![]() |
Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam (/Temat-Trafficrevenue-net-Placi-za-wyswietlanie-reklam-41339) |
RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - CrisPL - 24-07-2012 12:24 Płacą ja dostałem przedwczoraj swoją wypłatę: [attachment=698] RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - Szympek - 25-07-2012 13:04 UWAGA ! NIE POLECAM! Z tych reklam na mojej stronie wyje***** trojana, zablokowało mi kompa, musiałem robić format... Tak samo mojemu jednemu userowi.. nie polecam RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - tomazzi - 25-07-2012 13:34 (25-07-2012 13:04)Szympek napisał(a): UWAGA ! NIE POLECAM! niestety selekcja u nich nie jest na najwyższym poziomie są zawirusowane reklamy - jeśli zależy im na klientach którzy będą chcieli umieszczać u siebie ich reklamy w końcu będą musieli coś z tym robić RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - N55 - 25-07-2012 19:26 Do tej pory uzbierałam 4.6, więc dozbieram do 5$ i usuwam z bloga. RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - KapitanBomba - 01-08-2012 15:13 Używałem Trafficrevenue do czasu aż zaczeli wirusy zapodawać z reklamami... RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - CrisPL - 20-04-2013 22:28 Serwis trafficrevenue.net zostaje zamknięty, a pozostałe środki użytkowników można przenieść na konto w popads.net. Cytat:Dear TrafficRevenue Member, RE: Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - Kzn - 01-05-2013 09:46 Jako iż serwis został zamknięty, temat też uważam za zamknięty. Proszę o przeniesienie. Trafficrevenue.net - Płaci za wyświetlanie reklam - Coristo - 01-05-2013 09:56 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |