Ogrywaj bukmacherów ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ogrywaj bukmacherów ;) (/Temat-Ogrywaj-bukmacherow-21408) |
- shpaq - 08-05-2008 17:10 No z promocji można zrezygnować w ustawieniach. Ja nie brałem w nich udziału, bo uznałem, że to się nie opłaca, buk chce po prostu na tym zarobić, daje Ci niby jakiś bonus, a musisz obrócić wpłatą kilka razy albo stawiać po minimum 2 zdarzenia po kursie 1,4. nie opłaca się. Przynajmniej mi ;p Pozdrawiam - travispl - 08-05-2008 18:11 KURDE, a ja tą wiosenną promocję aktywowałem :cry: :cry: :cry: Jak ją teraz wyłączyć?? Ile trzeba czekać?? - shpaq - 08-05-2008 19:15 Cytat: przed rozpoczęciem gry klient może zrezygnować z promocji reaktywacja â nie akceptując jej warunków. Kwota bonusa zostanie usunięta z konta gracza. Jak jeszcze nie grałeś, to możesz zrezygnować z promocji w ustawieniach. A jak juz grałeś, to nie wiem co możesz zrobić. Tam jest napisane, że kwotą wpłaconą trzeba obrócić 2 krotnie, a bonusem 4 krotnie, przy czym na kuponie musi być zdarzenie z kursem 1,4. Nie wiem po jakim czasie kończą promocje, ale wpadłem na pewien pomysł Można grać progresją na plusa i jednocześnie na tym samym kuponie zagrać na jakiegoś "pewniaka" po niskim kursie, wtedy jest duże prawdopodobieństwo że "pewniak" wejdzie, a jak plus też wejdzie, to wygrana będzie większa Kurs na plusa jest większy niż 1,4 więc drugie zdarzenie może mieć niższy kurs np 1,2 albo 1,05. Regulaminowi stanie się zadość, a kaską obrócisz :-) Pozdro - travispl - 08-05-2008 19:56 shpaq, jaż wykupiłem 2-gi kupon. shpaq napisał(a):zagrać na jakiegoś "pewniaka" po niskim kursieJakiego proponujesz?? - shpaq - 08-05-2008 20:28 Proponuję popatrzeć po kursach. Jak coś ma mały kurs, to znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo wygranej. Najlepsze są chyba dyscypliny, w których są tylko 2 możliwości, mamy wtedy większe szanse. Więc najlepsze będą takie dyscypliny jak tenis, siatkówka, koszykówka, baseball. Jest tego trochę na BetGun ;-) Na stronie po zalogowaniu masz zdarzenia, które odbędą się w najbliższym czasie, jest z czego wybierać Pozdro - cpunek - 08-05-2008 22:50 ja proponuje kursy 1,05 cos takiego najlepiej na tenis obstawiac bo sa dwie mozliwosci 1 lub 2 :-) ja gram tym bonusem tylko musze trafic w plusa parzystego mam jeszcze kase na http://www.bwin.com (jak ktos chce sie tam rejestrowac i sprobowac to niech mi da maila bede jego poleconym i dostajemy po 20zl jak wplacisz jakas kase na swoje konto) tam jest duzo meczy LIVE i obstawiam co 5-15min jakies zdarzenie :-) juz 20zl wygralem w godzine :-) patrze co graja na zywo i jak widze ze cos jest do obstawienia 1 lub 2 o wspolczynnikach 1.85 to obstawiam pozdro ja sie fajnie bawie i do tego 50% bonusu 1 wplaty i wystarczy jedno zdarzenie :-) - travispl - 10-05-2008 12:18 Chce dodać moje konto bankowe i niewiem co wpisać w polu: Kod SWIFT / BIC. Z reszstą sobie poradziłem jakoś - Pablobo - 10-05-2008 13:43 w Pomoc masz wszytko ;-) - kactuzz - 16-05-2008 14:33 Wpłaciłem tyle żeby mi stykło na 4 poziomy. Jeśli ich będzie więcej co się jeszcze nie zdarzyło to zbankrutuje - travispl - 19-05-2008 12:35 Ile wy możecie minimalnie obstawiać zdarzeń na 1 kuponie. Bo ja musze 2. Jeśli zrobie nowe konto na innym emailu to jak załaduje to konto to będe mógł obstawiać pojadyńcze zdarzenia?? |