![]() |
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 21-05-2012 07:04 Potwierdzenie wypłaty http://screenshooter.net/0342473/hsoeaau Jak wypłacą resztę to się ucieszę i zrezygnuję z tego serwisu nie dosyć że xfwcs pobiera 1% to wysyłają jak usługę czy towar i PP pobiera jeszcze swoje. Mam tylko nadzieję że xfwcs nie wycofa swojej transakcji ![]() W dodatku przypadkiem dałem sobie 10$ jeszcze na 90dni 1% i teraz myślę że to się nie opłaca nawet jeśli program tyle przetrwa to dostanę zwrot nie 10$ a 9$ no chyba że wpłatę też dostaję z powrotem ? RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 21-05-2012 08:38 (21-05-2012 07:04)nitram napisał(a): Potwierdzenie wypłaty admin płaci z karty kredytowej a nie ze środków konta i stąd te prowizje tego 1% nie ma przy wyższych wypłatach co do depozytu 90 dniowego to wygląda to tak : od zainwestowanej kwoty codziennie dopisywane będziesz miał % przez 90 dni a po zakończonym depozycie otrzymasz na konto z powrotem zainwestowane środki w depozyt to jest taki sam depozyt jak inne tylko, że masz codzienną kapitalizację odsetek i są dopisywane do konta a nie jak w przypadku innych, że odsetki dostajesz wraz z kwotą inwestycji dopiero po zakończonym depozycie pod względem zarobkowym ten depozyt jaki zakupiłeś jest mało opłacalny niestety najbardziej korzystne na ta chwilę są depozyty 14-sto dniowe RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 21-05-2012 10:05 Przy wyżsych wypłatach nie ma prowizj? A od jakiej sumy się te wyzsze wypłaty zaczynają ? Skoro i tak najwyższą jak i minimalną kwotę jaką moge wypłacić jest 10$ RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 21-05-2012 10:21 (21-05-2012 10:05)nitram napisał(a): Przy wyżsych wypłatach nie ma prowizj? A od jakiej sumy się te wyzsze wypłaty zaczynają ? Skoro i tak najwyższą jak i minimalną kwotę jaką moge wypłacić jest 10$ od 25$ nie masz już prowizji serwisu spokojnie zgłosiłem adminowi, że dalej jest problem i nie można zlecać wypłat powyżej 10$ odpowiedział, że przekaże technicznemu by popracował dalej nad tym RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - nitram - 21-05-2012 11:03 Dziękuję tomazzi za pomoc ![]() RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 21-05-2012 11:10 (21-05-2012 11:03)nitram napisał(a): Dziękuję tomazzi za pomoc nie ma za co ![]() RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - szy1sw - 21-05-2012 11:49 czy sprawdzaja w jakis sposob czy uzytkownik jest pelnoletni? Przepraszam za ort ale z telefonu pisze RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 21-05-2012 12:00 (21-05-2012 11:49)szy1sw napisał(a): czy sprawdzaja w jakis sposob czy uzytkownik jest pelnoletni? Przepraszam za ort ale z telefonu pisze nie sprawdzają ![]() nie podajesz daty urodzenia podczas rejestracji ![]() na paypal też robiąc przelew odbiorca nie widzi twojego wieku RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - szy1sw - 21-05-2012 16:29 Ok poszła rejestracja z Twojego linku tomazzi, póki co nie inwestuje ale pod koniec tygodnia mam zamiar(teraz zbieram kaskę) RE: xfwcs.com - inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal - tomazzi - 21-05-2012 16:35 (21-05-2012 16:29)szy1sw napisał(a): Ok poszła rejestracja z Twojego linku tomazzi, póki co nie inwestuje ale pod koniec tygodnia mam zamiar(teraz zbieram kaskę) dzięki za rejestrację nie musisz inwestować od razu po rejestracji każdy sam decyduje czy i ile inwestuje i kiedy |