Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319)
+---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - matiss34 - 21-04-2012 12:22

Jest możliwość kupna premium, żeby zarabiać więcej? I dlaczego mimo, że minimalna stawka to 0.50$ to ludzie nie przechodzą przykładowo z SC czy CF to CB?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 21-04-2012 13:18

Nie ma kont premium, a ludzie nie przechodzą, ponieważ większość istniejących materiałów mają na innych serwisach, więc nie do końca im się to opłaca - CB to tylko inna opcja Smile

Ja jestem zadowolony póki co.

Przy okazji chciałbym zaproponować coś - przydałby się banner z zarobkami, tak jak jest w przypadku innych serwisów PPA i przy okazji pełniącym funkcję bannera refferala.

Opcja artykułów jest również doskonała ale przydałby się również mirror na język angielski(również z domeną najlepiej .com)

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Maxwello - 25-04-2012 16:22

O co chodzi z tym bonusem $5? Miałem bonus, a dzisiaj zostało mi odjęte z konta $5.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 25-04-2012 17:01

Miałem niedawno podobny problem, napisz do supportu i problem zostanie rozwiązany.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Maxwello - 25-04-2012 19:10

Ok, dzięki. Napisałem do supportu, bo widzę teraz, że wręcz nie tylko bonus mi został odjęty a również prawie wszystkie zarobki. Ktoś jeszcze tak ma?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - therin - 25-04-2012 19:34

Tak, też tak mam, bo trwają jakieś prace, ale później wszystkie zarobki wrócą.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - HeniutX - 25-04-2012 19:37

Ja miałem "zabrane" tak jedno pobranie (w histori pobrań było lecz kasa zniknęła), napisałem do supportu i po 24h wszystko było już ok Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Damkofr - 25-04-2012 22:23

i jak oplaca sie?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 28-04-2012 12:50

[Obrazek: cashbuzz.jpg]

że tak powiem - bardzo mnie to zaniepokoiło, oferty powinny być za nie mniej niż 0.50$, czy aby wszystko w porządku na cashbuzz ostatnio?

druga sprawa, widziałem wypłaty po mniej niż 15$ - czy dotyczy to natychmiastowej wypłaty z pobieraną prowizją?

EDIT:
Drugie pobranie poniżej 0.50$
[Obrazek: cashbb.jpg]

Mogę prosić o jakieś wytłumaczenie?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 30-04-2012 10:11

Witam,
przepraszam za spóźnioną odpowiedź.
Oferty w sieciach są dodawane niemal praktycznie, dlatego nie możemy 24/7 kontrolować stawek, jeżeli widzimy że wpada takie pobranie to je natychmiast wyłączamy. Jednak ostatnio odnotowaliśmy znaczny wzrost liczby pobrań i łatwiej jest przeoczyć jakieś słabe pobranie. Dlatego można o takiej stawce napisać do nas za pomocą formularza kontaktowego lub w temacie do tego przeznaczonym.

Co do wypłat poniżej 15$ :
Są to wypłaty szybkie, od których została pobrana prowizja.