Evolucja - oszust!? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Evolucja - oszust!? (/Temat-Evolucja-oszust-23814) |
- Kolekcjoner - 10-08-2008 14:19 Cytat:Kolekcjoner dlaczego tak bronisz evolucje? Nie bronię go, ponieważ nie nawidzę oszustów, jednak myślę racjonalnie i podchodzę do tego z głową. Zastanawiacie się, dlaczego jeszcze żaden admin scamów nie siedzi w więzieniu? Odpowiedź nasuwa się chyba sama. - JereManU - 10-08-2008 14:47 Kolekcjoner napisał(a):Odpowiedź nasuwa się chyba sama. To prawda, w Polsce policja by zgłaszającego wyśmiała a w innych krajach nawet jak by się tym zajęli to admina broni regulamin, głównie pkt 4 i 12. - kactuzz - 10-08-2008 17:46 Ohoho nie było mnie na forum dłuższy czas a tu takie jaja xD Ale on mi sie i tak od początku nie podobał, przed tym jak założył maxbuxa był zwykłym chłopaczkiem, jak już go miał nagle zrobił się taki "dorosły" i "odpowiedzialny". Cóź, sa ludzie i oszuści Dobrze, że w to nie inwestowałem - JereManU - 11-08-2008 20:34 A czy wiecie, że wystarczy 1 mail do AP by zwrócili pieniądze? evolucja pisał o tym kilka razy, ale widać nie chcieliście tych wiadomości czytać. eXv z tego co pamiętam napisał, i po kilku dniach miał kasę na koncie. - BizNET - 11-08-2008 20:36 [b:-|f595ad10a]JereManU[/b:-|f595ad10a], jest to proste jeśli pieniądze nadal są na koncie. Znając życie evolucja swoje oczyścił. A wierzysz w to że ap zwróci Ci z własnej kieszeni? - JereManU - 11-08-2008 20:40 Pieniądze są na koncie, wiadomo że każdy bux ginie od blokady konta AP, a znając evolucję konta tak szybko by nie wyczyścił, masowe transakcje do banku są rewidowane przez AP. Poza tym wszystko najlepiej robić na gorąco, są największe szanse na powodzenie. Poza tym z tego co wiem manipulowanie danymi osobowymi w tym i rozpowszechnianie zdjęć bez zgodny autora jest karalne... - moody - 12-08-2008 12:08 Niestety, część pieniędzy wyciągnał dzięki mnie, bo kupiłem od niego ze 100-120$, po niskim kursie :-( Chyba musze sie wyspowiadać :idea: Oczywiście, nie wiedziałem jeszcze wtedy co to za człowiek - kalisz1278 - 14-08-2008 10:19 Powiedzcie dla Evolucji żeby oddał kasę dla Polaków przynajmniej, którzy zainwestowali w jego scamy Ja zainwestowałem 7 $ w 24bux a kumpel 15,4 $ :-) Oddaj nam nasze pieniądze - mjs17 - 14-08-2008 10:41 ja też jestem za tym zainwestowałem 7$ a jak nie to trzeba to zgłosić - Marszalll - 14-08-2008 13:46 O ile je ma... Jeżeli je zachomikował to może nawet odda.... Ale jak wydał na cukierki to jak niby ma wszystkim oddać? :?: Mama mu nie pożyczy... |