Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) (/Temat-Zarabianie-na-aukcjach-centowych-PlastPL-i-Fishburger-rozdaja-dolary-62263) |
RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - Traw3k - 03-02-2013 01:43 Ja miałbym tylko jedno pytanie. Rozumiem całe rozdawanie dolarów, ale interesuje mnie kwestia prawdziwości tych "dolarów", bądź dolarów. Wirtualne pieniądze, czy jakieś profity w postaci nagród, czy zielonych na koncie to macie, czy nie? I tak, może i bym spróbował - wystarczy mnie pokierować, może z "reflinka", bo jak na razie to guzik z tego rozumiem. Przy okazji pierwszy post na forum (o ile się doda), wobec tego witam wszystkich. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - fishburger - 03-02-2013 13:32 To chyba oczywiste, że nikt nie jest na tyle głupi, żeby Ci przelewał na konto "prawdziwe" USD Są to Life Style Dollars, służące do zakupów w jednym sklepie internetowym Go Fun Mall, lub do uczestnicznia w aukcjach centowych Go Fun Bids. Oczywiście wygrać jakąś ciekawą aukcje wcale nie jest tak łatwo bo im atrakcyjniejszy przedmiot tym więcej chętnych, ale skoro jest to zupełnie za darmo to dlaczego nie spróbować, chociażby dla zabawy. Dlatego posiadając niewielką ilość bidów (25-50) zaleca się licytować w pierwszej kolejności większe paczki bidów, i dopiero potem brać się ewentualnie za Ipady, laptopy czy konsole - wtedy potencjalne szanse wzrastają. Jutro będę miał do rozdania 30$ jakby co RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - Stworkowaty - 03-02-2013 16:37 Zgłaszam się po te 30$ jak coś. ^^ RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - PlastPL - 04-02-2013 10:30 30$ dla pierwszej osoby, która zgłosi się w wątku RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - rayden - 04-02-2013 10:45 Chętny. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - PawkusPL - 04-02-2013 16:24 Ktoś ma jeszcze $ do rozdania? RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - fishburger - 04-02-2013 17:20 Wysłałem już ok południa Stworkowatemu na PW zaklepane wczoraj 30$, ale mimo że jest dostępny na forum jeszcze ich nie odebrał. W związku z tym czekam do godziny 18 i jeśli Stworkowaty nie zdąży się zarejestrować to rozdam je kolejnej osobie, która zgłosi się do mnie na PW. edit. Stworkowaty zdążyl przed 18, więc dolary już rozdane. Kolejne będą ok piątku - soboty Zapraszam RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - waspinator - 05-02-2013 10:52 chętnie przygarnę linka z dolarami RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - Polinik - 05-02-2013 13:17 Ja też chętnie zarejestruje się z linka z dolarami RE: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - kris009c - 05-02-2013 13:34 również się zgłaszam |