![]() |
[PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! (/Temat-PORADNIK-KILKA-NISZ-Zacznij-zarabiac-na-instagramie-148593) |
RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - mateusz1167 - 02-07-2017 17:38 Jestem zainteresowany ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Cycus - 02-07-2017 20:23 jestem zainteresowany ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Krashai - 02-07-2017 20:31 Wiadomości wysłane! PAMIĘTAJCIE CZAS DO JUTRA 18 I JUŻ NIE SPRZEDAJĘ PORADNIKA! RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - rekki - 02-07-2017 23:06 Ja również zakupiłem powyższy poradnik i w skrócie napiszę swoją opinię na jego temat. Po pierwsze duży plus dla autora za zaufanie - link do poradnika otrzymałem jeszcze przed zaksiegowaniem pieniędzy na jego koncie. Co do samego poradnika, instagram jest mi obcy, nie miałem tam nigdy ani jednego konta, jednak metody z poradnika wydają się być bardzo proste, na tyle że poradzi sobie z tym praktycznie każdy. Nie są one jakoś bardzo odkrywcze, tego typu metody widziałem wiele razy w innych miejscach internetu, w tym tego forum. Czy będą z tego pieniądze? Trudno mi powiedzieć, tak jak wspomniałem nie znam instagrama i nie wiem czego się można po nim spodziewać, jednak jakiś czas temu zarabialem w podobny sposób w innym serwisie i dawało radę, więc tu może być podobnie. RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - maniek250 - 03-07-2017 02:27 Tak samo jak @up dostałem poradnik przed zaksięgowaniem hajsu za co dziękuję ![]() Generalnie również wcześniej nie miałem nic wspólnego z instagramem więc dziękuję za wprowadzenie w temat, nie wiem jak z niszami podanymi w owym poradniku ale mam już kilka pomysłów na inne nisze (możliwości jest tyle że głowa mała ![]() ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Krashai - 03-07-2017 11:41 Dziękuje za recenzję! Zostało 5h do zamknięcia tematu więc jak chcecie jeszcze poradnik to pisać! RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Tcep - 03-07-2017 13:35 Poradnik spoko. Wart swojej ceny! ![]() ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - TMH - 03-07-2017 13:43 Poradnik jest krótki, zwięzły i pomocny ![]() Są przykłady, "wskazówki" na kolejne nisze, więc myślę, że warto było wydać 15 zł. Jeśli nawet nie zwróci się na gotowych niszach, to wskazówki pomogą na własnej ścieżce zarobku ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Suuruwa - 03-07-2017 13:46 Kupiłem poradnik i bardzo polecam wszystkim, szczególnie początkującym. Można zarobić i nauczyć się pozyskiwać ruch ![]() RE: [PORADNIK + KILKA NISZ] Zacznij zarabiać na instagramie! - Umct - 03-07-2017 17:08 Pieniądze przelane na pp, temat za chwile zostanie zamknięty, mam nadzieje, że otrzymam zakupiony poradnik. Wiem, że Cie obecnie nie ma online tak więc czekam na odp. ![]() |