Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni (/Temat-Wacomark-10-dziennie-przez-20-dni-54877)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - TwojaMama - 02-07-2012 10:10

zanim ja odrobie to on padnie;p

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - ochlapus - 02-07-2012 10:54

To jeszcze jedno pytanieBig Grin Jak taki spór się zakłada, w ogóle gdzie w jakiej formie, może jest jakiś przykładowy... nie będę ukrywał to będzie mój pierwszy raz i mam nadzieje że ostatniTongue ale widzę, że chyba nieeee

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - adax84 - 02-07-2012 11:05

(02-07-2012 10:54)ochlapus napisał(a):  To jeszcze jedno pytanieBig Grin Jak taki spór się zakłada, w ogóle gdzie w jakiej formie, może jest jakiś przykładowy... nie będę ukrywał to będzie mój pierwszy raz i mam nadzieje że ostatniTongue ale widzę, że chyba nieeee

Było wiele razy już o tym pisane. Polecam korzystać z wyszukiwarki.
Spór zakładasz wyłącznie w Payza (o ile oczywiście z niego wpłaciłeś do programu).

1. Z lewej strony na górze z menu wybierasz "Resolution Center".
2. Teraz z prawej strony masz "File a Dispute".
3. Wybierz transakcję z listy, której spór ma dotyczyć - klikasz "File a Dispute".
4. Wypełniasz/zaznaczasz pola:
- What was the type of the purchase: Service.
- What is the purchase: Investment.
- What is the seller's website address (optional): podajesz adres www programu.
- What best describes your case: Description did not match.
- zaznaczasz Counterfeit.
- Provide to the seller the reason for filing this dispute: opisujesz w czym jest problem.
- Desired Outcome: I would like a full refund

Kasę BYĆ MOŻE (nigdy nie ma pewności) dostaniesz jeżeli konto programu nie jest już puste... i jeżeli kwota którą wypłaciłeś nie jest większa od tej którą zainwestowałeś.

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - ochlapus - 02-07-2012 12:08

Szybko łatwo i przyjemnie wielkie dzięki adaxSmile i szukałem w wyszukiwarce, ale nie mogłem znaleźć, może złego zwrotu przy w wyszukiwarce używam.
pozdro

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - TwojaMama - 04-07-2012 20:26

niektórym osobom kase oddali ze sporów, moj oczywiscie zamkneli bo zabrakło funduszy ;/

RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Szaman1644 - 05-07-2012 09:10

U mnie cały czas ma status jako rozwiązywany. Jak mówisz, że ty nie dostałeś, to i pewnie ja nie mam na co liczyć, bo też kasy nie dostanę.

Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Hybrid1990 - 25-08-2017 15:00

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.