veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 18:40 nie sądzę,wypłacałem z tej strony dwa razy po 5 euro i nie banowali. Moim zdaniem powodem banów jest dużo rejestracji z Polski. Jak było parę osób to pewnie nawet na to uwagi nie zwracali ale jak rejestruję się kilkadziesiąt osób to muszą zareagować zważywszy na to,że mamy Polski odpowiednik mypay.pl RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 13-03-2012 19:16 no to dlaczego ich banuja a np. nas nie? huh RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 19:20 przyczyn może być dużo : polski e-mail,nie francuskie dane,wypełnianie akcji tymi samymi danymi Widzisz ja mam e-maile francuskie,francuskie dane,francuskie nicki,do każdej akcji inne dane i jakoś nie banują RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 13-03-2012 19:57 a paypala tez francuskiego masz RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 13-03-2012 20:04 nie Jest opcja na paypalu dodawania dodatkowych e-mail (7 chyba) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 13-03-2012 20:16 witam, dzisiaj uzbierałem € 6.28 - teraz tylko wypłacić mam nadzieję, że proxy podziała jak już takowe znajdę RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 13-03-2012 20:59 (13-03-2012 20:04)teedzio napisał(a): nie Jest opcja na paypalu dodawania dodatkowych e-mail (7 chyba) hmmm ja email podałem ten pierwszy, ale nie ma w nim polskiego nic tylko francuskiego tez nie RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Xemon - 14-03-2012 07:05 Poszedł ban Nie warto tracić czasu (proxy+francuskie dane) Korzystałem jak coś z gmaila więc RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 14-03-2012 12:56 u mnie jeszcze bana nie ma wczoraj zleciłem wypłate Francuskie dane, adres, proxy, nawet przy zadaniach(mam szybkie proxy) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Fidziak30 - 14-03-2012 13:06 Dali bana, ale pewnie coś schrzaniłem, nie miałem francuskiego maila i chyba proxy było nie te, spróbuje ponownie |