![]() |
[Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy (/Temat-Gielda-kryptowalut-1-dziennie-reinwestycja-cel-140-tys-zl-w-12-miesiecy-149327) |
RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 15-08-2017 18:05 nie ukazujesz wszystkich zakupow ? bo cos mi nie pasuje ![]() ![]() ![]() Nie ma co gdybac ze mogles ugrac 50%+ takich sytuacji mam dziennie sporo i wiem ze bedzie jeszcze wiele ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - mireck - 15-08-2017 18:28 Mam do was obu pytanie, czy analizujecie sami wykresy np w TabTrader albo TradingView czy Coingy? Czy obserwuje ile ruchy bezpośrednio na Bittrex, ruchy BTC i kilku wybranych altów na dany dzień? RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 15-08-2017 18:37 (15-08-2017 18:28)mireck napisał(a): Mam do was obu pytanie, czy analizujecie sami wykresy np w TabTrader albo TradingView czy Coingy? Czy obserwuje ile ruchy bezpośrednio na Bittrex, ruchy BTC i kilku wybranych altów na dany dzień? Ja analizuje wykresy tylko na gieldach tak jak i zysk jaki uzyskam wszystko licze w glowie ( szkoda czasu przechodzic w kalkulatory czy inne zakladki by cos sprawdzic alty leca w gore i w dol tak szybko ze nim wyjdziesz z zakladki danej monety do obliczania czy sprawdzania twoj zysk moze sie juz zmniejszyc lub moze go nie byc ) RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - mireck - 15-08-2017 19:04 No ale chodzi mi bardziej o to czy np robisz Sobie wcześniej "reserch" ciekawych coinów, szukasz newsów itd itp a potem je obserwujesz i czekasz na ruchy. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 15-08-2017 19:15 (15-08-2017 18:05)BTC-analityk napisał(a): nie ukazujesz wszystkich zakupow ? bo cos mi nie pasuje Tam napisałem, że byłoby ok. 59 % (minus prowizja) gdybym na jednym zleceniu to zrobił, jak widać zrobiłem to na 8 więc wyszło ok. 21 % już po odliczeniu prowizji (15-08-2017 18:28)mireck napisał(a): Mam do was obu pytanie, czy analizujecie sami wykresy np w TabTrader albo TradingView czy Coingy? Czy obserwuje ile ruchy bezpośrednio na Bittrex, ruchy BTC i kilku wybranych altów na dany dzień? Czasami się bawię trochę analizą techniczną, ale rzadko, bo moja "taktyka" opiera się głównie na wchodzeniu z reguły w kryptowaluty na których występuje największy w danym dniu ruch, ale też nie zawsze (czasami gówno się dzieje napiszę wprost) ![]() Umiejętność analizy technicznej może się przydać jak najbardziej też na rynku kryptowalut, wyczytanie tendencji spadkowej, wzrostowej itp. to warte nauki nudne rzeczy ![]() (15-08-2017 18:37)BTC-analityk napisał(a):(15-08-2017 18:28)mireck napisał(a): Mam do was obu pytanie, czy analizujecie sami wykresy np w TabTrader albo TradingView czy Coingy? Czy obserwuje ile ruchy bezpośrednio na Bittrex, ruchy BTC i kilku wybranych altów na dany dzień? Tak jak już napisałem wyżej pod komentarzem mireck - Mam podobnie. Czasami wejście w odpowiednim momencie i 4 minuty później jest 30 % zysku albo straty, gdzie tutaj czas na narzucanie linii i kwadratów ![]() Możliwe, że do końca miesiąca na giełdę wpłacę 6-8 tyś zł ze środków własnych, bo mam kupca na pewną rzecz z której i tak nie korzystam od dawna. Wiem to trochę zmienia dziennik (choć czym większy kapitał tym bardziej ostrożna inwestycja), ale jeżeli mam mieć tą gotówkę na raz to warto wpakować i starać się pomnażać. Ale to jeszcze 50/50 do końca miesiąca będę wiedział RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - mireck - 15-08-2017 20:09 Czyli rozumiem że gracie coś w stylu szybkie wejście - jak najszybsze wejście z zyskiem. Dzięki za odpowiedzi . Ja osobiście się dopiero uczę, głównie patrzę się na wolumeny, ruchy na giełdzie, czy istnieją ściany itp, staram się przejrzeć wcześniej coś o danym coinie, jakieś newsy co to za projekt i wgl. Analizy dopiero się uczę, ale to dość trudne aby nie robić błędów i idzie to mozolnie hehe. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 15-08-2017 20:22 (15-08-2017 20:09)mireck napisał(a): Czyli rozumiem że gracie coś w stylu szybkie wejście - jak najszybsze wejście z zyskiem. Dzięki za odpowiedzi . Ja osobiście się dopiero uczę, głównie patrzę się na wolumeny, ruchy na giełdzie, czy istnieją ściany itp, staram się przejrzeć wcześniej coś o danym coinie, jakieś newsy co to za projekt i wgl. Analizy dopiero się uczę, ale to dość trudne aby nie robić błędów i idzie to mozolnie hehe. Dokładnie, jeżeli jakaś kryptowaluta wykazuje skok o np. 60 % w jednej chwili, zaraz zlatują się ludzie i jest pompowanie, czyli wklepywanie kapitału, czasami np. z 60 % skoku jak zaczną ludzie pompować dochodzi do 200-250 % w kilka/kilkanaście minut, później z reguły ostro spada (bo ludzie realizują zyski, nie sposób tutaj obliczyć, że Ci którzy weszli na początku "wydoili z kasy" tych którzy weszli na krótko przed spadkami. Ale z moich obserwacji wynika, że na giełdzie kryptowalut jest mnóstwo totalnych amatorów, którzy wchodzą na ostrej pompie (Coś wzrosło np. o 200 % a typowy John z Nowego Jorku chciałby jeszcze więcej, a później zostaje z gołą dupą i -10 % na depozycie jak w miarę wcześnie wyjdzie oczywiście, chyba, że powie "Nie sprzedam ! Czekam na odbicie!" ![]() Są też oczywiście gracze dysponujący znaczącym kapitałem (własnym bądź też kolegów itp którym pomnaża), zdarzało mi się widywać po 10 BTC na jednej transakcji, a 140 tysięcy złotych na jednej kryptowalucie robi wrażenie ![]() Takie są prawa giełdy, ktoś musi stracić, żeby ktoś mógł zyskać ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 15-08-2017 22:20 Nie spać zarabiać na adx ![]() ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - bayon1122 - 15-08-2017 22:37 Moglbys podac przydatne strony z ktorych korzystasz przy inwestowaniu w kryptowaluty ? Od pewnego czasu sie zastanawiam czy w to nie wejsc ale pierwsze chcialbym sie podedukowac. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 17-08-2017 00:02 i raz E-nty napisze ![]() ![]() Edit: ahh jak ja LOVE krypto ![]() |