Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni (/Temat-Wacomark-10-dziennie-przez-20-dni-54877) |
RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - TwojaMama - 02-07-2012 10:10 zanim ja odrobie to on padnie;p RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - ochlapus - 02-07-2012 10:54 To jeszcze jedno pytanie Jak taki spór się zakłada, w ogóle gdzie w jakiej formie, może jest jakiś przykładowy... nie będę ukrywał to będzie mój pierwszy raz i mam nadzieje że ostatni ale widzę, że chyba nieeee RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - adax84 - 02-07-2012 11:05 (02-07-2012 10:54)ochlapus napisał(a): To jeszcze jedno pytanie Jak taki spór się zakłada, w ogóle gdzie w jakiej formie, może jest jakiś przykładowy... nie będę ukrywał to będzie mój pierwszy raz i mam nadzieje że ostatni ale widzę, że chyba nieeee Było wiele razy już o tym pisane. Polecam korzystać z wyszukiwarki. Spór zakładasz wyłącznie w Payza (o ile oczywiście z niego wpłaciłeś do programu). 1. Z lewej strony na górze z menu wybierasz "Resolution Center". 2. Teraz z prawej strony masz "File a Dispute". 3. Wybierz transakcję z listy, której spór ma dotyczyć - klikasz "File a Dispute". 4. Wypełniasz/zaznaczasz pola: - What was the type of the purchase: Service. - What is the purchase: Investment. - What is the seller's website address (optional): podajesz adres www programu. - What best describes your case: Description did not match. - zaznaczasz Counterfeit. - Provide to the seller the reason for filing this dispute: opisujesz w czym jest problem. - Desired Outcome: I would like a full refund Kasę BYĆ MOŻE (nigdy nie ma pewności) dostaniesz jeżeli konto programu nie jest już puste... i jeżeli kwota którą wypłaciłeś nie jest większa od tej którą zainwestowałeś. RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - ochlapus - 02-07-2012 12:08 Szybko łatwo i przyjemnie wielkie dzięki adax i szukałem w wyszukiwarce, ale nie mogłem znaleźć, może złego zwrotu przy w wyszukiwarce używam. pozdro RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - TwojaMama - 04-07-2012 20:26 niektórym osobom kase oddali ze sporów, moj oczywiscie zamkneli bo zabrakło funduszy ;/ RE: Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Szaman1644 - 05-07-2012 09:10 U mnie cały czas ma status jako rozwiązywany. Jak mówisz, że ty nie dostałeś, to i pewnie ja nie mam na co liczyć, bo też kasy nie dostanę. Wacomark 10% dziennie przez 20 dni - Hybrid1990 - 25-08-2017 15:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |