Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj z eBroker! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92)
+--- Wątek: Zarabiaj z eBroker! (/Temat-Zarabiaj-z-eBroker-44681)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 09-10-2017 11:35

Cytat:A gdzie to mogę zgłosić?
Czyli zwykły oszust. Opisz działania w formularzu kontaktowym ("kontakt") na stronie http://www.ebrokerpartner.pl
Zdecydują co z nim zrobić. Takie osoby psują widzisz wizerunek sieciom afiliacyjnym bo oszukani kojarzą je z oszustami, osobiście spotkałem się z reakcjami że ludzie unikają refów uczciwie polecających partnerów, banki prędzej czy później orientują się że produkty nie są używane i też stawki zaniżają. Wszyscy tracą przez oszustów.
Nie ma sentymentów - ktoś oszukał Cię na parę stówek - sama już nie złożysz wniosków na te produkty a mogłaś ze swoich linków i zarobić tyle a w zamian nic nie masz. Zlikwiduj/wycofaj jak się da najlepiej te wnioski bo pewnie Ci kitów nawciskał i mogą nie być darmowe.

RE: eBroker - Program Partnerski - Masza20 - 09-10-2017 11:52

Jeśli chodzi o konta to się właśnie okazało że trzeba teraz się udać do każdego banku osobiście i zamknac konta, które jednak nie były darmowe a jak w trakcie otwierana kont zwracałem uwagę temu "Panu" , że w mejlu pisał, że są darmowe a tak nie jest to dostałam odp ze nie potrafię czytać ze zrozumieniem, że wszystko w mejlach bylo napisane. Już opisałam całą syt w mejlu do eBroker i czekam na odp. Mogę wstawić zawartość tych trzech mejli tutaj jeśli to komuś potem pomoże uniknąć oszusta. Ale fakt że teraz ciężko będzie komus z "tej" branży zaufać po czymś takim. To jest ewidentne psucie reputacji strony takiej jak eBroker. Niestety...

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 09-10-2017 11:57

Ano załatwili tak money2money teraz ebrokera łatwią. Zwykłe rady to za free jak mam czas udzielam i wielu uczciwych partnerów też, zresztą tu już większość została tematu opisana jak się zarabia - nie trzeba pseudo mentorów. Jak będziesz szukać to poznawaj najpierw opinie o kimś np. tu na naszym forum jest parę wyróżniających się osób i dopiero wchodź w temat współpracy. W ostatnich latach wszędzie pełno łapaczy jeleni - w każdej branży zarobku internetowego. Tu stawki ładne to się wzięli...

RE: eBroker - Program Partnerski - Masza20 - 09-10-2017 12:04

Mam nadzieje, że eBroker weźmie pod uwagę mojego mejla i tego pana. Szkoda tylko, nie mogę skomentować jego postów na fb zresztą nie tylko Ja, bo po 3 etapie wszystkich upominajacych się o cokolwiek blokuje.

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 09-10-2017 12:22

Wezmą, nie wiadomo co zrobią ale wezmą. Jak ktoś im popsuje zbytnio opinię to fama się rozejdzie i partnerów stracą, instytucje/banki zrezygnują ze współpracy (na kij bankom martwe leady? ona chcą realnych klientów by mieć kapuchę) itd.

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 12-10-2017 02:46

Po co się bierzesz za pracę z ludźmi skoro Cię to przerasta nerwowo facepalm

RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 12-10-2017 03:00

(12-10-2017 02:31)Gonner14 napisał(a):  w m2m robiłem po 4-5 tys ale w roznych wzgledow przestalem, jakis czas temu wznowiłem prace ale w ebroker i wniosków robię dużo oczywiscie uzywam metody 6 słoików itp. i przestancie pierdzielic głupoty ze to naciaganie bo sam przez to przeszedlem. Dzięki temu zarabiam, poza tym pomagam zrobic mailing, daje wszystko na tacy,strone itp. Jezeli jest ktoś wyjątkowo tępy i wysyłam mu różny etap, po czym 4-5 razy tłumacze na inny sposob a on nie rozumie to serio ale odechciewa sie wspolpracowac z takimi amebami, bo nie obrazcie sie ,ale wiekszosc jest głupia a po pracy w necie tylko się przekonałem, że tak też jest. Jeżeli wykonuję kontakt i pytam czy konto zostało założone on-line czy kurierem, otrzymuję odpowiedz "moze" to mi sie odechciewa. Wiekszosc osob ktore czuja sie oszukane to cymbały(nie wszyscy) czekaja na gotowe i mysla ze wszystko podamy na tacy, zamiast żalić się na forach itp może trochę polotu od siebie i pomysłu
Pozdrawiam

Jak naciągasz ludzi to pracujesz z amebami, proste. Jak chcesz ludzi, którzy będą coś na Ciebie kiedyś zarabiać, to zrezygnuj z bezsensownych etapów i przedstaw im program, wraz z przykładami ewentualnej promocji(?). Jak chcesz zarobić na zrobionych przez nich kontach to niestety tylko głupi wchodzą w grę.

Sam zaczynam w ebrokerze, na razie nie wypłaciłem nic ale po ilości wysłanych wniosków myślę, że będą to niezłe sumki. Wymyśliłem coś innego niż te 6 słoików i działa na tych trochę inteligentniejszych, ale za to od każdego dostaje maksymalnie jednego leada, więc coś za coś.

Jakbyś podzielił się na PW statystykami, ile z wysłanych wniosków mniej więcej przechodzi to będę bardzo wdzięczny Wink

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 12-10-2017 21:46

Cytat:Nie przerasta, mam ultra dystansowe nastawienie. Wymieniłem akurat złe rzeczy w poście wyżej.
No to dobrze bo z tamtej wypowiedzi ...

Wiesz, obiecujesz zarobek to nie ma co się dziwić że przyłażą różni ludzie. Ameba też człowiek i musi coś szamać a darmo mniamciusiania nie dajo Wink

Rób jak wielu - odsiew. Na dzień dobry nie - załóż parę kont z moich linków tylko - co ogarniasz?, masz cierpliwość?, potrafisz tylko pieprzyć na fejsie czy coś więcej w necie?, formularz to dla ciebie coś co trzeba skrupulatnie wypełnić czy zło konieczne? Wink czy tym podobne. Większość nygusów na starcie wykosisz - nie będą ci d zawracać an posądzać ze na nich sie dorabiasz. Proste Wink

Ameby są z jednej jak i drugiej strony. Sprawdź sam Wink Można się pośmiać serio. Partnerzy którzy jadą na jeleniach (wielu tych fejszbókowych tak działa) podcinają sobie gałąź na której przysiedli. Branża podupadnie to uciekną no ok ale... i tak muszą od zera coś wtedy zaczynać. Lepiej spokojnie działać i mieć szanse na długoterminowy pasywny dochód niż tu chwilówka tam chwilówka...

RE: eBroker - Program Partnerski - Piter Pit - 28-10-2017 18:13

Witam.
Mam tu konto od prawie 9 lat ale za bardzo sie nie udzielałem ale teraz muszę. Big Grin

O firmach m2m czy TradeDoubler teraz eBroker itp wiem od dawna, mam sporo grup i portali z takimi tematami, czytam tylko o tych metodach, jak się reklamują itp bo dla mnie to wiedza którą wykorzystuje przy projektach klientów Big Grin ale dorzeczy...

Dziennie na Facebooku mam po 20 reklam z metodą na idiotów. Wyobraźcie sobie, że pod 1 taką reklamą w ciągu tygodnia jest ponad 100 odpowiedzi, niech chociaż połowa ogarnie komuś metodę na 6 słojów i mają kolesie w drugim miesiącu 20.000zł z wniosków. Najlepsze teraz jest to, że jak się człowiek przyjrzy to zdjęcia z kasą się powtarzają, zdjęcia z programu się powtarzają. Ogólnie metoda nauki wygląda tak: zrobisz mi gałe 6 razy, potem jeszcze raz 6 razy, a potem ja Ciebie naucze żeby inni ssali Tobie.

Spotkałem się też z filmikami osób, które np relacjonują swoje wakacje w postaci filmiku, inni w postaci zdjęć i co zauważyłem? Ci bardziej rzetelni co podają realne zarobki podczas wakacji zarobili 500-2.000zł. Wracają i powrót do 10.000zł
Wniosek? Ruchają ludzi masowo na potęgę, ale jak sami przestaną spamować z autorespondera to nie mają praktycznie nic. Zgaduje, że w ciągu 3-6mc zarobki tych co mają po 20.000zł osiągneły,by zero. A reklamują się tekstami, naucze się osiągać PASYWNY dochód.

Widocznie wielu ludzi nie wie, że pasywny oznacza, zapierdzielam 3mc, a potem spokojnie przez minimum rok bede miał 1.000zł za nic nie robienie. Niestety obecnie mamy takie pokolenie Karyn i Januszy z Brajankami itp, że nie można się dziwić, iż tyle osób zakłada te konta. Nawet jak mają te swoje strony do zbierania maili z imieniem. Patrze i moje oczy płaczą, strony rodem z 2000 roku Big Grin grunt to oczojebne kolory, jakieś zdjęcie czy tło tak dopasowane,ze na moich 27 calach widzę je po 2-3 razy Big Grin Janusze biznesu zarabiają po 22.000zł a nie stać ich te 500zł na małego landing page'a do zbierania maili Big Grin

A jak ktoś będzie za jakiś czas chętny to sam wchodzę teraz w ten temat z metodą własną. Ogarniam powoli poradnik jak od postaw zrobić stronę na WP, jakie mody wgrać, jaki styl wybrać. Jak dostosować pod pozycjonowanie. Jak pozycjonować. Wszystkie poradniki będą ogólnodostępne na mojej firmowej stronie, którą chce wypozycjonować pod ofertami SEO itp. będzie zakaz kopiowania ale jak będziecie mieli kogoś kumatego który będzie chciał pozycjonowanie itp to poradniki będą, a jak będzie miał fundusze to nawet mu zrobie pełną optymalizacje z ogarnięciem googlowskiego AMP, które daje duży bonus do SEO Smile

Warto dodać, że niektórzy Janusze tworzą już fora o zarabianiu Big Grin pare lat temu był bum na mlm, teraz jest na programy partnerskie i bitcoiny, ciekawe co będzie za pare lat Big Grin

RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 28-10-2017 20:53

Cytat:połowa ogarnie komuś metodę na 6 słojów
Myślę ze to zbyt odważne wyliczenia. Statystyki osób które dają radę w takich programach nie są tajemnicą. Odsetek osiąga tylko stałe i większe zarobki. Jakieś metody może i zwiększają te liczby w odniesieniu niektórych "mentorów" ale tylko na początku. Gdy ktoś zostaje sam - realia dają znać. Orasz albo odpadasz.
Prawda jest taka jak opisałeś - te metody zazwyczaj opierają się na szukaniu jeleni. Pokolenie Y nauczone jest szumu - narób szumu wokół siebie a jelenie się zlecą. Pokaż że jesteś "kimś" (nie ważne czy udajesz, czy jesteś kimś ale w swoim mniemaniu tylko) czy to sranie na ekranie, plucie na odległość bo młodzi (i nie tylko zresztą) mają tak zaburzone wyłapywanie "autorytetów" że wystarczy ubrać się lepiej, pokazać fake zarobki, zrobić se zdjęcie koło auta ojca czy na ulicy przy cudzym porszaku i idą ze swym słomianym zapałem kosić hajs Wink
Nadaj namiar jak skończysz te poradniki może czegoś nie wiem, szczególnie SEŁO na które nie mam czasu może mnie zainteresować. Mimo wielu lat siedzenia w tym wiedzy nigdy za dużo Wink