![]() |
Zanox.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zanox.com (/Temat-Zanox-com-61727) |
RE: Zanox.com - surfer0700 - 30-11-2013 14:02 Właśnie próbowałem się zalogować i z tego co widzę to aktualnie dostęp do Zanox mają tylko firmy. RE: Zanox.com - draxo - 30-11-2013 14:28 Więc Zanox dla osób fizycznych już nie jest dostępny :/ Dzięki za odpowiedz To muszę poszukać innej sieci afiliacyjnej oprócz Afilianta bo nie jestem z nich zadowolony.. Rozważam Novem i Tradedoubler jak ktoś ma jakieś opinię na ich temat chętnie niech się podzieli. Lub jeśli były już tematy o nich niech wklei RE: Zanox.com - surfer0700 - 30-11-2013 14:39 (30-11-2013 14:28)draxo napisał(a): Więc Zanox dla osób fizycznych już nie jest dostępny :/ Dzięki za odpowiedz 3 msc byłem w Novem i było w miare ok, niestety z nimi Ci nie pomogę. Wiem jedno - nie polecam NetSales. RE: Zanox.com - draxo - 30-11-2013 14:44 O NetSales się już naczytałem ![]() Bo widać że masz już doświadczenie w tym ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 30-11-2013 15:03 Od siebie to do czasu polecałem Zanox. Wszystko jeszcze zależy co chcesz promować. Spróbuj w Novem. A czemu z afilianta zrezygnowałeś? RE: Zanox.com - draxo - 30-11-2013 15:19 Programy jakie są w Afiliancie nie zadowalają mnie 90% z nich to PPS wolałbym różnorodność. Całkiem z niego nie zrezygnuję bo kilka reklam od nich zostawię na stronie. RE: Zanox.com - surfer0700 - 30-11-2013 15:22 Rozumiem. Spróbuj z Novem, może tam Ci się poszczęści ![]() RE: Zanox.com - PaulPB - 30-11-2013 16:04 tak zanox oszukuje w rozliczeniach, ja miałem 3500 euro program provident a zaakceptowali jeden lead, kupa nerwów wydanie na adwokata 2500 zł, dzwonie itd.. w sądzie na rozprawie dobiero przyznali się że mają dziurawy system i cała kasę przyznali + odszkodowanie wysokości 2000 euro. Razem 5500 euro wypłata. RE: Zanox.com - krzysiekmat - 15-12-2013 16:31 Tak jak wyżej nie polecam zanox sprzedaż będziesz miał ale Ci nie zaakceptują i nagle zniknie z konta całe szczęście że w porę się zorientowałem oszukują na potęge. Tak odemnie możesz też spróbować tradetracker Jeden z listów od nich Cytat:Witam, Tak mogą ciągle się bawić aż się zorientujesz że Cie rolują. Stanowczo odradzam RE: Zanox.com - artur.sarnecki - 31-12-2013 15:19 zanox dla osób fizycznych dalej działa, ja jestem walidacja w providencie jest jaka jest wszędzie ...w regulaminie jest informacja czemu odrzucają i zazwyczaj to provident większość odrzuca ... inna sprawa to b. duża ilość fraudów w których właściciele stron wysyłali wnioski za klientów...nowy system walidacji to szybciej wyłapuje i wtedy mega dużo wniosków odpada... ja promowania providenta zrezygnowałem jakiś rok temu właśnie po zmianie systemu walidacji itp. są łatwiejsze sposoby na zarobienie ![]() |