![]() |
heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. (/Temat-heistcity-net-czyli-zarabiaj-grajac-w-gre-158503) |
RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - AssenCreated - 03-12-2018 21:03 Odnośnie wpłat : ![]() Na razie tyle inwestuje, jak coś wypłace to kupuje organizacje " heist ". Poleceni będą mogli dołączyć, jedynie będzie wymagane wyposażenie, tak to za darmo. Niepoleceni będą musieli zapłacić. RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Mati684 - 04-12-2018 11:14 otworzylem tego lootboxa i najpierw wypadlo mi 3wxp lol potem 5 burgerow a z trzeciej skrzynki wypadlo mi Cooking Tool II BP patrze ze na black markecie ktos to wystawil za 55 tys / 61 tys hcc wiec bardzo duzy profit mam ![]() 3 skrzynki to 15 tys i klucze 15tys wiec wydalem 30 tys hcc a mam item za min 50 tys hcc ![]() ktos wie do czego jest ten Cooking Tool II BP ?? RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - korlim - 04-12-2018 11:27 do gotowania ryb a co dają ryby pewnie energie być może intelekt nie patrzyłem czy jest to w opisie RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - AssenCreated - 04-12-2018 11:30 A ja wydalem 10k hcc i kupilem loot boxa i oczywiscie droply mi burgery, mam duzy profit ... Jak ktos ma szczescie to polecam, ale w moim przypadku niepolecam RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Mati684 - 04-12-2018 11:38 ja teraz patrze ze zeby to wystawic na black market to musze miec 1% od sumy Buy Now ![]() ![]() ![]() RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - parwelcia - 04-12-2018 22:10 ja kupilem fishing pole 1 BP to chyba wedka tylko jak lowic ryby? to jak lowic ryby w activites nie widze tej wedki a w inventory mam RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - AssenCreated - 04-12-2018 22:42 @parwelcia zakładka work i fishing chyba RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 06-12-2018 21:30 (29-11-2018 11:08)Mati684 napisał(a): Moje staty jak na razie - nic nie inwestowałem - Mati mam dla Ciebie złą nowinę, ponieważ wg. mnie Twój patent na zbieranie WB mając 75% energii jest nie opłacalny przy tej cenie kawy. Aby było opłacalne używanie kawy i zbieranie m.in. dzięki niej większego WB musiała by mieć cenę poniżej 125HCC za szt. Poniżej macie moje skromne obliczenia przy WorkXP 300 ![]() ![]() Edit: Ewentualnie jeśli WB wynosi 30000 to kupno kawy będzie opłacalne jeśli jej cena będzie wynosić poniżej 187HCC Edit2: hmmm... Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze pensja uzależniona od kasy jaką dostajesz z 4h roboty no i od podatków... hmmm... W sobotę przeliczę to jeszcze raz, uwzględniając pensję i podatki, dzisiaj już jest późno a jutro do pracy trzeba jechać ![]() ![]() ![]() RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - parwelcia - 07-12-2018 16:31 czy ktos z was wie jak lowic te ryby musze jeszcze zrobic finder 1 Bp? a czy to fishing pole I:20 to wedka? nigdzie nie ma napisane nie wiadomo co i jak mam tylko fishing pole I BP RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 08-12-2018 13:08 Aby łowić ryby musisz mieć wędkę czyli fishin pole I:20 fishing pole I BP to "plan" wędki (BP = Blueprint = plan) czyli jeden z kilku itemów wymaganych do stworzenia wędki. Aby stworzyć wędkę musisz mieć 3 metal + 3 silicon + Bluprint (czyli nasz fishing pole I BP) + 10 energy. Tak stworzoną wędkę będziesz mógł wykorzystać 20 razy. |