surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid (/Temat-surveymad-com-surveywage-com-lepsze-get-paid-62979) |
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - poczmail - 13-01-2013 18:30 Nie mają powodów, żeby nie wypłacać. Taski pięknie wchodzą i są dobrze płatne. Im więcej ich wykonaym - tym większy zarobek dla nich...bo CF to chyba największa taka sieć afilacyjna współpracująca z firmami GPT. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - timek41 - 13-01-2013 21:24 Chciałbym się odnieść do wypowiedzi krisroba. Wszyscy zapisani dostają ode mnie tutorial w tym dostał ciekma i buch i wielu innych. Myślę że wszyscy zadowoleni. Ty może się u mnie zapisałeś ale Tobie akurat nie chce pomóc bo: 1. Jechałeś na mnie na temacie get-paid i nie wiem czy Ty masz pokolei w głowie ? 2. Masz konto na get-paid na którym tenże sposób byś stosował + nie wiem ile refów. Nie było mnie akurat przez weekend + pracuje i nie mam tyle czasu zeby siedziec na forum i odpisywać . Za zapis u mnie na SurveyWage + Get-paid , każdy dostanie filmik. Dotyczy to sie nowych użytkownikow . To chyba jasne. Pzdr RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - lukasz9669 - 13-01-2013 21:43 pomoże ktos w tym reff zamian RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 13-01-2013 21:46 Chętnie pomogę refy w sygnaturce potem proszę o PW i zaczniemy działać RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - krisrob - 13-01-2013 22:19 (13-01-2013 21:24)timek41 napisał(a): Chciałbym się odnieść do wypowiedzi krisroba.Zero logiki w tym co napisałeś. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - luxiorsan - 13-01-2013 22:19 z refa jestem ziomek RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 13-01-2013 22:20 z mojego? jeśli tak zapraszam na PW i proszę podać od razu maila RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - cedron - 14-01-2013 10:38 Mi wypłata z surveywage leci już 4 dzień i dolecieć nie może, ciągle pisze peeding... także nie wiem OCB. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 14-01-2013 10:41 mi z surveywage też nie chce coś dojść. Cedron może przez to że weekend był mają opóźnienia. Poczekamy jeszcze powinno przyjść RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - buch - 14-01-2013 11:40 dlatego wlasnie o to pytalem wczoraj czy ktos zlecal wyplaty ale ktos odpisal ze nie maja powodow zeby nie wyplacac no coz, teraz pozostaje poczekac i nie wykonywac na stronie zadnych dzialan bo szkoda czasu |