![]() |
Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody (/Temat-Fast-prizes-pl-Zdobywaj-cenne-nagrody-38607) |
RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Ty27mek - 16-06-2011 05:21 (16-06-2011 00:47)Fast-prizes.pl napisał(a):(16-06-2011 00:44)Kiljan napisał(a): nie wiem co chwilowe problemy z FC mają wspolnego z ta sprawa, mowiles ze nie znasz paypala a jest tak samo na Adriana Romana co ten od wplaty, więc? Chwila. Kupiliście w połowie maja, a wcześniej mówiliście, że pracujecie nad stroną kilka miesięcy. To jak to jest? Moim zdaniem temat powinien zostać zamknięty. Zobaczymy, uwierzymy. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Fast-prizes.pl - 16-06-2011 05:34 P.Tymek Skrypty pisane były od początku kwietnia(zdrapka, lotto, loteria, obrazy, filmy itp). Także proszę o zamknięcie tego wątku i zarazem czekam na minę pana killera kiedy serwis wypali... Proszę o zamknięcie. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Ty27mek - 16-06-2011 06:09 Również powtórnie proszę o zamknięcie - zobaczymy, uwierzymy i tyle. //Edit p.Fast-prizes. Co do konta firmowego mógł Pan zapytać Administracji ze swojego prywatnego czy może takie powstać, wtedy może takiego problemu by nie było,a załoga zostałaby uprzedzona. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Kiljan - 16-06-2011 07:29 (16-06-2011 01:12)Fast-prizes.pl napisał(a): Skrypty kupiliśmy od pana w połowie Maja, od tego czasu mogło się zmienić absolutnie wszystko. Pana skrypty były wadliwe, wymagały napraw. Zastanawialiśmy się nawet nad ich usunięciem. Po pierwsze, ja mogę udowodnić, że oszust - Kapitan Statku, to ty, chcesz tego? Następna sprawa, znajdz w moich wypowiedziach chociaz jeden blad logiczny a tym bardziej ortograficzny. Kolejna sprawa, kiedy ja powiedziałem, ze jestescie scamem? Tego jeszcze nie powiedzialem a ty juz mi to w usta wkladasz, oj nie lubie tego adrianku. Uwierz mi, ze oskarzajac Mod'a i uzytkownika od ktorego masz skrypt(i niestety nieprawdą jest, ze zrobiles jakis skrypt przed zakupem mojego) kopiesz sobie jedynie dołki, ale twoj serwis = twoja strata RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - DDK - 16-06-2011 07:33 Tak czytam ten temat i czytam i takich jaj jeszcze dawno nie było. Fast-Prizes, raz piszesz tak, a raz inaczej i jeszcze się sprzeczasz, że nie masz nic wspólnego z Kapitanem ? Szkoda, że robiłem Format bo bym zamieścił rozmowy na GG z Kapitanem Statku, gdzie prosił mnie o testowanie serwisu od strony technicznej, wskazałem błąd, to od razu był poprawiony ( przypominam, że pisałem z Kapitanem Statku ), a więc Kapitan niby nic nie ma ze stroną, a ma dostęp do plików serwisu ? No kurde, ale coś chyba tu nie gra ![]() Cytat:Także proszę o zamknięcie tego wątku i zarazem czekam na minę pana killera kiedy serwis wypali... Wypalicie pełną parą z koszulką z logiem !? Hahaha. Dobre jaja ![]() Najpierw skończcie stronę, a potem się reklamujcie bo jak na razie widzę praktycznie łysy skrypt ( bo to co jest "grafiką", to layoutem tego nazwać nie mogę ). A jeszcze dodam coś do "planety", skoro jesteś nim, to tym bardziej jesteś głupszy niż Kapitan bo Wasze posty i PW ( Kapitan Statku <=> Planeta ) są, tak głupie i idiotyczne, że aż śmieszne. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Killer - 16-06-2011 08:09 (16-06-2011 01:12)Fast-prizes.pl napisał(a): Skrypty kupiliśmy od pana w połowie Maja, od tego czasu mogło się zmienić absolutnie wszystko. Pana skrypty były wadliwe, wymagały napraw. Zastanawialiśmy się nawet nad ich usunięciem. Wybacz ale każdy kto ma +50 IQ stwierdzi, że piszesz jak idiota, błędy logistyczne? logika matematyczna? Twoje metafory są naprawdę żenujące, jak mniemam próbujesz komuś zaimponować - niestety na siłę próbujesz być fajny i wychodzi odwrotnie. Po raz kolejny w swojej wypowiedzi piszesz stek bzdur, podpierasz się rzeczami, których nikt nie powiedział, jak już wspomniałem wcześniej postać planety i poziom jego wypowiedzi na tym forum pozostawia wiele do rzeczenia, nie mówiąc o kapitanie - banda idiotów, których dominator mógłby uczyć programowania. Kto nazwał Was scamem bo sobie nie przypominam ? to że taki jest cel serwisu jest dosyć oczywiste, jednak czy ktoś z Nas Wam to bezpośrednio napisał ? jesteś kapitanem statku, który już nie jedną osobę okradł lubi próbował oskubać - dlatego też dostałeś perma. Temat nie zostanie zamknięty co najmniej z 3 powodów. 1. Nie jesteś moderatorem by mieć prawa i o tym decydować. 2. Temat nie należy do Ciebie tylko do Magnusa (to jakie polityki prowadziłeś wcześniej - KRADZIEŻ - mówi samo za siebie, to tak jakby Kogi miał otworzyć buxa i próbowałby się tu reklamować - bezczelność) 3. Użytkownicy z każdym postem dowiadują się - KIM JESTEŚ, JAK DZIAŁASZ I CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ PO FAST-PRIZES. Też dam swoje porównanie na koniec ![]() Prison Break = Skazany na śmierć Shawshank Redemption = Skazani na Shawshank Fast-Prizes = Skazany na scam Co do pojazdu - nie mam najmniejszego powodu by coś takiego robić - nie kłóciłem się nigdy z żadnym przedstawicielem serwisów z nagrodami, gdybyś nie miał opinii kanciarza i nie robił za pajaca to zapewne w tym wątku nie napisałbym ani jednego posta. No ale cóż ... teraz Twoi "kochani drodzy panowie, panie" dowiedzieli się jaka jest prawda. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Demon1 - 16-06-2011 08:46 Witam, Tutaj Kapitan Statku , właściciel strony Fast-Prizes.pl. Zacznijmy od tego że obecnie umówiłem się z osobami którzy zamówili u mnie konta na YT na odbiór w następnym tygodniu po 500 kont YT na mailach opartych na gmailu. Planeta43/Fast-Prizes.pl - Był naszym kolejnym przedstawicielem strony który zepsuł nam opinie. Za wszystkie niedogodności przepraszamy, w zamian przy starcie strony zostanie rozlosowane pendrivy 4 gb. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Razer - 16-06-2011 08:47 Ok, piszesz że macie środki z UE? Pod jakim działaniem bądź pod-działaniem? Nabór wniosków do jednego z działań (dotyczącego IT) zakończył się bodajże kilka dni temu. Macie już wyniki? Gratuluję kontaktów ![]() Co do założenia strony przez "oszusta" osobiście mnie to nie rusza, każdy ma jakąś przeszłość niechlubną, każdy popełnił kiedyś błąd. Wszyscy zasługują na drugą szansę ![]() No i tak jak mówię - potrzeba Wam osoby do PR, bo per Fast-Prizes sobie nie radzi ![]() EDIT: Ojojo, i Wy macie ludzi od Marketingu i PR? Moim zdaniem nie macie żadnego pojęcia jak powinien taki serwis się kręcić, z każdym dniem nadzieje użytkowników na profesjonalny serwis rosną. Planeta pisał, ze Kapitan Statku został zwolniony, nagle okazuje się, że to on jest właścicielem.... Nieładnie. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Demon1 - 16-06-2011 08:53 Nie mamy żadnej dotacji z UE ani "speców" od PR i marketingu. Planeta kłamał. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - m4rcin93 - 16-06-2011 09:01 Wątpię, czy firma z pracownikami/właścicielami takimi jak Kapitan Statku & Planeta 43 mają jakąś przyszłość.. Nie wiem czy to w ogóle można nazwać firmą jak właścicielami są dwoje nastolatków. |