MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji (/Temat-MineLab-Wydobywanie-kryptowalut-w-chmurze-oparte-na-sztucznej-inteligencji-175825) |
RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - wasda - 12-11-2023 01:45 (08-11-2023 09:46)konik983 napisał(a): prorok RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - kpk25 - 12-11-2023 03:37 (11-11-2023 23:46)miron830 napisał(a): Strona zamknięta obecnie telegramy również nie można pisać nic tam. Wiadomości usunięte. Coś czuje że po kopaniu już Ktoś pisał do nich? Co trzeba dokładnie przesłać? Myślicie że jest szansa na odzyskanie szmalu? RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - miron830 - 12-11-2023 11:08 @kpk25 pisałem zaraz po tej informacji i czekam na odpowiedź od nich. Na telegramie poblokowane wiadomości. Podejrzewam że bedzie standardowe zagranie jak to bywa w zamkniętych stronach by wypłacic trzeba bedzie coś wpłacić by mogli powiazać nasz portfel i tak jak podejrzewałem na telegramie jest przekierowanie do ich strony partnerskiej i by odzyskać środki trzeba wpłacić 100$ by powiązali konta. Tradycyjne zagranie i brak mozliwości potwierdzenia czy piszą prawdę bo blokują wiadomości więc nic z tego juz nie będzie RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - Pokebany - 12-11-2023 14:11 Dobrze że wpłaciłem minimalną sume 8 dolców na próbę... RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - ZarabianieO - 12-11-2023 14:42 Pamiętajcie, że na takich stronach większość osób które zarabiają to osoby promujące, mizerny jest odsetek ludzi którzy cokolwiek zarobią bez poleconych. RE: MineLab: Wydobywanie kryptowalut w chmurze oparte na sztucznej inteligencji - wredny90 - 12-11-2023 22:22 Czyli to by było na tyle? |