Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiana z użytkownikiem TOMSH? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: Wymiana z użytkownikiem TOMSH? (/Temat-Wymiana-z-uzytkownikiem-TOMSH-24918)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Bloodme - 30-10-2008 22:39

Teraz w pełni zgadzam się z darekr. Odpowiedź Tomsha "byłem zmęczony" nie jest wcale tłumaczeniem. Co by było gdybym robił wymianę z kimś na kwotę 500$ i On by mi wysłał na PW swój adres AP, a ja wysłałbym pieniądze np. na konto AP kumpla i powiedziałbym mu, że byłem zmęczony i pomyliłem adresy AP...

- tomciozet - 31-10-2008 09:55

darekr napisał(a):nie zaprzeczył że to nie jego numer GG
Ale również tego NIE potwierdził...
darekr napisał(a):Zastanów sie czemu tomsh na PW podał adres AP bloodma
A to faktycznie dziwne... A czy Tomsh wyjaśnił również i to???

- Tomsh - 31-10-2008 16:54

Cytat:Zastanów sie czemu tomsh na PW podał adres AP bloodma? nie wydaje Ci się to dziwne?
Cytat:A to faktycznie dziwne... A czy Tomsh wyjaśnił również i to???
W mojej rozmowie z oszustem to wszystko jest wyjasnione...
Cytat:9774134 (28-10-2008 19:41)
wyslij do mnie priv klikam :-) 9774134, [email protected]
Skąd miałem wiedziec ze to jest adres AP Bloodme?

[ Dodano: 2008-10-31, 16:59 ]
Cytat:Teraz w pełni zgadzam się z darekr. Odpowiedź Tomsha "byłem zmęczony" nie jest wcale tłumaczeniem. Co by było gdybym robił wymianę z kimś na kwotę 500$ i On by mi wysłał na PW swój adres AP, a ja wysłałbym pieniądze np. na konto AP kumpla i powiedziałbym mu, że byłem zmęczony i pomyliłem adresy AP...
Ale ja z tym kolesiem nie wymieniałem się pieniędzmi... przeczytałbys chociaz dokladnie moją rozmowe z nim... ja rozmawiałem o klikaniu...

- darekr - 31-10-2008 17:25

napisz wprost. CZEMU na moje PW z zapytaniem czy numer 97.. jest Twój odpowiedziałeś mi "klikam :-) 97...". Bo tak kazał Ci złodziej? Wygląda na to że wcale tego PW nie przeczytałeś i bezmyślnie wysłąłeś do mnie co Ci ten gość kazał

- Bloodme - 31-10-2008 17:27

Tomsh, to był tylko przykład... Chciałem pokazać co można zrobić z takim tłumaczeniem i myślę, że nikomu by nie uszło na sucho takie tłumaczenie, zwłaszcza, że w przykładzie jest kwota 500$.

- Tomsh - 31-10-2008 18:30

Cytat:Tomsh, to był tylko przykład... Chciałem pokazać co można zrobić z takim tłumaczeniem i myślę, że nikomu by nie uszło na sucho takie tłumaczenie, zwłaszcza, że w przykładzie jest kwota 500$.
Czyli myslisz ze gdybym wymieniał pieniądze byłbym nieostrożny? Przeciez ja nie p0isałem nawet z kolesiem o zadnej wymianie...

- darekr - 31-10-2008 18:41

skoro nie rozmawiałes o wymianie po co podawałeś mi adres AlertPay kiedy ja w swoim PW do Ciebie napisałem czy jestes zainteresowany wymiana 50$ na AP po kursie 3,05. Wytłumacz to prosze czemu taka była Twoja odpowiedz. Zobacz sobie na temat mojej wiadomości

"Wymiana $ z AP"

wydaje mi się kolego że chcesz teraz odwrócić kota ogonem. Czytałem Twoją rozmowę na GG i wkleiłeś oszustowi to co napisałem Ci na PW, on Ci napisał że to nie do ciebie miała być wiadomość. A ty nie zareagowałeś że coś jest nie tak tylko odpisałeś mi na PW to co jest w pierwszym poście. Przedstawiam Ci dowody że to przez Twoją nieuwagę doszło do tej całej sytuacji a Ty dalej obstajesz przy swoim że jesteś niewinny.

Wymiana z użytkownikiem TOMSH? - Kilol - 11-03-2011 01:46

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.