![]() |
Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! (/Temat-Tup-Tup-Tup-Firecash-V2-Sie-Zbliza-52889) |
RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - kipeer - 28-05-2012 20:59 (19-05-2012 14:46)tomsonFCB napisał(a): Odkąd wprowadzili v2 nie pobrano moich plików ani razu... (miałem samie mirrory, nie główne linki). Ponadto do dziś nie przywrócili moich pieniędzy (ponad 60$). (19-05-2012 15:47)n1000 napisał(a):(19-05-2012 14:46)tomsonFCB napisał(a): Odkąd wprowadzili v2 nie pobrano moich plików ani razu... (miałem samie mirrory, nie główne linki). Ponadto do dziś nie przywrócili moich pieniędzy (ponad 60$). (26-05-2012 11:23)Maxwello napisał(a):(19-05-2012 14:46)tomsonFCB napisał(a): Odkąd wprowadzili v2 nie pobrano moich plików ani razu... (miałem samie mirrory, nie główne linki). Ponadto do dziś nie przywrócili moich pieniędzy (ponad 60$). NO to nieźle, ja musze im zapłacić 30$ bo mam konto na minusie ![]() RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - bobuś - 30-05-2012 14:40 jako exużytkownik mogę napisać z czystym sumieniem. Ten serwis to totalna porażka. Wcina pobrania, jeżeli już jakieś są to za żenująco niskie stawki. W przeciągu 3 miesięcy zarobiłem tam około 100$, na dokładnie tych samych rzeczach w innych serwisach lekką ręką w ciągu miesiąca zarabiam po 160$, co się dzieje z pobraniami i skąd bierze się różnica w $? proszę sobie samemu odpowiedzieć na te pytania bo chyba nie muszę mówić. Dodatkowo terminowość wypłat i support woła o pomstę do nieba. Jak się do nich nie napisało, że się czeka na $$ i żeby się pośpieszyli to nie ruszyli nawet palcem, o odpisaniu na maila nawet nie wspomnę. Korzystałem 3 miesiące z tej strony i w między czasie były 2 włamania hakerów które zakończył się kradzieżą danych osobowych użytkowników (powiedzieli wam o tym publicznie?). Co jakiś czas są wybierani użytkownicy którym właściciele dają tzw. "nisze" aby zarobili dodatkowe $, jak myślicie skąd oni im je dają? i czy mówią wam o tym? Raczej nie, pewnie jesteście ciekawi skąd o tym wiem? Mój dobry znajomy który mnie wkręcił w zarabianie przez internet (m.in. dzięki niemu tutaj jestem i byłem na fc) miał dobry kontakt z adminami i sam jak się zorientował co się dzieje szybko wypłacił swoje $ i przeniósł się do innego serwisu. Nie tylko ze względu na podejrzanie niski ruch, ale też w obawie o ochronę swoich danych osobowych. Na szczęście już jakiś czas temu pokasowałem tam pliki, pousuwałem linki i nie korzystam z fc. Jednak postanowiłem zajrzeć jak wygląda to "v2" (jak to groźnie brzmi, jak te niemieckie rakiety!). Paleta kolorów - "interesująca", czcionka w nagłówkach (ta pisana kursywą) nieczytelna, napisy nie mieszczą się w przeznaczonym do tego miejscu. Graficznie zmiana na bardzo duży minus, ale to tylko szata. Jak się miewają finanse? Sam byłem bardzo ciekaw bo w innym temacie rzucił mi się w oczy post Lubelaka Cytat:tylko szkoda ,że zżarło kasę z konta ,a co lepsze mam -$65oraz odpowiedź FireCash.org Cytat:Co do minusów to nie v2 ma na to wpływ a wasze oszustwa.Jako nieaktywny użytkownik od dobrych 3 miesięcy zaglądam w swoje saldo i co? na minusie i to sporo. Jak widać oszukałem ich podczas niekorzystania z ich serwisu. Mam nadzieję, że ten post da do myślenia paru osobą i przejrzą na oczy. RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - Nikodemsky - 30-05-2012 15:30 Wyczuwam tutaj ostry flame w niedługim czasie ;p Staram się myśleć obiektywnie i nie jestem przekonany do jakichś wielkich teorii spiskowych, owszem zdarzało się wiele sytuacji, w których administracja fc nie zachowała się profesjonalnie ale musiałbyś jeszcze poprzeć te tezy dowodami, poprzedzam pytanie - nie, nie zarabiam na FC, ani nie będę uciekał na CB(który jest drugim z kolei serwisem typu ppa na którym dorabiam), uważam tylko że do każdej sprawy trzeba podejść jak już wspomniałem wcześniej obiektywnie. RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - RaMona - 31-05-2012 17:50 (30-05-2012 14:40)bobuś napisał(a): jako exużytkownik mogę napisać z czystym sumieniem. Czytając te wypociny trochę się pośmiałam - głównie z błędów ortograficznych... Tak nieobiektywnej opinii to już dawno nie widziałam...ewidentnie śmierdzi konkurencją, bo tekst to totalna mizeria... Zarabiam na FC mało średnio 20-30$ miesięcznie ale bluzganie na terminowość wypłat i support to jak film z cyklu "nie do wiary"... żaden serwis nie wypłacał nigdy tak szybko jak FC - czasami po 2h miałam kasę już na koncie bankowym, a support nie ma sobie równych i każdy o tym wie... Pomówienie o handlowanie niszami jest wrecz obrzydliwe i jezeli nie przedstawiasz dowodów to lepiej skończ z tym bajkopisarstwem bo tylko się osmieszasz... v2 - na początku porażka i zero pobrań ale ostatnio to lecą jak szalone a to najważniejsze RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - Kabajana - 31-05-2012 20:02 Zgadzam się z Ramoną. Pieprzą ludzie głupoty i oczerniają serwis, a wpadło mi pobranie z niemiec za 5$, oraz kilka pobrań z polski za 1.55$ każde.. RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - xJAmaTOx - 31-05-2012 20:08 A ja od siebie dodam że nie mogę ostanio pobierać z FC ;/ nie wchodzą pobrania. RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - milosz998 - 31-05-2012 21:48 A mi na fc ciagle coś wpada ale w statach tego nie ma tylko na koncie głównym ![]() RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - FireMedia - 01-06-2012 00:50 (30-05-2012 14:40)bobuś napisał(a): jako exużytkownik mogę napisać z czystym sumieniem. Poproszę Twój login sprawdzę Twoje pobrania i przekierowania do nas ![]() ![]() Czekam na loginy wielkich poszkodowanych z chęcią udostępnię powód cofnięcia wraz z dokładnymi statystykami i danymi. Oszustwa popierać nie zamierzamy i teraz takie osoby będą po prostu banowane bez możliwości jakiegokolwiek odwołania się od bana. 2@up, zapraszam na support o link do pliku, jesli nie jest twoj to pewnie cos pomozemy ![]() RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - milosz998 - 01-06-2012 10:37 Ej panie admin firecasha. Wczoraj miałem przykładowo 15 dolarów, dziś mam ponad 16 ale w statach Today's/Yesterday's/Refferal's itd itp zero ![]() ![]() RE: Tup Tup Tup Firecash V2 Się Zbliża ! - bobuś - 01-06-2012 11:13 @fc nie wdaje się w dyskusję z ludzmi poniżej pewnego poziomu. ignorancja i brak profesjonalizmu dyskwalifikuje was. |