Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Simplebits - ile wyciągnę? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Simplebits - ile wyciągnę? (/Temat-Simplebits-ile-wyciagne-177811)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - korlim - 04-06-2025 18:20

jak wygląda opłacalność reinwestycji i lepiej wypłacać czy na początku zbierać i reinwestować?

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - 06-06-2025 07:40

(04-06-2025 18:20)korlim napisał(a):  jak wygląda opłacalność reinwestycji i lepiej wypłacać czy na początku zbierać i reinwestować?

Ja wszystko co zarobię z ankiet wrzucam od razu w hardware, nie patrzę czy mam 1 000 TOKENów czy 5 000

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - korlim - 07-06-2025 10:25

jeszcze mam pytanie czy ogólnie opłaca się zwiększać poziom i co to daje ?

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - artur83 - 07-06-2025 14:31

(04-06-2025 18:20)korlim napisał(a):  jak wygląda opłacalność reinwestycji i lepiej wypłacać czy na początku zbierać i reinwestować?

Jak kupujesz Hardware to pokazuje Tobie jaki i w jakim czasie będzie zwrot. Dodatkowo przy każdym zakupie wpada Hash który jest wykorzystywany w Fund. Tutaj ile na tym zyskasz nie przewidzisz bo to zależy ile Ci co godzinę hashu wylosuje, jaka będzie tygodniowa pula i jaki procent Tobie z tego przypadnie.

Podsumowując:
-złote coinsy które wypadają z offertwalls, PTC, faucet i shortlinks możesz reinwestować w hardware lub je wypłacić
-srebrne coinsy które wylatują z Mining, Hardware i Fund możesz tylko wypłacić

(07-06-2025 10:25)korlim napisał(a):  jeszcze mam pytanie czy ogólnie opłaca się zwiększać poziom i co to daje ?

Zwiększasz poziom tak jak by przy okazji wykorzystując energie w kopaniu. Zwiększenie poziomu zwiększa ci faucet który masz co pół godziny.

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - tadek6666 - 08-06-2025 00:44

szkoda czasu wiecej zarobisz zbierając puszki w tym samym czasie co tam klikając xD ale kazdy jakos zaczyna powodzenia

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - korlim - 08-06-2025 10:50

dziękuję za złote rady ale mam swoje powody do szukania czegoś przy komputerze do odmóżdżenia.

Do czego służą tech party ? nie mogę znaleźć ich zastosowania a widzę, że wypadają z kopania i można je zdobyć w zadaniach

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - artur83 - 08-06-2025 20:46

Tech part służy do ulepszania ekwipunku. Zyskujesz go właśnie w miningu albo po przez odzysk(salvage) tego co masz w inventory.

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - tadek6666 - 08-06-2025 21:16

(08-06-2025 10:50)korlim napisał(a):  dziękuję za złote rady ale mam swoje powody do szukania czegoś przy komputerze do odmóżdżenia.

Do czego służą tech party ? nie mogę znaleźć ich zastosowania a widzę, że wypadają z kopania i można je zdobyć w zadaniach

no forum raczej do tematu zarabiania a nie odmóżdzania wybacz że nie zrozumiałem.
Jak na hobby klikanie za dolara wybierasz to niezły wariat xD ale powodzenia.
Jezeli chodzi o zarabianie to podtrzymuje poprzedni wpis

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - 09-06-2025 08:49

artur83 wszystko świetnie opisał, nie mam co dodać od siebie Smile najważniejsze aby zacząć a później jakoś te $$ wpadają Wink