Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. (/Temat-Koniec-ery-zarabiania-na-Lockerz-Zmiany-w-shopie-39319) |
RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - NNX - 18-07-2011 15:20 Yanke$ to jest trochę inaczej. Lockerz chce nadal zdobywać nowych użytkowników, poprzez rozdawanie nagród (sami o tym wspomnieli, że to jest ich metoda reklamy). Jakbyś był dyrektorem takiej firmy, chciałbyś, aby nagrody były rozdawane jedynie w ściśle określonych grupach typu społeczność TalkPrizes? Tam założeniem jest to, że dany user zdobędzie powiedzmy JEDNO Nano, wrzuci na YT unboxing typu "WOW, LOCKERZ IS LEGIT!" i przez jakiś czas nie będzie nic wygrywał. Promowanie strony ma się odbywać na jak największym obszarze... Patrzysz na tą sprawę na zasadzie "Ja muszę wygrać, albo ktoś z tego forum". Lockerz myśli dokładnie odwrotnie - "KTOŚ musi to wygrać, ale najlepiej SPOZA obecnej grupy". WYGRANA>UNBOX>TYSIĄCE WYŚWIETLEŃ>!NOWI SIĘ REJESTRUJĄ! Swoją drogą co do ich ostatnich działań to sądzę, że powinni badać opinię publiczną przed kolejnymi działaniami. Są wrzucane Dailies typu czerwony vs niebieski - kogo to interesuje, co to daje? Jedynie sprawia, że jest ruch na stronie w danej kategorii. Ale oprócz tego mogą zbadać opinię publiczną, przez zadanie pytania typu: rozdania nagród vs oglądanie "sweet fotek" starszych lasek na Plixi. Myślę, że odpowiedź użytkowników jest oczywista... Co do SHOPu to wiadome było, że 100% zniżki nie będzie trwało wieczność. Sądzę jednak, że zwiększą % zmniejszenia ceny produktu, ponieważ nawet DOD z PS3, które znikało w ok. 30 sekund stał PONAD GODZINĘ. Podobnego faila zrobili z aukcjami w lutym - "NEW AMAZING CHANGES! BID FROM 50PTZ TO 100PTZ". Cała zmiana utrzymała się chyba mniej niż tydzień - spadło zainteresowanie aukcjami, 150000PTZ za Shuffle to chyba niezbyt kusząca oferta... Tyle w temacie, pozdrawiam RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - mariio - 18-07-2011 21:45 Lockerz to scam !! RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - kamilkiri - 23-08-2011 20:51 POZWOLĘ SOBIE ODKOPAĆ! Szczerze muszę przyznać że po wielu negatywnych opiniach o teraźniejszym lockerz, Kathy wkońcu ustąpi, ale myliłem się... -.- Oczywiście wysterowałem do Kathy maila jakie to lockerz teraz syfne i potracą ludzi i już nie będzie chwil kampienia na restocki itp, a ona ni z pyty ni z ogóra: Cytat:Hey Kamil! Ma w dupie nasze opinie, proste. ;] RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - Zythus - 23-08-2011 20:56 Ona ma trochę racji.. zawsze ktoś narzekał na restocki, więc je usunęli - skoro narzekali.. Tylko że nikt jej nie napisał, że z tych restocków było więcej korzyści niż rzeczy negatywnych. I nikt nie napisał jej "Isn't that better than sitting by your computer F5'ing? ;-)" - Yes, F5'ing was better. RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - kamilkiri - 23-08-2011 21:10 Ja jej tak napisałem od razu. No cóż...czas się pożegnać, ale może po roku...dwóch, przejrzą na oczy i zauważą jak tracą użytkowników i kasę... RE: Koniec ery zarabiania na Lockerz? Zmiany w shopie. - hieronim1 - 20-02-2014 15:32 Koniec lockerz :< |