![]() |
"Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) (/Temat-Hustle-is-the-most-important-word-EVER-Dziennik-SEO-i-wiele-innych-148772) |
RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 24-07-2017 08:14 (24-07-2017 00:44)Chada napisał(a): Ile masz hacków na stronie? Mam strony jednoniszowe ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Chada - 24-07-2017 08:21 Ile ich masz? ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 24-07-2017 08:33 18 na tą chwilę ![]() RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 24-07-2017 09:42 Dzień 21
Wczorajszy dzień : ![]() Suby : ![]() Dniówka : 30.56$/50$ - OGads 0 zł - Eforsa RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Bazor - 24-07-2017 15:45 Domeny gdzie kupujesz ? ![]() i jak z przedłużeniem ? RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 24-07-2017 17:17 (24-07-2017 15:45)Bazor napisał(a): Domeny gdzie kupujesz ? Na namecheap ![]() https://affiliate.namecheap.com/?affId=116959 RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Chada - 24-07-2017 21:06 Tylko masz $ za instalacje? Czy wpadaja tez np. po kilka dolarów z CPA? RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Hexagon. - 24-07-2017 21:13 Rozumiem, że te ~800 wyświetleń to łączna suma z tych 18 stron? Zatem nie są to jakieś strony wypozycjonowane, bo strony mają nie dużą ilosc UV, tak gdzieś na poziomie ~45. Co do zarobku to uważam, że bardzo ładny i z dnia na dzień zaczyna być co raz to lepiej przy takiej ilości wejść dla mnie rewelacja. Aczkolwiek patrząc na kliki i instalacje to mógłbyś popracować nad wyglądem strony co mogłoby wpłynąć na lepszą konwersje. Mimo wszystko powodzenia. Będę zaglądał tak jak do tej pory - regularnie i obserwował postępy. Ja zaczynam gdy jakoś w październiku w momencie gdy będę na swoim. Powodzenia! RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - mahuzz - 24-07-2017 21:17 @[Hexagon.] A ja stanę w obronie Noozera bo kolega chyba nowy ![]() Są to strony jednoniszowe, co znaczy że liczba uv zależy od popularności niszy. Moim zdaniem super wynik, nie liczą się wyświetlenia, a pieniądze. A jeśli chodzi o wygląd strony... cóż, nie widzimy - nie oceniajmy. @[Noozer] - piękne wyniki, postępy z postu na post! RE: "Hustle is the most important word- EVER" - Dziennik SEO i wiele innych :) - Noozer - 24-07-2017 21:18 (24-07-2017 21:06)Chada napisał(a): Tylko masz $ za instalacje? Czy wpadaja tez np. po kilka dolarów z CPA?To i to , jednak cpa rzadko ![]() (24-07-2017 21:13)Hexagon. napisał(a): Rozumiem, że te ~800 wyświetleń to łączna suma z tych 18 stron? Zatem nie są to jakieś strony wypozycjonowane, bo strony mają nie dużą ilosc UV, tak gdzieś na poziomie ~45. Co do zarobku to uważam, że bardzo ładny i z dnia na dzień zaczyna być co raz to lepiej przy takiej ilości wejść dla mnie rewelacja. Aczkolwiek patrząc na kliki i instalacje to mógłbyś popracować nad wyglądem strony co mogłoby wpłynąć na lepszą konwersje. Mimo wszystko powodzenia. Będę zaglądał tak jak do tej pory - regularnie i obserwował postępy. Ja zaczynam gdy jakoś w październiku w momencie gdy będę na swoim. 800 wyświetleń, są to wyświetlenia lockera , a nie uv na stronie ![]() Na konwersję niestety nie mam wpływu, ze względu na to , że duża ilość klików to t3 ![]() (24-07-2017 21:17)mahuzz napisał(a): @[Hexagon.] Już wyjaśnione, dzięki ![]() |