![]() |
Dziennik AdSense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik AdSense (/Temat-Dziennik-AdSense-159450) |
RE: Dziennik AdSense - Czaq - 07-01-2019 08:59 Cytat:- Strona nr 2 została postawiona już jakiś czas temu, wykonane seo oraz początkowe linkowanie - efekt ? zero, kompletne zero w serpach facepalm Długo myślałem WTF ? Naprawdę przykładałem się do tej strony, straciłem bardzo dużo czasu, już myślałem, że wpadłem w sidła algorytmu aż dnia dzisiejszego zmieniłem motyw i dostosowałem całą stronę tak jak na poprzednim motywie ( SEO ). Efekt pojawił się przed chwilą :Ciekawy obraz tego jak optymalizacja wpływa na wyniki w pozycjach. Na stronie numer 1 i ogólnie na reszcie masz zamiar tylko zarabiać na AdSense? RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 07-01-2019 15:56 Na ten moment raczej tylko Adsense. RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 10-01-2019 16:07 Mała aktualizacja, bo muszę się pochwalić wczorajszym rekordowym klikiem z zagranicy ( strona jest pod PL ) ![]() ![]() Niestety ciągle walczę ze stroną nr 2 bo wywaliło mi znowu keywordy ![]() RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 03-02-2019 09:45 Dawno mnie tu nie było ![]() W styczniu CPC spadło mi o 30% i póki co powolutku ale to powolutku wraca do normy. Udało mi się wykręcić o 60zł mniej niż w grudniu : ![]() Na ten moment skupiam się na pierwszym projekcie. Chcę w najbliższym czasie dokończyć sprawę contentu ( jestem na etapie ok 70% ), następnie poprawić szybkość strony i wyciągnąć max z SEO Audytu - aktualnie 80%. No i ciągłe linkowanie i jeszcze raz linkowanie. Wczoraj : ![]() Dwa projekty, które postawiłem jakiś czas temu - puszczam w niepamięć. Gdy dokończę aktualny projekt i zostanie mi tylko dobijanie kw do TOPki to mam już zaplanowany nowy projekt ale póki co działam przy nim offline. Aktualizacja ? Prawdopodobnie za miesiąc ![]() RE: Dziennik AdSense - precell - 03-02-2019 10:16 @[kochamkesz] Jest jakiś wymóg co do ilości podstron, żeby strona była zaakceptowana do Adsense? RE: Dziennik AdSense - EfectiveWork - 03-02-2019 14:17 Cały czas do przodu ! Pamiętaj, że słabsze momenty zawsze będą się pojawiać ! To jest właśnie wtedy ten moment aby przy atakować ! RE: Dziennik AdSense - kochamkesz - 03-02-2019 16:34 @precell chyba nie ma takiego limitu, no ale pustej strony raczej Ci nie przyjmą ![]() Ostatnio zauważyłem jeszcze, że przy dodawaniu nowej strony do panelu również musi przejść weryfikację. Wcześniej tylko pierwsza była weryfikowana, a kolejne szły z automatu. RE: Dziennik AdSense - Snaggy - 03-02-2019 18:06 (03-02-2019 16:34)kochamkesz napisał(a): @precell chyba nie ma takiego limitu, no ale pustej strony raczej Ci nie przyjmąJa wlasnie czekam na akceptacje. http://skyhoot.com Dam znac jaki bedzie werdykt jak dostane info. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |