![]() |
Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! (/Temat-Wersja-Beta-Sklepu-na-Lockerz-5526) |
RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - moria90 - 24-04-2010 18:07 szkoda tych słuchawek ze skulla, miałam na nie ochotę ![]() RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - aga13164 - 25-04-2010 12:33 czekam :idea: RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - Kalis - 25-04-2010 12:42 oo już nie mogę się doczekać ![]() RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - alien97 - 25-04-2010 12:51 Juz sie doczekac nie moge ;D RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - Burned - 25-04-2010 12:57 Dobra wszyscy czekają ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak już otworzą to będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - JUMPER - 26-04-2010 13:41 wlasnie przegladalem inne fora lockerz... i chodz sa to przypuszczenia to na jednym forum bylo cos w stylu wywiadu (pytanie-odpowiedz) z tego co tam wyczytalem to od maja wchodzi sklep w ktorym beda mogli tylko kupowac uzytkownicy posiadajacy Z-List i (na nasze nieszczescie) mieszkajacy w USA... jest tez info kiedy my (reszta swiata) bedziemy mogli cos kupic: jak tylko lockerz rozwiaze problem z oplatami (vat i clo)...(beda dluugo walczyc pewnie z naszym rzadem...), bedzie mozna uzyc 100% znizki (czyli nagroda za PTZ chyba), za kazda kupiona nagrode dostaniemy (gratis) PTZ no i co chyba oczywiste sklep nie zastapi restock'ow... tak wiec tyle wyczytalem (pisze to co chyba najwazniejsze)... nie kopiuje bo moge zostac ukarany wiec tylko pisze co czytalem ![]() najwazniejsze i najbardziej niepokoi mnie tylko to ze bedziemy mogli od razu z hamburgerami wystartowac... ale jest tez dobra wiadomosc w postaci info ze lockerz pracuje nad oplatami celnymi ciekawe czy to prawda...?? RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - Siom - 26-04-2010 15:43 Według mnie nic to nie da i ściemą wydaje mi się walka z opłatami celnymi i cłem. To nie jest od tak "my jesteśmy lockerz i u nas wygrywa się nagrody za free w postaci prezentów i nie macie na nie nakładać podatków". Kraj ma w tym swój interes i na pewno nie odpuści cła i vat-u, bo to dla nich pieniądze ![]() RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - korbakornik - 26-04-2010 15:50 jak nie bedziemy placic cla i vatu do dorzuca podatek za nagrode z tym ze wynosi on 10% wygranej. jesli, powtarzam jesli mialo by tak byc to bedzie dla nas korzystniej. sa to tylko gdybania i ten news tesh jescze z tego co sie orientuje nie jest oficjalny. miejmy nadzieje ze tak nie bedzie, a jesli to zeby jaknajszybciej doszli do porozumienia. peace! RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - Burned - 26-04-2010 16:12 Co ty gadasz tylko dla amerykańców to by na hallway wpisali i takiego wała raczej by nie zrobili, jak teraz normalnie z restocków wysyłają nagrody to czemu nie mieliby z tego wysyłac. RE: Wersja Beta Sklepu na Lockerz !!! - KamilZioom - 26-04-2010 16:12 Ja tam się już totalnie pogubiłem :/ |