Marzenia? Raczej cele! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia? Raczej cele! (/Temat-Marzenia-Raczej-cele-153243) |
RE: Marzenia? Raczej cele! - mahuzz - 29-07-2018 14:19 Cytat:Czasami to jest chwila, sekunda i wpadasz na coś, co tak naprawdę było zawsze blisko Twojej głowy Pięknie ujęte! Czasem w jeden moment można wymyślić coś, co da ogromny zysk. PS: nazwa tematu mi się podoba RE: Marzenia? Raczej cele! - KaRoLeK535 - 01-09-2018 22:08 Zapowiada się fajny dzienniczek do śledzenia zostane tutaj na dłużej ! Powodzenia na pewno się uda RE: Marzenia? Raczej cele! - patrolpxd - 30-10-2018 23:07 ŻYJĘ! Tak, dla mnie też to szok Pokładałem sobie wiele w głowie i w życiu i postanowiłem wrócić do dziennika. Zobaczymy jak będzie z regularnością, ale plan jest na pewno ambitny. Co się u mnie działo? Dużo rzeczy poukładałem, przeczytałem kilka dość ciekawych książek i zmieniłem diamteralnie swoje nastawienie w zasadzie do wszystkiego. Dlatego wracam z ambitnym celem! I jednocześnie przyłączam się do CZELENDŻU 100zł/day do końca roku! @[Bartezx1997] @[Dolce Kabona] strzeżcie się! Z czym będę działał? Tym razem postawiłem na YT + PPI gdzie coś tam sobie działałem na przełomie września/października. Dodatkowo w planach jest postawienie kilku stron jednoniszowych typowo pod hacki/ogads Dziś wypchnąłem 8 filmów na Youtube niestety brakło mi kasy na smm panelu i dodałem wyświetlenia tylko do 4 filmów. Kasa przelana więc jutro dodam resztę wyświetleń No i w sumie tyle, trochę mi się zeszło zprzygotowaniem tagów/opisów/miniatur ale wszystko wygląda dość przyzwoicie! A teraz lecę jeszcze chwilę poczytać i spać! Także do zobaczenia przy jakimś eleganckim kamieniu milowym! RE: Marzenia? Raczej cele! - EfectiveWork - 30-10-2018 23:10 Czekam na pierwsze efekty ) celujesz tylko w YouTube? RE: Marzenia? Raczej cele! - mklop111 - 31-10-2018 18:47 Powodzenia byku, trzymam kciuki ! RE: Marzenia? Raczej cele! - patrolpxd - 02-11-2018 22:34 (30-10-2018 23:10)EfectiveWork napisał(a): Czekam na pierwsze efekty ) celujesz tylko w YouTube?Aktualnie próbuję ogarnąć to na tyle żeby zbudować z tego jakiś zysk pasywny, abym w pełni mógł skupić się na SEO (31-10-2018 18:47)mklop111 napisał(a): Powodzenia byku, trzymam kciuki ! Dzięki wielkie byku! This is the beginning of something great
Dodatkowo przysiadłem do poprawienia szybkości ładownia strony i udało mi się wywalczyć to, jednak nie satyfakconuje mnie to tak jak powinno więc na weekendzie będę walczył z ładowaniem desktopowym i mobilym Wietnamiec od wyświetleń leci w kulki i zalega w sumie z wyświetlanami na 3 filmach i łapkami na 5 Więc to w zasadzie zarobki z jednego filmu, który już dosyć fajnie się pozycjonuje. Jak już wszystko się unormuje przysiadam do dwóch stron, na które mam już pomysł. Będzie ogień Dziś w sumie udało mi się przerobić całkiem ciekawy kurs na udemy o SEO. Wiem, że będzie ogień w najbliższym czasie! Stay Tuned! Cytat:Ja yeti bo nikt nie wierzył we mnie RE: Marzenia? Raczej cele! - fusek - 03-11-2018 19:52 A filmiki skąd bierzesz? Sam nagrywasz? RE: Marzenia? Raczej cele! - patrolpxd - 03-11-2018 21:53 (03-11-2018 19:52)fusek napisał(a): A filmiki skąd bierzesz? Sam nagrywasz? Tak, sam nagrywam i montuje RE: Marzenia? Raczej cele! - patrolpxd - 04-11-2018 13:11 Nie jest dobrze :| Wczoraj cały dzień w lesie więc nawet nie miałem czasu na 10 min usiąść do komputera. Dziś wstałem sprawdzam co w trawie piszczy a tam na filmach: x6 Więc i zarobki są adekwatne + popsuła mi się wtyczka videoq bo nie pokazuje praktycznie żadnych danych z YouTube :/ Jakiś unlucky dzień strasznie No ale nie ma się co łamać tylko trzeba szukać rozwiązania. Jakby ktoś chciał pomóc to zapraszam na PW Miłego dzionka moi drodzy RE: Marzenia? Raczej cele! - Crausher - 04-11-2018 16:01 Czekam na więcej. Powodzenia! |