Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut (/Temat-LimerCoin-Wirtualna-Kopalnia-Kryptowalut-176223)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 06-06-2024 08:45

Wchodziłem w to kiedy kursy krypto nie były na tak wysokich poziomach jak teraz i po przeliczeniach oraz wypłatach po kursach aktualnych to co wrzuciłem na starcie strony już się zwróciło z lekkim plusem, także teraz wszystko co mi się kopie i zostanie wypłacone to już czysty zysk.

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 17-06-2024 08:46

Ostatnio znowu zwiększyli nagrody z bloków, także wydobycie trochę podskoczyło w góre.

[Obrazek: limer.png]

I moja ostatnia wypłata jaką zleciłem.
[Obrazek: limer-kasa.png]

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 25-06-2024 13:46

Strona cały czas elegancko wypłaca Wink

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Parotkin - 26-06-2024 18:04

Że niby prawie 0,5 ltc wypłaciłeś? Jeśli tak i wszystko jest wypracowanym zyskiem a nie np. 90% Twoim depozytem to być może miałem złe zdanie o tej stronce i nie jest to takie całkowite marnortrastwo czasu Tongue

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-06-2024 18:12

Depozyt, który wkładałem na strone na samym początku jej istnienia już się zwrócił, teraz wszystko co wypłacam jest już czystym zyskiem.

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - Parotkin - 26-06-2024 18:16

To akurat gratuluję, bo każe wyjście na czysto i generowanie zysku się chwali. Tak tylko patrzę, od wrzucanie tej promki minęło już 8 miesięcy Tongue jeśli musisz w to klikać x minut dziennie to wracam do wcześniejszej negatywnej opinii, a jeśli lecą ci już kopareczki na automacie to zwycięzcą okazujesz się finalnie ty. Jak myślisz ile ta stronka jeszcze pochodzi?

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 26-06-2024 18:24

Szczerze to mam nadzieję, że jak najdłużej ale wiadomo jak to jest z takimi lub podobnymi projektami, które mogą się zawinąć praktycznie z dnia na dzień, nie mniej jednak tutaj jak na razie wszystko działa jak należy, jeżeli moc wzrasta zbyt wysoko to twórcy podnoszą nagrody z bloków, na innej działającej stronce na której wzorował się ten projekt jest zupełnie odwrotnie więc jak na razie nie do czego się przyczepić i oby ten projekt szedł w dobrym kierunku aby podziałał te kilka dobrych lat.

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 30-06-2024 15:14

Cały czas wypłaca Smile

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 10-07-2024 14:21

Dalej wypłaca bez najmniejszych problemów Wink

RE: LimerCoin - Wirtualna Kopalnia Kryptowalut - ZarabianieO - 18-07-2024 08:39

Na stronie znowu pojawił się event na bardziej wydajne koparki w lepszej cenie niż normalnie :
[Obrazek: limer2.png]

I oczywiście kolejna zlecona wypłata, która po chwili była na portfelu Smile