![]() |
[Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! (/Temat-Zamkniety-Zostan-czlonkiem-EKIPY-Zarabiam-com-1837) |
RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Yanke$ - 22-06-2010 14:35 Lukisss czytaj uważnie cały temat... Banan napisał(a):proszę umieszczać tu wyłącznie podania o pozycje tutora.Strona wcześniej... RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Killer - 22-06-2010 15:22 (22-06-2010 14:35)Yanke$ napisał(a): Lukisss czytaj uważnie cały temat... to zapoznaj sie z aktualizacja w pierwszym poscie zanim zaczniesz pisac glupoty. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - adik0070 - 22-06-2010 16:53 Witam, chciałbym zostać członkiem ekipy LFE, staram się być miły, pomagać innym, piszę poprawnie po Polsku. Na tym forum zostaję dłużej, ponieważ jest najlepsze z wszystkich for zajmujących się tematyką Lockerz. Pozdrawiam całą ekipę LFE i wszystkich użytkowników. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Lukisss - 22-06-2010 17:37 (22-06-2010 15:22)Killer napisał(a):(22-06-2010 14:35)Yanke$ napisał(a): Lukisss czytaj uważnie cały temat... W ogóle to nabijasz posty. Weź sam się ogarnij bo mi Yanke$ już wytłumaczył, więc wiesz... RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - rajmek126p - 23-06-2010 18:57 Witajcie ![]() Gdy zarejstowałem się na lockerz.com pomyślałem aby coś poszukać na ten temat ![]() Było wiele podobnych for ale jednak wybrałem to myśle ze jest najlepsze :)Ekipa Forum jest zgrana newsy z Hallway'a/Facebooka są bardzo szybko przetłumaczone.Na forum się już trochę rozgościłem... ![]() Mam ponad 500 postów i chyba nie ma ani jednego typu "super" "ok" "fajnie" dlatego chciałbym zostać testowym tutorem.Prosiłbym o rozpatrzenie podania gdyż podchodzę do tego bardzo poważnie.Baardzo dużo czasu spędzam na forum Pozdrawiam Całą Ekipę RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Tidus - 23-06-2010 21:44 Witam szanowną ekipę. Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko Tutora. Mam na imię Kuba, posiadam 12 lat . Interesuję się piłką nożną, koszykówką oraz konsolami . Na forum jestem zarejestrowany od grudnia. LFE znalazłem dzięki Google, gdyż szukałem porządnego forum i wybrałem właśnie zarabiam.com Nigdy nie używam opcji " Oznacz wszystkie działy jako przeczytane", staram się czytać wszystkie nowe posty. Myślę że nadaję się na stanowisko tutora, ponieważ jestem obeznany w tematyce lockerz i zawsze pomagam innym użytkownikom. Świadczy o tym moja reputacja jak i posty które nie są tzw. "spamem", tylko wypowiedziami na dany temat. Proszę o rozpatrzenie mojego podania. Serdecznie pozdrawiam całą ekipę ![]() RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Lubelak - 24-06-2010 13:42 (23-06-2010 21:44)Tidus napisał(a): Witam szanowną ekipę. Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko Tutora. 12lat ? chyba 11 01-28-1999 (11 lat) RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Admin - 24-06-2010 14:54 przypominam ze to nie offtopic, wystawia trzeciego warna. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - omisiu - 27-06-2010 23:55 Witam, chciałbym się ubiegać o rangę tutora. Mam ponad 250 postów w różnych dziedzinach tego forum. Staram się odpowiadać na pytania na tyle na ile jestem wstanie. Daję również propozycję na rozwój forum. Wybrałem to forum spośród wielu ponieważ jest ono przyjazne i otwarte na nowe możliwości. Bycie tutorem było by dla mnie ważne ponieważ byłbym bardziej widoczny na forum, na którym spędzam naprawdę dużo swojego wolnego czasu. Proszę o rozpatrzenie mojego podania. RE: Zostań członkiem EKIPY zarabiam.com ! - Lev - 01-07-2010 14:53 Zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Tutora ![]() A oto treść podania ![]() ![]() Pozdrawiam, Lev |