![]() |
AAmusic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: AAmusic (/Temat-AAmusic-165400) |
RE: AAmusic - lidero - 12-12-2019 16:56 fi5her1975 próbowałeś zautomatyzowac prace apki tak jak pisałes by się łaczyła o danych porach?dobrze by było jakby ktoś kumaty w temacie to opracował,u mnie tez czasami wywala apke na róznych fonach,ale mimo to jestem zachęcony i mam nadzieje rozbudowywac farme o kolejne maszyny ![]() RE: AAmusic - zbyszek - 12-12-2019 17:00 Wlasnie tez mam w planach rozbudowe ale poczekam az wyplaca RE: AAmusic - fi5her1975 - 12-12-2019 20:23 Ave . Co do apki to walczę, ale z mizernym skutkiem. Raczej bez tzw. ROOT`a się nie obejdzie. ale mam nadzieję że uda się opanować temat. Znalazłem apkę co się nazywa ANDROID BOOT MAKER. I niestety musi być telefon ukorzeniony. Nie ma innej opcji. Ale z dostępnych ustawień widać że może to być strzał w tzw. dziesiątkę. Zaraz zabieram się do ukorzeniania swojego S4. mam nadzieję że się uda. ![]() Teraz tak z drugiej strony. Posiadam Orange Flex. Oprócz 4 planów taryfowych: 25pln - 15gb 30pln - 30gb 50pln - 50gb 80pln - 100gb I oczywiście sms, mms i rozmowy w kraju no limit. Ma ciekawą inną opcję, a mianowicie wszystkie socjal media nie powodują zmniejszania dostępnego limitu GB. Dodam jeszcze, że oprócz tego można wykupić za 5pln nielimitowany dostęp -> tzw. MUSIC PASS do popularnych serwisów muzycznych jak Amazon Music, Apple Music, Spotify, Dezzer , Tidal ....... Coś Wam to mówi ? Ano tak dokładnie, Music Pass posiada wszystkie serwisy na których trzepiemy, czeszemy, grabimy kasiorę ![]() I teraz ogromna prośba i nagroda jednocześnie. Jeśli ktoś z Was rozwinie zainteresowanie tematem w zakup ORANGE FLEX, może mieć do tego mały bonusik w postaci 50 pln, dla Siebie i dla Mnie. A wystarczy że podacie ten kod MAREK1UQ5 i aktywujecie dowolny plan, oraz zostaniecie w Orange Flex ponad miesiąc. Pozdrawiam Fi5her RE: AAmusic - eseles - 13-12-2019 10:28 @[fi5her1975] https://play.google.com/store/apps/details?id=simplehat.clicker bez roota W tym co podales tez korzystam czasami. Ale tam sie ciezko robi bo w opcjach programistycznych musisz wlaczyc taka nakladke co pokazuje koordy klikniecia i musisz recznie je podawac do boot maker. A tutaj masz latwiej bo tylko klikasz. Boot maker sprawdza sie jesli jakas apka blokuje wyswietlanie nad jej aplikacja i zamyka autoclickera wtedy pozostaje tylko boot maker ![]() Edit Jak juz chcesz robic roota to tylko za pomoca Magisk'a bo tam mozna ukryc roota przed aplikacjami, ktore chcemy zeby go nie widzialy. Bo w przeciwnym razie aplikacje takie jak GooglePay (oraz kazda inna aplikacja co mozesz dodac karte przez NFC), Pokemony, SnapChat, AppStation itp wykryja roota i poprostu nie bedziesz mogl z nich korzystac. Z Magiskiem telefon poprawnie przechodzi test SafetyNet. Poczytaj sobie zanim zrobisz roota bo teraz robia problemy ale Magisk jest w tym momencie krok do przodu. Bo to ze nie dasz uprawnien do pamieci urzadzenia to nie znaczy, ze Ci apka nie przeskanuje telefonu ot co ![]() AAmusic - fi5her1975 - 13-12-2019 11:29 Dzięki za info. Raczej na jednym telefonie nie zrobię root'a. Reszta w miarę możliwości bedzie root'owana. Telefon z 2gb ram na pokładzie za 150pln wydaje mi się że będzie ok. Lepszych raczej nie trza. A z wstępnych moich kalkulacji wynika że ROI jest na poziomie 2 do 3 miesięcy. A to b.szybko. edit 17.12.2019 Jestem na fanpage AAMusic na fejsie. gość zamieścił taki oto filmik na YT w ktorym min. opisuje sposób jak z Deezera wyciągnąć więcej niż normalnie. nie bardzo rozumiem angielski, a z automatycznego tłumaczenia najistotniejsze jest niedopowiedziane. Jak możeciie to sprawdźcie co i jak. https://www.youtube.com/watch?v=0QgGoqFq84M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0cy4Wt-LBNRfKmoj-MNz2fkTr7w0SggRt5Wop_s9Yg2nbsnm5muBiIWIA pozdrawiam fi5her RE: AAmusic - pawelyoy - 22-12-2019 10:08 A gdzie jakieś dowody wypłat ? RE: AAmusic - kamciono5 - 22-12-2019 15:41 ktoś z forum otrzymał jakąś wypłatę z tej apki ? bo na razie wszystko opiera się na tym, że na apce można zarobić nie wiadomo jaki hajs mając większą ilość telefonów, tylko jeszcze nikt nie dostał wypłaty... RE: AAmusic - Ememq - 22-12-2019 16:36 Również mnie to coraz bardziej zastanawia. RE: AAmusic - zbyszek - 22-12-2019 16:39 Założyciel wątku zlecił wypłate. Ma ja dostać pod koniec roku. Ja też zleciłem tylko przez to że mają czasy wysyłki dłuższe dostanę w połowie przyszłego miesiąca. RE: AAmusic - Ememq - 22-12-2019 17:08 Czyli może okaże się, że warto korzystać z dobrodziejstw aplikacji a może okazać się, że przez prawie kolejny miesiąc będziesz nabijał komuś licznik nic z tego nie miejąc ![]() Ryzyko jak wszędzie ale ziarno niepewności jest ![]() |