GPTBANKS.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GPTBANKS.com (/Temat-GPTBANKS-com-55506) |
RE: GPTBANKS.com - Archiebald - 16-05-2013 20:26 (16-05-2013 18:55)GreenDay napisał(a): edit znalazłemPóki serwis płaci myślę że nie ma co wnikać kogo on jest i skąd RE: GPTBANKS.com - JaviDesire - 16-05-2013 21:33 Jeżeli chodzi o admina tego serwisu to jest to chyba najbardziej w porządku admin z jakim się spotkałem, wszystko idzie bez problemu z nim załatwić. RE: GPTBANKS.com - GreenDay - 17-05-2013 11:17 Z Malezji jest i jest muzułmaninem prawdopodobnie. Też czytałem że jest jednym z lepszych.Zchetował mi dwa konta ale od chetowął i wysłał wypłatę która znikła.Myślałem że jest be ale zaczął nadrabiać tickety po moich emailach, jestem na razie miło zaskoczony. 1.Gdzie się zgłasza problemy z innym ofertami z tej strony , bezpośrednio na trouble ticket albo jego mail czy jest coś podobnego jak w super sonic? 2. Super Sonic - Czy mieliście tak że jak zaczęliście wysyłać wiele ticketów , to w końcu zatrzymało się na tych 5 maksymalnych które można wysłać i cisza ? 3.Pytanko czy w neobux czy probux reklamy się powtarzają , można z tych samych kart sim korzystać? super ta emotki jest 2 RE: GPTBANKS.com - Archiebald - 17-05-2013 17:44 (17-05-2013 11:17)GreenDay napisał(a): Z Malezji jest i jest muzułmaninem prawdopodobnie. Też czytałem że jest jednym z lepszych.Zchetował mi dwa konta ale od chetowął i wysłał wypłatę która znikła.Myślałem że jest be ale zaczął nadrabiać tickety po moich emailach, jestem na razie miło zaskoczony. 1. Z innym ? Określ dokładnie o co ci chodzi bo ofert i sponsorów jest mnóstwo 2. Można na raz wysłać 5 ticketów a następne chyba po rozpatrzeniu tych co wysłałeś 3. Z tego co mi wiadomo to na innych stronach sponsorzy tacy jak matomy, supersonic itp się powtarzają i raczej na tym samym numerze nie zrobisz tych samych tasków Kolejna wypłatka http://zapodaj.net/ee13061de7128.png.html RE: GPTBANKS.com - badii - 17-05-2013 19:22 eee, nie chce mi się czytac kilku stron, więc moje pytanie. Czy SuperSonic zalicza fraudy? RE: GPTBANKS.com - leepek - 17-05-2013 20:14 Mi na 10 zaliczyli 4, resztę odrzucili niby z powody braku ss z datą, zaraz spróbuję zrobić kilka ofert z datą na starterach "spalonych" w matomy i zobaczymy RE: GPTBANKS.com - Perez3000 - 18-05-2013 10:39 Najwięcej na starterach wchodzi ze SponsorPay RE: GPTBANKS.com - Maxwell - 20-05-2013 15:09 Wysłałem do supersonic tickety ze nie dostałem pkt za oferte sms wraz ze screenem(caly ekran wraz z data) a oni odpisali ze niema daty na screenie.Jak inaczej mam tego screena zrobic? RE: GPTBANKS.com - yurko - 20-05-2013 15:48 oni chyba tą odpowiedź walą nawet nie patrząc na screeny, u mnie tak samo było RE: GPTBANKS.com - Rojek - 21-05-2013 14:10 Po jakim czasie oni wysyłają kasę, bo czekam już 3 dni i nic ;/ |