Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) (/Temat-Automat-Freebit-co-in-dla-wszystkich-wszystko-dziala-poprawnie-159276) |
RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - xdax1 - 02-07-2023 07:54 (23-06-2023 20:50)Entero napisał(a): Kiedyś był taki program na Google Play bodajże Bitroll? Ktoś kojarzy może? Teraz nie mogę go znaleźć. Widać, że nawet nie zaglądałeś do 1 posta bo o tym jest ten temat (Bitroll) RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - xdax1 - 09-07-2023 07:47 Zastanawiam się czy nie jest to w jakiś sposób ustawiane, jakimś cudem wcześniej gdy zaczynałem to przez wiele dni szło bez straty mimo że grałem bardzo dużo. Wczoraj uruchomiłem tak o i to na krótko z jakąś tam kwotą podobną do tej z którą zaczynałem wcześniej i co? Chwilę pokręciło i już koniec. Dziwnie to wygląda, wcześniej miałem aż tak szczęście? Czy może maszyna została podkręcona na 1 raz żebym "poczuł", że da się wygrywać. A gdy starczyło to ucięli, bo przecież gdybym za 1 razem stracił to już bym do tego nie wrócił i możliwe, że tak zachęcają. RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - tomaszo704 - 10-07-2023 09:07 Nie wykluczone, u mnie podobna sytuacja była. Grałem dokładnie taką samą taktyką jak Twoja. "Kasyna nie oszukasz" RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - Kołątaj - 10-07-2023 09:31 Niestety tak to wszystko działa. Więcej $$$ utopisz niż wygrasz. Kwestia czasu Najlepiej to zebrać odpowiednią sumę, zamknąć temat i szukać innego. Ewentualnie zbierać jakieś darmowe profity RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - prymul1 - 11-07-2023 07:07 (09-07-2023 07:47)xdax1 napisał(a): Zastanawiam się czy nie jest to w jakiś sposób ustawiane, jakimś cudem wcześniej gdy zaczynałem to przez wiele dni szło bez straty mimo że grałem bardzo dużo. Zmień strategię, algorytm na stronie uczy się na podstawie twojej gry. RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - przezdziakmp - 29-06-2024 06:02 Wszystko dalej aktualne Wszystko dalej dziala zapraszam do korzystania RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - xdax1 - 29-06-2024 16:01 No nie do końca, ja z tego zrezygnowałem bo wprowadzili walutę którą trzeba zbierać (np. klikając na short link) aby móc odpalać role. Więc to już nie jest automatyczny. Korzystam teraz z: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magan.btc&hl=en_US Czasem może trzeba obejrzeć reklamę, ale u mnie jest tak że raz oglądam a potem chodzi. RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - przezdziakmp - 29-06-2024 19:28 Ja żadnej waluty nie zbieram i nie zbierałem a dalej chodzi u mnie i nabija RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - Krzychu87 - 25-08-2024 18:25 (29-06-2024 16:01)xdax1 napisał(a): No nie do końca, ja z tego zrezygnowałem bo wprowadzili walutę którą trzeba zbierać (np. klikając na short link) aby móc odpalać role. Ta aplikacja również przestała działać. Jest coś alternatywnego? RE: Automat Freebit.co.in dla wszystkich (wszystko działa poprawnie) - wasda - 25-08-2024 19:40 niestety już jest endgame bo znowu wprowadzili chapta na stronie i na razie żadne boty bociki i apki nie działają |