Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? (/Temat-Za-ktorym-razem-zdaliscie-prawo-jazdy-45852) |
RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - Skadi - 23-05-2013 23:09 Za 4 razem...Na początku przez stres oblewałam (2 razy na łuku). Za 3 razem zepsułam całkowicie manewr parkowania A za 4 jakimś cudem mi się udało zdać, choć raz ładnie najechałam na krawężnik Za każdym razem inny egzaminator, ten ostatni się nie odzywał i to było fajne Znam ludzi co zdali za 13 czy 18 razem... RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - Mksuzi - 23-05-2013 23:43 Za 5 razem dopiero. Wszystko to moja wina. 1. W 34 minucie - STOP sobie przejechałem bez zatrzymania. 2. W 50 minucie - omijałem sobie rower na podwójnej ciągłej. Najechałem po prostu na linie, inny egzaminator by olał, a ten stary pryk mnie uwalił. 3. 30 Minuta - wymusiłem pierwszeństwo podczas włączania się do ruchu 4. Pomyliłem terminy egzaminów i mi przepadł. 5. Jeździłem dokładnie 35 minut. Miałem już totalnie w dupie czy zdam czy nie zdam. Wszedłem do samochodu na lajcie i cały egzamin gadałem sobie z egzaminatorem - starszy dziadek ale spoko. Zero błędów - zdane. Co się najeździłem to moje, co kasy musiałem wybulić to WORD-u. RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - sh4kr - 02-06-2013 12:57 Ja teorie zdałem za 2 razem. Pierwszy raz jak poszedłem to brakło mi jednego punktu. A potem 71. Praktyke za pierwszym, elegancko. Może to dlatego, że jestem z okolic Kielc,a to małe miasto jest. ;x RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - Mafiozo19990 - 15-07-2013 18:12 za dwa lata się przekonam RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - mikel2501 - 23-07-2013 18:44 Ja za drugim razem. Za pierwszym miałem wszystko opłacone - teorie i praktykę ale nie zdałem teorii. Za drugim razem wszystko poszło ok. Najlepsze było to że jak miałem praktykę to większość czasu spędziłem w korkach RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - deejwid - 16-10-2013 10:07 Za 3 zdałem, nie tak źle. Ale kiedy to było.. RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - cekylo - 16-10-2013 10:14 Ja za 5 jeden egzamin co rok więc po 5 latach dopiero. RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - barto - 16-10-2013 10:34 za 3 1 raz oblałem bo wedlug egzaminatora zatrzymałem się zbyt blisko lini... 2 raz oblałem za to że wycofując z parkingu nie zauważyłem bmw ehh stres robił swoje za 3 razem zdalem, podszedłem do tego totalnie na luzie jechałem totalnie na pałe i poszlo ! RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - premdow - 16-10-2013 13:14 Mi się udało za pierwszym, ale żeby nie było zbyt fajnie to powiem, że zawdzięczam to tylko egzaminatorowi który był w miarę wyrozumiały na małe błędy ( nie zauważenie, że mam warunkowe światło) RE: Za którym razem zdaliście prawo jazdy? - wieldek018 - 24-10-2013 10:23 Ja dopiero będę miał egzamin, więc trzymajcie kciuki |