![]() |
Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! (/Temat-Dlugo-oczekiwany-sklep-zostal-OTWARTY-6685) |
RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - bartaZ - 07-05-2010 13:46 Mnie wysokie ceny nie zaskoczyły. Jeżeli pierwszego dnia dali by ceny chociaż lekko podwyższone, to mieli byśmy do czynienia z kolejnym "restockiem" pod nazwą Shop. Nagrody rozeszły by się w mgnieniu oka, nawet jeżeli mieli by ich dość sporo. Natomiast uważam, iż w niedalekiej przyszłości zostaną dodane kolejne opcje wzbogacania się w PTZ, a ceny zostaną rozsądnie ustalone. RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - Wojtas100 - 07-05-2010 13:52 Ale widać że kilkanaście osób już zamówiło ps3 bo ja mam napisane "going fast" czyli jest możliwe zdobycie tylu punktów RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - turech - 07-05-2010 13:56 Hmm, a ja wam zadam pytanie, czy znacie definicje sklepu ? Jeśli tak to nie piszcie taki bzdur, bo w sklepie płaci się gotówką,a nie punktami, a slider jest tylko dodatkiem do tego, zresztą w filmikach sami mówią, że kupowanie za $$ jest najlepszy sposobem, na szybkie zebranie PTZ... RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - Daminn - 07-05-2010 13:58 Ludzie, nie podniecajcie się tą definicją sklepu. Już któraś z kolei osoba o tym pisze. Znacie definicje Lockerz? Nagrody za punkty, a teraz stało się to praktycznie nie możliwe. RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - turech - 07-05-2010 13:59 Restocki nadal będą... sklep to sklep i koniec... RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - Farm3rr - 07-05-2010 14:03 trochę lipa z tymi cenami, jeszcze bardziej dla osób niemających z-listera ; / RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - turech - 07-05-2010 14:06 osoby co nie mają z lista nawet nie mogą otworzyć sklepu ;D więc im to nawet różnicy nie robi ;p RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - szulakaluble - 07-05-2010 14:30 (07-05-2010 13:52)wojtas100 napisał(a): Ale widać że kilkanaście osób już zamówiło ps3 bo ja mam napisane "going fast" czyli jest możliwe zdobycie tylu punktów Zamówiło ponieważ zapłacili kasą a obniżyli sobie o 50 $ bądź nawet 100$ punktami. Jakbyś poszedł do sklepu nie chciałbyś kupić ps3 o 300 zł taniej? RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - dante - 07-05-2010 14:40 zjebali misje w chuj u nas xklocek za7 stów mozna kupic a u nich za prawie 900 W CHUJ SIE OPŁACA. yhyy. do tego kupie nawet za te 300 zielonych kloca i dostane wow 3000 ptz super obnize za to cene o pare dolcow.....sami odganiaja ludzi. mogli dac jkies ludzkie ceny plus ptz a tak chujni z grzybnia RE: Długo oczekiwany sklep został OTWARTY! - szulakaluble - 07-05-2010 14:51 Załatw mi xboxa elite nowego za 700 zł a kupie zaraz od ciebie. Tym bardziej ze te xboxy posiadają chyba system NTSC wiec kto o zdrowych zmysłach kupował by konsole z USA... |