Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Pablo1979 - 19-02-2013 17:03 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) 2.Serwis:Dobry Każdy który zostanie polecony przez mojego potencjalnego Mentora 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? mniej więcej wiem o co chodzi ale sam nic nie działałem jeszcze w tym temacie. Posiadałem kiedyś konto na Filesonic niestety nie zdążyłem wypłacić bo serwis upadł 4.Twoje wymagania:Życzliwy i Wyrozumiały mentor 5.Czy oferujesz cos w zamian za ? Oferuję zapis i aktywne uczestnictwo w każdym z poleconych programów z czasem jak uda mi się coś zarobić nie wykluczam zakupu kont premium jeżeli takowe będą dostępne. Jeżeli kiedyś dojdę do momentu że uda mi się zarobić 100$ 10% oddam w ramach podziękowania Mentorowi:)Kontakt PW i E-mail . Nie posiadam GG RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - BlackSkill - 20-02-2013 17:25 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Obojętnie jaki aby coś zarobić 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarobiłem 5$ na whaff I 0,50$ na buxie ;P 4.Twoje wymagania: Chciałbym aby mentor wprowadził mnie trochę w PPA pokazał tricki I może 50 zł na miesiąc żebym wyciągnął ;P 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Zapiszę sie z reffa Chyba że ktoś ma jakiś pomysł Pozdrawiam Rafał GG: 11090804 Skype: kormoran41 Lub pw na forum RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Karpik - 20-02-2013 23:01 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Cytat:PPA 2.Serwis: Cytat:DOWOLNY 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Cytat: W serwisach PPA siedziałem przez prawie rok, jednak posiadam obecnie długą przerwę bez działania (około 10 miesięcy). Zarobiłem łącznie w 3 serwisach około 1200$. Dowody załączę dla osób chętnych bycia mentorem na PRIV/GG/E-mail. Pojęcie na temat zarabiania i działania serwisów PPA mam spore. Posiadam umiejętność działania w programie WordPress, stawiania stron WWW (posiadam hosting z domeną .com), oraz dobra znajomość angielskiego. 4.Twoje wymagania: Cytat:Nie jestem już lajkiem, więc nie oczekuje pomocy typu zrób stronę, postaw ją na WordPress i tak i tak wrzuć plik. Oczekuję już bardziej sprecyzowanej pomocy w co obecnie mam uderzyć, aby zarobić. Wiadomo, że nikt nie będzie wręczał mi swojej niszy, jednak Twoja oferta musi być korzystna dla mnie jak i Ciebie Obecnie jestem w słabej sytuacji finansowej, więc każdy pieniądz mnie zadowoli. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Cytat:Oferuję długą i owocną współpracę. Oczywiście dochodzi do tego rejestracja z refflinka i w zależności od efektu jestem w stanie oddać dodatkowo do 20% moich zarobków. Z biegiem czasu, gdy powrócę do znajdywania własnych metod dobrego zarobku oczywiście podzielę się z mentorem 6. Kontakt Cytat:GG: 283640 (najbardziej preferowana opcja kontaktu) Pozdrawiam i oczekuję na propozycje RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Aleksy Zieliński - 21-02-2013 09:52 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - AstroCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Zarabiam jakieś 20 -25 $ miesięcznie ;( , oraz posiadam bloga. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje stałej pomocy na GG oraz nakierowania na tematyke nisz. (.) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Mogę się zarejestrować z Twojego refflinka. - Kontakt - GG 41694664 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Macieqx - 21-02-2013 10:01 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Najchętniej highcash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Wiem mniej więcej o co chodzi, ale nigdy nic nie zarobiłem, ani nic w ten deseń. 4.Twoje wymagania: 25$/miesięcznie 5.Czy oferujesz cos w zamian za ? Jestem grafikiem komputerowym, mogę wykonać grafikę pod stronę, lub cokolwiek innego, ewentualnie 10% zysku -Kontakt : e-mail : [email protected] (sprawdzany po 50 razy dziennie) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Monster - 21-02-2013 10:21 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojętne 2.Serwis: Obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Jest małe, zarobiłem tylko na buxach, i kilka chwil spędziłem na mypay i kubigo, wiem mniej więcej jak działa uploading, ale nie mam pomysłu na bloga. 4.Twoje wymagania: dolar dziennie około 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Mogę przepisać się na Refa albo Twoja propozycja. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - spkawn - 22-02-2013 01:27 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: Obojętnie. Mam już konta w niektórych serwisach, ale chętnie się przepiszę. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? W sumie zarobiłem w Internecie około 60 dolarów, kiedyś ostro uploadowałem pliki, do tego dochodziły jakieś buxy. Dopiero niedawno znów się obudziłem, dociągnąłem z 20 parę dolców na różnych grach i teraz nie mam kompletnie pomysłu co robić dalej (gubię się nieraz w Internecie, z powodu ilości stron i mętliku w głowie spowodowanym tym, że za dużo informacji naraz, do tego często zbędnych..). 4. Twoje wymagania: - wyrozumiałość - cierpliwość - spokój i opanowanie - wyszukana i dobrze zarabiająca osoba - długa i owocna współpraca mile widziana 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - % od zarobionych pieniędzy - tłumaczenia z języków: angielski (bardzo dobry, komunikatywny), hiszpański (dobry, komunikatywny), niemiecki (słaby, w trakcie nauki) - czas - mogę zarywać nocki - mogę być poleconym - mam zdolność bardzo szybkiej nauki, więc można to jakoś śmiało wykorzystać - dobra organizacja czasu przy pracy 6. Kontakt: Forumowe PW, później mail, ew. gadu-gadu. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Bagrados - 25-02-2013 13:16 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: Zdaje się na oferty mentora. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? W internecie zarabiam kilka lat kidys na uploudzie zarobilem lacznie ok 200$ jednak juz dawno nei jestem w temacie. Konta pobanowane na yt boty tez sie podzialy gdzieś. Doświadczenie mam na innych polach w BannersBroker jestem jednym z pierwszych w polsce od ponad roku z ponad 150 osobowa grupą i głównie z tej firmy sie utrzymuje kwot nie bede podawać są jednak zadowalające także działam w hyipach ale głównie sam 4. Twoje wymagania: - Bardzo duzę doświadczenie w tej dziedzinie - komunikatywność ( szczególnie dobra ) - kultura osobista - osoba ze sporymi sukcesami w dziedzinie uploadu - długa i owocna współpraca mile widziana 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - odkupienie potrzebnych programów/botów - oferuje mozliwość stworzenia strony www lub forum - luźne godziny pracy ( pracuje jak wspominałem w internecie wiec jestem praktycznie cały czas) - bycie poleconym - mam juz doświadczenie w zarabianiu w sieci wiec nauka powinna iść dosyć szybko - jesli jakies serwisy oferuja wiecej niz jeden poziom poleconych to na pewno bedą poleceni na niższych poziomach - spore doświadczenie w pozycjonowaniu stron 6. Kontakt: Forumowe PW, email oraz skype a takze gg RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kalutor - 25-02-2013 22:06 Poszukuję mentora, nauczyciela i przewodnika w temacie FC. Oprócz rejestracji z refa, gwarantuję dodatkowy udział w moich zarobkach. 1 Mentor powinien wykazać się cierpliwością 2 Dysponować czasem 3 Mieć doświadczenie RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - daniel42na - 02-03-2013 21:00 Jestem low-ernerem, na ppa zarobiłem kilka k złotych, lecz przenoszę się z większoscią mojego zaplecza ppa do innego serwisu (testowo AC) i z chęcią zarejestruje się z czyjegoś reflinka, bo czemu nie Dlatego też szukam osoby która ma coś świeżego i potrafi przedstawić to w jasny i przejrzysty sposób. Na pewno skorzystasz mając mnie jako refa Czekam na propozycje pozdro EDIT; ZAJĘTE |