![]() |
Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia (/Temat-Platne-ankiety-online-ankiety-internetowe-moje-zarobkowe-doswiadczenia-160947) |
RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - PannaK - 07-05-2019 08:58 Marto, powiedz proszę co trzeba zrobić żeby dostac ankiety z poznaj to bo jestem tam już rok i nic mi nie przyszło :/ RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - 11natinka11 - 07-05-2019 13:16 (07-05-2019 08:58)PannaK napisał(a): Marto, powiedz proszę co trzeba zrobić żeby dostac ankiety z poznaj to bo jestem tam już rok i nic mi nie przyszło :/ ja to samo na początku miałam z 3 ankiety i jakiś ponad miesiąc temu telefoniczną a tak cały czas nic RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 07-05-2019 16:30 (07-05-2019 13:16)11natinka11 napisał(a):(07-05-2019 08:58)PannaK napisał(a): Marto, powiedz proszę co trzeba zrobić żeby dostac ankiety z poznaj to bo jestem tam już rok i nic mi nie przyszło :/ PannaK rzeczywiście nieco dziwne, że od roku nie miałaś u nich ani jednej ankiety...Ja z tego co pamiętam pierwszą dostałam od razu po rejestracji. Fakt jest taki, że ankiet również nie dostaję wiele, ale zdarza mi się 1-2 w miesiącu + jakiś czas temu miałam również badanie telefoniczne, o którym wspomniała Natinka. Możesz spróbować uaktualnić swój profil (choćby tylko "kosmetycznie"), taki zabieg czasem pomaga - oczywiście to nie znaczy, że nagle zaproszenia będą "sypać się jak z rękawa", ale może chociaż jakieś skromne badanie wpadnie od czasu do czasu
![]() Jeśli chodzi o ten panel, to ja z kolei mam inną zagwozdkę z nimi związaną. Zastanawia mnie, dlaczego podczas zlecania wypłaty wymagają podania numeru PESEL (czyli w moim przekonaniu bardzo wrażliwych danych) - mimo że podatek rozliczają sami w formie zryczałtowanej i nie wystawiają PIT-ów dla uczestników. RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - 11natinka11 - 07-05-2019 20:00 Co do peselu to kilka paneli to stosuje, z tego co kojarzę jeszcze epanel (ale tu piszą że od ponad 200zł na rok jest podatek), reaktor opinii i było badanie opinii i demando, ale nie wiem czy nadal jest, więcej tak teraz nie który panel jeszcze wymaga RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 13-05-2019 21:16 Witam serdecznie
![]() 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 27, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 13 3) Life Points - otrzymano ankiet: 12, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 8 4) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 7, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 5) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 6) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 7) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 8) Reaktor Opinii - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 9) Epanel - otrzymano ankiet: 6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 10) Market Agent - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 W Klubie Kantar wypełniam również codziennie 1 dodatkową ankietę w ramach prowadzenia dzienniczka o napojach.
Dodatkowo ostatnio rozkręciło się forum H&M i uzupełniam tam swoje wpisy. W dniu dzisiejszym otrzymałam informację o dodatkowej nagrodzie (jeszcze za kwiecień) w kwocie 4,25 Euro. Nie spodziewałam się tego, ponieważ już wcześniej otrzymałam taką samą kwotę za udział (ta druga została przyznana w ramach ichniejszego konkursu). Miłe zaskoczenie ![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 18-05-2019 21:28 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 12, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 5 2) Life Points - otrzymano ankiet: 7, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 4 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 4) Klub Widza - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 6) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 7) Epanel - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Dodatkowo nadal wypełniam dzienniczek w Klub Kantar (1 codzienna, dodatkowa ankieta). W ostatnim czasie pojawia się u mnie sporo dobrze płatnych ankiet w Clixsense. Oczywiście do wielu nie udaje mi się zakwalifikować lecz kilka udało mi się już wypełnić (dziś np. ukończyłam badanie warte 1,8$, a wczoraj 2,24$). Zazwyczaj te lepsze sumy mają odroczony termin płatności (ankiety z flagą), jednak te dwie wymienione były "zwyczajne", a płatność została zaksięgowana bezzwłocznie
![]() Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 27-05-2019 19:36 Witam ![]() 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 19, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 9 2) Life Points - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 6) SW Panel - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 4 7) Market Agent - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 8) Epanel - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 9) Zymetria - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Ankieta w Zymetrii miała formę konkursu z okazji Dnia Mamy - to dało uczestnikom możliwość wygrania dodatkowych nagród. Pierwszy raz (od dłuższego czasu) udało mi się wypełnić bardzo dobrze punktowaną ankietę z Opinie.pl - za 1050 punktów ![]() Ukończyłam również dzienniczek o napojach w Klub Kantar, za który uzyskałam 1000 punktów. Pozdrawiam, Marta RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - marian123415 - 02-06-2019 10:02 Czy sprawdzasz panele kilka razy dziennie, raz dziennie czy np. raz w tygodniu? Jak to wygląda? RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 02-06-2019 22:44 (02-06-2019 10:02)marian123415 napisał(a): Czy sprawdzasz panele kilka razy dziennie, raz dziennie czy np. raz w tygodniu? Jak to wygląda?W moim przypadku wszystko zależy od panelu np. 1) Clixsense - tutaj mam dodatek ClixAddon (małe okienko, jako dodatek do przeglądarki), które informuje mnie o dostępności ankiet 2) SW Panel - tutaj trzeba sprawdzać, ponieważ na maila nie dociera totalnie nic, ja wchodzę tam zazwyczaj 2x dziennie (na tyle pozwala mi czas) 3) Badanie Opinii - sprawdzam 1x dziennie, oni wysyłają zazwyczaj maile, ale jednak nie jest to w 100% regułą (czasami wiadomość dociera "po czasie") 4) Zymetria i jej pochodne - czasem sprawdzam 1x dziennie, jednak nie jest to u mnie regułą 5) inne polskie panele (Opinie.pl, Klub Kantar, Reaktor Opinii) - tutaj raczej wszystko dociera na maila, chociaż oczywiście sprawdzać nie zaszkodzi, ja jednak robię to sporadycznie 6) inne zagraniczne panele (Greenpanthera, Life Points, Market Agent) - podobnie jak wyżej tzn. raczej wszystko dociera na maila, sprawdzam sporadycznie Ogólnie uważam, że lepiej sprawdzać aniżeli nie sprawdzać
![]() ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 04-06-2019 19:21 Witam ![]() 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 9, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 4 2) Life Points - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 4) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 6) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Jutro podsumuję maj pod względem zarobkowym ![]() Pozdrawiam, Marta |