azontoo - Droga do 2 Pensji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: azontoo - Droga do 2 Pensji (/Temat-azontoo-Droga-do-2-Pensji-155241) |
RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 11-04-2019 08:30 Dziś mega krótki wpis. Brak czasu, wyjeżdżam na delegacje.... ALE taki widok ukazał się moim oczom. I to domena z średniej jakości tekstem. Swoją drogą widzę już teraz obszary do poprawy w zakresie tekstów i optymalizacji. A domena z DOBRYM PA/DA oraz super tekstem jeszcze się w SERPach nie pojawiła. Praca przed wakacjami WRE... Wakacje spędzę z Kotlerem - Marketing - ciekaw jestem wiedzy tam zawartej. A Dla głodnych informacji polecam - Cytat:https://backlinko.com/learn-seo-fast RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - mahuzz - 11-04-2019 09:44 Ooo najs, to pewnie dopiero początek zielonego koloru ! RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 11-04-2019 11:39 (11-04-2019 09:44)mahuzz napisał(a): Ooo najs, to pewnie dopiero początek zielonego koloru ! Oby tak było ? RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - Sanczo96 - 11-04-2019 12:21 (11-04-2019 08:30)azontoo napisał(a): Dziś mega krótki wpis. Brak czasu, wyjeżdżam na delegacje.... ALE taki widok ukazał się moim oczom. Mógłbyś powiedzieć gdzie sprawdzasz SERPy? RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 11-04-2019 13:24 (11-04-2019 12:21)Sanczo96 napisał(a):(11-04-2019 08:30)azontoo napisał(a): Dziś mega krótki wpis. Brak czasu, wyjeżdżam na delegacje.... ALE taki widok ukazał się moim oczom. Jasne! Sporo jest różnych narzędzi, ale ja korzystam w chwili obecnej z SERPyou. RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - malpa2 - 11-04-2019 13:42 Masz tam konto płatne czy darmowe? RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 11-04-2019 19:01 free RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 26-04-2019 08:55 Witam. Po urlopie... nie jest kolorowo Przed wyjazdem doszło do kolozji.... auto do naprawy, nie mój samochód - brak AC, kilka k w plecy... Poza tym konkursem, dopięcie formalności z uczelnią, ogarnięcie zaległych różnych spraw które czekały i tak właśnie minął tydzień gdzie już byłem po "wakacjach". Kotlera nie czytałem. Książka ogromna, nie mam obecnie czasu, a zawartość bardzo "studencka". Na wakacjach odpocząłem więc jest mega power do działania. W tym tygodniu już się zresetowałem i odcinam od tych wydarzeń. Trudno. Stało się. Lecimy do przodu, by wskoczyć na fastlane A teraz konkrety: Strona która pnie się w góre w SERPach! Obecnie NIE JEST LINKOWANA. Ale to się zmieni na dniach. Dostałem dzisiaj 2 kolejne artykuły na strony. Także weekend będzie obróbka artów, dodanie ich + linkowanie. Wygląda OK. Ale na stronę nie ma żadnych wejść. TRAFFIC 0 Nie wiem jaka jest tego przyczyna ale muszę do tego dojść. Pozycje są następujące: O dziwo DRUGA strona - z zakupioną domeną, ma bana na AdSense i nie jest w ogóle widoczna w narzędziu do serpów. ( Po wpisaniu site:AdresStrony - wszystko jest poindeksowane) W planach mam weryfikacje czy rankuje na jakiekolwiek KW ( Nie wiem czy to możliwe, żeby po dodaniu artykułów rankować na inne KW niż zamierzone . Ale traffic na niej sukcesywnie się zwiększa Martwi mnie fakt, że nie widzę jej w serpach i nie mam wpływu na traffic... Naprawiam to! CEL: - Dniówka (0,10$) 0,38/100zł (Lecz naprawdę apetyt mam na 300 dziennie Wink ) - Rekord dnia 0,38 zł RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - azontoo - 30-04-2019 21:23 Powiem tak, kluczem w każdym projekcie są ludzie. I to co dzieje się w tle, tak naprawdę, cały rozwój - zawdzięczam kilku osobom z tego forum... Dziękuje... przy pierwszych wypłatach nie zapomnę Dziękuje za Waszą pomoc. Ten kto czyta to Wie... a Wy może się dowiecie za jakiś czas... Powoli idziemy w górę! Mam nadzieję, że to nie tymczasowy taniec google, a droga do TOPki Teraz majówka. Cała wolna. To znaczy od etatu. Więc zabieram się do ostrej pracy. Linkowanie 2 nisz + odpalenie nowej - 3 niszy + optymalizacja mobile obecnych stron (po dodaniu contentu i paru zmianach audyt spadł do 23pkt.) To plan na pierwsze majowe dni. Oczywiście linkowanie później też będzie kontynuowane. CEL: - Dniówka (0,10$) 0,38/100zł (Lecz naprawdę apetyt mam na 300 dziennie Wink ) - Rekord dnia 0,38 zł RE: azontoo - Droga do 2 Pensji - Bidbar96 - 03-05-2019 06:52 Rozumiem, że zakładając dziennik byłeś/jesteś przygotowany również na krytykę. Dziennik prowadzisz już ponad rok. Nic tu się nie wydarzyło. Może to jednak czas na zmianę "branży"? No przepraszam, ale te wpisy są tak bzdurne i monotematyczne, że widać, że to temat NIE DLA CIEBIE |