![]() |
Problem z nieuczciwym gościem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z nieuczciwym gościem (/Temat-Problem-z-nieuczciwym-gosciem-63687) |
RE: Problem z nieuczciwym gościem - PijanyDrwal - 30-01-2013 15:23 elo, obserwuje jego profil na fb i juz chcialem mu zaplacic za dostep do forum, ale trafilem w necie na ten temat na waszym forum i nie wiem co robic. moze ktos kto rzekomo ma tam dostep lub dostale rzekome "patenty" dac cynk czy warto plus dac screen ze faktycznie ma dostep do tego forum? a co do postow wyzej, to chyba nie chcecie zasypac goscia smskami, to gimbusiarskie i prymitwne, no i cos wam moga zrobic, a efekt mizerny RE: Problem z nieuczciwym gościem - daniel42na - 30-01-2013 15:35 @UP Twój nick chyba przedstawia Twój rzeczywisty stan ( bez obrazy ) jeśli wierzysz w takie baśnie RE: Problem z nieuczciwym gościem - miniek9090 - 30-01-2013 16:04 (28-01-2013 23:05)Kabajana napisał(a): Surfer jak nie wiesz co robić, to zgłoś się do odpowiedniej osoby(mam ponad 1000 starterów heyah, można je dobrze wykorzystać) w każdej chwili może wyłączyć usługę sms z internetu ![]() RE: Problem z nieuczciwym gościem - surfer0700 - 30-01-2013 16:38 (30-01-2013 15:23)PijanyDrwal napisał(a): elo, obserwuje jego profil na fb i juz chcialem mu zaplacic za dostep do forum, ale trafilem w necie na ten temat na waszym forum i nie wiem co robic. Jeżeli wierzysz w takie baśnie to życzę miłego wyrzucania kasy w błoto. Zwykły szarak po zakupie patentu za 100 PLN zarabia 10.000 PLN dziennie?? ![]() Nie wiem kto jest głupszy... Czy ten kto to wymyśla, czy Ci którzy w to wierzą. RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 30-01-2013 17:04 patrzcie , niezadowolony klient wysłał mi oto jeden z cudownych patentow... Patent PIZZA W lokalach gastronomicznych są różne promocje żeby zyskać nowych klientów.Właściciel pizzerni robi coś takiego że daje kupon promocyjny i gdy kupisz u niego pizze to on stawia pieczątkę. Kupisz 10 pizzy i zbierzesz 10 pieczątek to 11 pizze dostajesz GRATIS. Wystarczy iść do takiego lokalu i powiedzieć że chcesz kupon promocyjny bo często zamawiasz pizze a nie zbierasz pieczątek.Taki właściciel ci daje kupon promocyjny GRATIS a ty wtedy zamawiasz sobie pieczątkę na wzór identycznej jak ma właściciel pizzerni.Koszt pieczątki 12 pln. Czas oczekiwania na pieczątkę to 20 - 25 min. A dalej chyba tłumaczyć nie trzeba prawda ? napisał to analfabeta? RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 30-01-2013 17:06 prosze jakiegos moda o zastrzezenie tego tematu dla uzytkownikow z wiekszym stazem lub cos w tym stylu. RE: Problem z nieuczciwym gościem - Matheo249 - 30-01-2013 17:08 Tak sobie trochę poczytałem te jego wpisy... Niezły z niego bajkopisarz, może powinien jakiś film Sci Fi nakręcić? Ma talent do tego ![]() Skoro zgłaszanie jego nic nie daje to co można zrobić? Komentarze usuwa, czytałem cały ten temat. RE: Problem z nieuczciwym gościem - surfer0700 - 30-01-2013 17:11 Ile kosztował ten patent na pizze? 100 PLN ? ![]() RE: Problem z nieuczciwym gościem - bartex89 - 30-01-2013 17:13 wtedy co pisał i to widziałem , to 20 zł. ale jak to przeczytałem, to padłem. Juz wole paten - wlos w pizzie , lub padnieta muche , a nie jakies pieczatki heh. RE: Problem z nieuczciwym gościem - surfer0700 - 30-01-2013 17:17 No ale nawet... 20 PLN za takie gówno. Niech zrobi jeszcze patent na FRYZJERA... Też dają pieczątki . . . aaaa 10 strzyżenie gratis! ![]() |