![]() |
Bankrollmob kasa na skrill - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Bankrollmob kasa na skrill (/Temat-Bankrollmob-kasa-na-skrill-174955) |
RE: Bankrollmob kasa na skrill - Zaperr44 - 12-06-2024 21:15 Czy mi się zdaję czy w mob calendar już nie ma MobPointsów do zdobycia? Jeżeli tak, to naprawdę kiepsko, bo zdobywanie punktów za nabijanie bezsensownych postów już całkiem potrwa wieczność. RE: Bankrollmob kasa na skrill - ggusiaja - 12-06-2024 22:19 (12-06-2024 21:15)Zaperr44 napisał(a): Czy mi się zdaję czy w mob calendar już nie ma MobPointsów do zdobycia? Jeżeli tak, to naprawdę kiepsko, bo zdobywanie punktów za nabijanie bezsensownych postów już całkiem potrwa wieczność. Nadal można zdobyć MobPoints w kalendarzu. Widać to po wygranych z poprzednich dni. One są pokazane pod kalendarzem. RE: Bankrollmob kasa na skrill - tomex111 - 17-06-2024 14:17 Patentu nie mam zbieram jak kazdy ,a i mi sie zdarzaja przestoje ,ze zapominam korzystac z kalendarza badz nic nie pisze na forum itp itd. Tymczasem doszla wyplata i to w nietypowy dzien bo zazwyczaj wyplaty sa w piatki... ![]() RE: Bankrollmob kasa na skrill - dinka7 - 18-06-2024 20:00 Ostatnio udało mi się wypłacić jakieś drobne, moge polecić RE: Bankrollmob kasa na skrill - NowyUser - 19-06-2024 08:30 Ile dziennie można zdobyć punktów za pisanie postów ? RE: Bankrollmob kasa na skrill - ggusiaja - 19-06-2024 10:43 (19-06-2024 08:30)NowyUser napisał(a): Ile dziennie można zdobyć punktów za pisanie postów ? 50 mobpoints U mnie już druga wypłata doszła. RE: Bankrollmob kasa na skrill - Parotkin - 19-06-2024 18:54 pochwalicie się wynikami ile miesięcznie i jakim nakładem czasu można wyciągnąć z tej strony? RE: Bankrollmob kasa na skrill - tomex111 - 29-06-2024 09:14 Nie da sie tak przewidziec ile dziennie bo roznie to wychodzi i tez zalezy od szczescia. Platnych postow dziennie mozna napisac 5 czyli za 50 mobpoints . A czasu dziennie kliknac 5 razy w kalendarz to wiele nie zajmuje. RE: Bankrollmob kasa na skrill - tomex111 - 11-07-2024 14:38 Teraz sprawdzam statystyki i w rok nie liczac kasy z polecen zarobilem 400 dolcow ,a i nie klikalem wszystkich pieciu okienek kazdego dnia przez caly rok ,ani tez nie pisze na forum codziennie np w okresie wiosna do jesieni to prawie w ogole nie pisze ,a i nie klikam wszystkich okienek bo na dzialce siedze i slaby net tu jest ,a i zapominam czasami. Roznie bywa tez zalezy od szczescia jak ktos korzysta regularnie to predzej czy pozniej srednio kazdemu wyjdzie mniej wiecej podobnie . Czasu wiele sie na to nie poswieca ,a cos zarobic mozna za darmo i pewne wyplaty sa, takze zawsze cos . RE: Bankrollmob kasa na skrill - tomex111 - 02-08-2024 15:54 Sprawdzcie na bankrollmob czy ktos nie dostal takiego mejla jak ja bo do zgarniecia jest 50 mob points za odczytanie mejla plus za napisanie opini na twiterze 450 mob points czyli lacznie 500 mob points . Juz kiedys byla taka akcja z truspilot i pisanie opinii dla wybranych osob. ![]() |