Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! (/Temat-Tajemnica-Rosjan-rozwiklana-6441) |
RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - method321 - 03-05-2010 14:24 Ciekawe czy jak przywrócą captche ruscy coś na nią wymyślą Bo na tym reestocku bo było nie fair że jedni siedzieli 3 godziny przed kompem by coś wygrać i zostawały im same tapety, a inni kiedy boty wygrywały dla nich najlepszą elektronikę sobie biegali po dworze/spali itp RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Silek - 03-05-2010 14:47 Na którymś filmiku widziałem, że bot sam uzupełnił dane i wpisał od razu captche z miejsca, więc to żaden problem. No chyba, że to był fake No ale jakby nie było można zastosować w nim rozpoznawanie tekstu OCR i po kłopociku. Bocik se dałby rade a co za tym idzie ruscy RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Tech - 04-05-2010 15:30 Oczywiście, że istnieją odpowiednie 'narzędzia' do rozszyfrowywania captchy. Jednak jest to oczywiście nielegalne i zabronione przez Lockerz. RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Mariolars - 04-05-2010 15:53 Także trzeba tylko czekać.jaki im to wypaliło RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Zellus - 04-05-2010 15:54 Taki bot co czyta captche jest prawktycznie niemożliwy do napisania(przez normalnych ludzi), bo jak dobrze wiemy komputer nie posiada lewej półkuli... Pozatym według mnie powinni korzystać z jakiegoś autorskiego skryptu na captche, bo ten co mają teraz ma jeszcze wiele innych serwisów i napewno jest dużo osób które chcą go schakować:// RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Lookso - 04-05-2010 16:44 Można stworzyć zaawansowanego bota, który będzie czytał capthę, ale trzeba się na tym na prawdę bardzo znać. RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - qazwsx - 04-05-2010 19:59 Piszmy do lockerz że restocki są nie fer bo dobre nagrody zbierają tylko oszuści. psp wygrywają tylko zaawansowane boty (hakerzy itp.) RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Mlody666 - 04-05-2010 20:28 Też mi się nie podobają takie zagrywki, dlatego od początku uważałem że idea restoków jest nie do końca sprawna bo wygrywają oszuści i ściemniacze... RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Obama - 04-05-2010 22:01 Haha Ruscy dobrzy są Polak, Rusek dwa bratanki. Im się uda to i nam się uda A co do skryptu to po rusku łatwo ogarnąć co i jak RE: Tajemnica Rosjan rozwikłana ?! - Kalis - 05-05-2010 14:23 ooo fajnie |