcze ta promocja ? RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - masterex2 - 29-03-2013 15:53 (29-03-2013 15:43)xJAmaTOx napisał(a): Jet jeszcze ta promocja ? Dla tych do dostali emaila tak RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - Spamer-pl - 29-03-2013 16:20 pomocy piszecie Kliknąć kartę Profil. glupie pytanie ale.. nie mam tego na moim ebayu ???? zalogowany jestem i nijak tego nie widze RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - Fajka - 29-03-2013 16:22 (29-03-2013 15:37)masterex2 napisał(a): Rano napisałem im meila,że wyskakuje taka informacja i teraz dodali mi 15$ do kontaNapisałeś do Paypala czy eBaya? Mógłbyś mi podesłać treść maila, kótry jest skuteczny? RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - ManXer - 29-03-2013 16:22 Napisałem do PayPal, chyba już wiem co trzeba zrobić. Cytat:Panie XXX, z analizy Pańskiego konta PayPal wynika, że konto PayPal nie zostało jeszcze połączone z profilem eBay. W celu realizacji kuponu proszę połączyć obydwa konta i upewnić się, że w profilu eBay zarejestrował Pan ten sam adres e-mail co na swoim koncie PayPal.Może ktoś sprawdzić czy mu działa? @niestety, chyba jednak trzeba będzie czekać na nowe kupony :/ RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - siampa - 29-03-2013 16:22 Szanowny Panie Daniel xxx, Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie trudności z realizacja kuponu promocyjnego eBay. Panie Danielu, na wstępie spieszę przeprosić za wszelkie niedogodności z związku z zaistniałą sytuacją. Proszę mieć na uwadze, że nowe kupony zostaną przesłane do użytkowników w przyszły tygodniu. Dziękuję i pozdrawiam. Z poważaniem Marcin Satanowski Dział obsługi klienta PayPal RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - masterex2 - 29-03-2013 16:29 (29-03-2013 16:22)Fajka napisał(a):Napisałem do Paypala. Wystarczy napisać,że wyskakuje taka informacja.(29-03-2013 15:37)masterex2 napisał(a): Rano napisałem im meila,że wyskakuje taka informacja i teraz dodali mi 15$ do kontaNapisałeś do Paypala czy eBaya? Mógłbyś mi podesłać treść maila, kótry jest skuteczny? RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - paskur - 29-03-2013 17:00 Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego w wysokości 15, 00 USD. Pani Angeliko, bardzo przepraszamy za zaistniałą usterkę techniczną. Nasi technicy pracują nad rozwiązaniem tej trudności. Jeżeli nie uda się Pani wykorzystać kuponu promocyjnego przed 31/03/2013, proszę o zgłoszenie tego faktu droga mailową lub telefoniczną, wówczas wygenerujemy specjalnie dla Pani nowy kupon promocyjny w nadchodzącym tygodniu. Bardzo przepraszamy za zaistniałe niedogodności. To dla nas wyróżnienie, że wybrał Pan system PayPal do dokonywania transakcji online. Jeśli będzie Pani potrzebowała pomocy w przyszłości, może się Pani z nami skontaktować za pomocą łącza Kontakt z nami znajdującego się u dołu dowolnej strony serwisu PayPal. RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - olennnkaaa - 29-03-2013 17:12 W jaki sposób skontaktowaliście się z nimi? Dostaliście w ogóle maile z kodem czy nie? Bo ja na swoje konto co prawda nie dostałam ale chciałabym wykorzystać te 15$ RE: 15$ paypal za free (zakupy ebay) - ManXer - 29-03-2013 17:35 Za pomocą formularza kontaktowego na stronie PayPal. Jak nie dostałaś takiej wiadomości to prawdopodobnie tym bardziej to nie zadziała, a kod CPAYPAL15 jest już nieaktywny i trzeba czekać aż wyślą następny w przyszłym tygodniu, mi tak napisali. |