Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) (/Temat-Vademecum-Snapchat-Instagram-ZAROBISZ-SPORO-HAJSU-2-tysiace-miesiecznie-153071) |
RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Lukasio - 13-02-2018 20:15 Łatwy kontakt ze sprzedającym. Czat również jest pomocny. Poradników narazie nie oceniam bo muszę na spokojnie przeczytać. Ale pomoc i kontakt jak najbardziej na plus RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Rimster - 14-02-2018 11:12 Elegancki kontakt ,wszystko wytlumaczy. Jak najbardziej moge polecic ! RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Darineks - 21-02-2018 13:23 Ponad tydzień testów. Dużo informacji, szybki kontakt. Wydana kwota zdążyła już się zwrócić z nawiązką. Szczerze mogę polecić RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - supercola - 21-02-2018 20:49 (21-02-2018 13:23)Darineks napisał(a): Ponad tydzień testów. Dużo informacji, szybki kontakt. Wydana kwota zdążyła już się zwrócić z nawiązką. To gratuluje :> U mnie się nie zwróciła xD RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 23-02-2018 23:11 Odzyskałem dostęp do możliwości pisania! A więc nie miałem możliwości was powiadomić, więc robie tutaj osobną promke na zakończenie sprzeadży! Ostatnie 5kompletów w cenie 50zł! Oszczędzacie ponad 100zł RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - fusek - 23-02-2018 23:15 (23-02-2018 23:11)Krashai napisał(a): Odzyskałem dostęp do możliwości pisania! A więc nie miałem możliwości was powiadomić, więc robie tutaj osobną promke na zakończenie sprzeadży!A co to znaczy? Bo tu najdroższy pakiet masz za 50 zł. I który to raz kończysz już sprzedaż?;d RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 23-02-2018 23:34 (23-02-2018 23:15)fusek napisał(a):(23-02-2018 23:11)Krashai napisał(a): Odzyskałem dostęp do możliwości pisania! A więc nie miałem możliwości was powiadomić, więc robie tutaj osobną promke na zakończenie sprzeadży!A co to znaczy? Bo tu najdroższy pakiet masz za 50 zł. Fusek sprzedaję na tym forum ostatnie sztuki, na konkurencyjnym sprzedaż zakończona. Po za tym Pakiet z osobna na początku można było skompletować za prawie 200zł . RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - karol9919 - 26-02-2018 22:09 Krashai w końcu zwrócił część za poradniki Trochę długo ale plus za wywiązanie. RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 28-02-2018 12:04 Zostały tylko 4komplety za 50zł! Zapraszam do kupns! RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - kusas - 28-02-2018 12:59 Które to już zakończenie sprzedaży? Ile to już tych ostatnich sztuk sprzedałeś? Odradzam wam kupować, sprzedał już jakies 60-70 sztuk, metody sa wypalone, autor zarabia na sprzedaży poradników a nie na samych metodach. Sam autor straszył mnie policja po tym jak ja jako adminstrator jego grupy na discordzie stworzyłem własnego discorda i wysyłałem zaproszenia do obecnych członków gdyż Krashai zwyczajnie miał w dupie tego discorda i zbierał tylko hajs za dołączenie do niego i chciał by to ja i inni pomagali nowym osobą tłumacząc się tym że jest w szpitalu i nie ma możliwości prowadzenia kanały (ale na sprzedaż poradników to już miałeś siły co?) Licze że jakiś mod sie tym zainteresuje i zamknie w końcu ten temat... PS Krashai wyhoduj sobie jaja bo nawet nie masz odwagi odpisać mi na moja wiadomosc na FB |