Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Oszust Ropsont ze SkytowerFX (/Temat-Oszust-Ropsont-ze-SkytowerFX-176335) |
RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - marioDario - 21-11-2024 20:34 jak jeszcze Was nie zrobił na hajs mało wiesz. "Ty natomiast nie wiadomo kim jesteś w tej sprawie bo nawet nie raczyłeś nas poinformować" Nie będę się przed jakimś gestapo spowiadał. Wiem bardzo dużo, a Ropsont mnie średnio interesuje. Możesz zbanować moje konto. Trzymajcie się tam nie chce mi się szukać opcji usuwania konta. ADMIN TO CHUJ RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Hybrid1990 - 21-11-2024 21:16 (21-11-2024 20:34)marioDario napisał(a): Wiem bardzo dużo, a Ropsont mnie średnio interesuje. Możesz zbanować moje konto. To może nie zaśmiecaj już tu wątku skoro nie masz tu nic do napisania, gadkami na poziomie przedszkolaka "wiem dużo ale wam nie powiem" możesz zrobić tylko wrażenie na takich trolach jak ty sam, a sam gowno wiesz tak naprawdę, skoro nawet tej grupy nie mogłeś wyszukać pomimo podanej jej nazwy, tylko "dej mi linka". Przyszedłeś na to forum tylko na żerowanie w tym temacie, a skoro twoim życzeniem jest samozbanowanie, to je spełnię. Do "inwestorów" co stracili na biznesie z Robertem - teraz zapewne plujecie sobie w brodę za tę zwłokę, którą na pewno robiliście. Mieliście ponad rok, aby załatwić tę sprawę, teraz możecie już zamknąć teczkę z tą sprawą. Chyba że teraz zamierzacie ścigać wspólników Ropsonta, no to powodzenia. RE: Oszust Ropsont ze SkytowerFX - Admin - Wczoraj 05:51 (21-11-2024 20:34)marioDario napisał(a): jak jeszcze Was nie zrobił na hajs A Dario ma małego i słabo bzyka, jego siostra i matka mi mówiły. Kończ waść wstydu oszczędź. @temat Akurat Ci wspólnicy są na talerzu, tylko teraz jak roberta nie ma to jeszcze łatwiej będzie mataczyć w sprawie i zwalać wszystko na niego. Każdy bardziej inteligentny już pewnie zatarł ślady... Nie mniej pytanie pozostaje jedno... gdzie są te pieniądze - bo gdzieś zapewne są. W portfelu krypto zabranym do grobu? U partnerki? U wspólników? To już trudne do ustalenia sprawy jeśli ich posiadacze mają w głowie troche oleju. No chyba że po prostu się rozpłynęły na giełdzie, czym karmieni byli inwestorzy ostatnie lata. @offtop W branży minecraftowej też miałem kolegę co prowadził jedną z większych sieci serwerów mc w polsce... co strzelił samobója.... co prawda o kobietę ale też czołówka z tirem poleciała. Z tym że sytuacja odwrotna... on był początkującym milionerem... życie bywa przewrotne. |