![]() |
Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? (/Temat-Konkurs-Lay%E2%80%99s-Jaki-to-smak-64336) |
RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - mojojojo - 04-03-2013 10:55 do warzywnego: jedno w drugim RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Natlia200 - 05-03-2013 18:07 ![]() w pikantny smaku wyczułam pomidory, jednak to nie to ![]() Odp: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - mmichal013 - 05-03-2013 20:18 A oto moje odpowiedzi ![]() ![]() Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Agitant - 06-03-2013 01:12 Marynowane pomidory z octem? Rany, ta ich aplikacja jest do bani. Bardzo słabo działa. Nic nie wiadomo tak naprawdę. RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Natlia200 - 06-03-2013 19:02 serowy raczej źle... smak składa się z 2 wyrazów RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - merlinka9 - 07-03-2013 12:09 dobra, teraz moja kolej. Podpowiedzi z podpowiedziomatu z fejsa. smak PIKANTNY: - bez niego sosna nie wyrośnie -ma go też ząb -mogą być indyjskie -mają go prawie wszystkie rośliny -smak jest ostry, słowo! -mówisz pikantnie-myślisz tajemniczy smak -jeden ze składników czasem przewraca ludzi w lesie -Pikantnie,ostro, ostrożnie, strasznie! *edit + nowe podpowiedzi: -pikantny tajemniczy smak jest tak ostry, że aż strach. -pikantność smak zawdzięcza przyprawom *edit -w nazwie tajemniczego smaku pikantnego jest przymiotnik -nie jest to cebula dymka *edit -chowa się w ziemi, ale nie ze wstydu smak MIĘSNY: -to mięso może być czerwone, brązowe, a jak się spóźnisz to także zielone -wrzucisz coś na ruszt? -w nazwie smaku jest sposób przyrządzania -mięso, sposób przyrządzenia, dodatek -mięso, ruszt =? -żeby określić tajemniczy smak musisz użyć zagranicznego słowa -jeden ze składników może rosnąć pod ziemią - odpowiedzi szukaj w mięsnym i warzywniaku *edit +nowe podpowiedzi - Tajemniczy smak mięsny ma dwa przyimki "z" smak SEROWY: - do odgadnięcia tajemniczego smaku potrzeba prawdziwego...Seraklesa -sir? -z serem nie ma żartów -ten ser nie ma dziur -nazwa smaku ma dwa wyrazu -ten ser śmierdzi -nie jest to najczęściej jadany ser na świecie -kraj pochodzenia sera i pewna kostka mają ze sobą coś wspólnego -w kraju pochodzenia sera rzadko pada śnieg -nazwa sera jest związana z pewnym krajem -kraj pochodzenia sera ma dostęp do wody -chcieliśmy udzielić podpowiedzi, ale serowar...uciekł -ser jest wytwarzany w miejscu, w którym łowi się dużo ryb -ser pochodzi z kraju, gdzie kiedyś każdy nosił sandały * edit +nowe podpowiedzi: - ser jest robiony z mleka - okrągły i rośnie, a potem jest zjadalny -rzeka w kraju pochodzenia sera i pewna kostka mają coś wspólnego -dobry na surowo -ser jest wytwarzany, ale czasem też robiony -ser jest zjadany przez młodzież i ludzi -ser może być żółty, albo nie -ser jest wytwarzany w Europie -ser pachnie, a jeszcze lepiej jak nie pachnie smak WARZYWNY: - zielone, a potem czerwone -jedno w drugim -okrągłe i czerwone -warzywa mają witaminy -smak warzywny smakuje także ludziom -to nie są szparagi -udowodnione jest, że Mieszko Stary nie próbował tajemniczego smaku -od jednego ze składników kręci w nosie -błąd systemu, por zaatakował coś tam.. -chciałam podpowiedzieć "kurki", ale przecież grzyby to nie warzywa -można jeść go na surowo *edit +nowe podpowiedzi: -Addio... RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Natlia200 - 07-03-2013 18:37 w warzywnym na pewno jest pomidor ![]() RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - ronida - 07-03-2013 19:12 Nie bawię się w to, ale czy w serowym nie chodzi o japoński ser Sakura? Może ktoś sprawdzić jak chce RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - MrSkacowany - 07-03-2013 19:31 W smaku pikantnym pewnie jest jakiś korzeń. RE: Konkurs - Lay’s Jaki to smak? - Agitant - 08-03-2013 13:34 merlinka9, jesteś cudowna. Bardzo dziekujemy Ci za napisanie tego wszystkiego. Naprawdę. Ja próbowałem oprócz pomidora dać też "cebulę" i "ogórka" do smaku warzywnego ale mam tylko "ciepło". Więc to nie są te warzywa. Trudny ten konkurs. Ciekawe co będzie jak nikt nie odgadnie. |