![]() |
Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Konkursowy -SUB SMS (/Temat-Dziennik-Konkursowy-SUB-SMS-140567) |
RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Miedziany - 28-12-2016 17:43 Ja dzisiaj ogarnąłem stronkę, i profile z nią związane w social media ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 28-12-2016 19:31 (28-12-2016 17:43)Miedziany napisał(a): Ja dzisiaj ogarnąłem stronkę, i profile z nią związane w social media Zacytuje slowa mojej matki: "Jak Ci sie nie chce to poprostu tylko rob" Dziennie sobie je powtarzam jak mi sie nic nie chce. RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 29-12-2016 07:46 Witam 29.12.2016 Rok sie zbliza do konca a mi sie zachcialo pracowac dopiero ![]() Lepiej pozno niz wcale ![]() Tak w skrocie: -posiedzialem pomyslalem i stronke dokonczylem ( tekst UNIKATOWY ) -uzupelnilem troche INSTAGRAMA w zdjecia ( promujace moja stara nisze ) Jestem dobrej mysli jesli chodzi o SEO mojego nowego pomyslu bo jak juz wspomnialem wczesniej konkurencji nie ma wcale a po wczorajszej w sumie zabawie ze strona zauwazylem dzis rano w statystykach odwiedzin ze bylo kilka wejsc bezposrednich! Dziwnie szybko ![]() I jeszcze cos: -Screen z ostatnich 3 dni.U mnie tak czesto bywa.Spadaja wyswietlenia rosna LEADY i odwrotnie , rosna wyswietlenia spadaja LEADY Dla załamujacych sie moge cos dodac: Tak jak w kazdym interesie tak i w tym duzym czynnikiem dajacym efekty jest SZCZESCIE.Oprocz zaparcia trzeba zawsze troche dac szanse wykazac sie SZCZESCIU ![]() ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 30-12-2016 11:34 Witam 30.12.2016 Dzisiaj szybki wpis bo sie spiesze ![]() Polecam Wszystkim troche cierpliwosci w tym co robicie bo nie jest tak ze np. ROZESLESZ TROCHE SPAMU PO FEJSIE I ZARAZ BEDA EFEKTY.Ludzie musza do TEGO SPAMU DOTRZEC a to wymaga czasu ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Bazor - 31-12-2016 02:30 Można wiedzieć z ilu kont facebook wysyłasz spam, jeśli można wiedziec? ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 31-12-2016 09:15 (31-12-2016 02:30)Bazor napisał(a): Można wiedzieć z ilu kont facebook wysyłasz spam, jeśli można wiedziec? Bazor, to byl przyklad tylko.Uzywam jedno konto na FB ![]() Witam 31.12.2016 Ostatni post w tym roku ![]() Ale jeszcze jutro bedzie zarobek z dzisiejszego dnia wiec i podsumowanie tez jutro. Wynik ciekawy bo znow "pekla stowa".Cieszy to , bo jeszcze tydzien temu bylo po 40zl na dzien. Moje dwa nowe pomysly narazie nic sie nie dorzucily do tej sumy ![]() Co dzis zrobie??? Ide odswierzyc mozgownice na -5 stopniach!!! Mowa o rowerze.Bedzie trzeba szybko krecic zeby sie cieplo zrobilo ![]() A przy kompie te same zadania co zawsze.Zakladanie profili na forach o tematyce podobnej do moich nisz.Jakies tam dodanie paru fotek na Instagrama z ladnym opisem i linkiem do swojej strony.W sumie jest co robic tylko ze ja nigdy nie robie nic schematycznie dlatego marny ze mnie nauczyciel.Raczej PODPOWIADACZ ![]() Dla tych co moze jeszcze czytaja moj dziennik pamietajcie: SPORT TO ZDROWE CIALO I ZDROWY UMYSL ...te drugie przyda sie przy zarabianiu w internecie!! ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 01-01-2017 12:04 Witam 01.01.2017 I stalo sie!!
2017 juz trwa od prawie 12 godzin!!! Nie bede sie rozczulal nad wczorajszym dzniem bo wiadomo ze byl sylwester.Raczej skupie sie nad poprzednim miesiacem jak i calym rokiem 2016! ###GRUDZIEN 2016### ![]() Miesiac pozytyny chodz celem bylo troszke wiecej ( 100x31= 3100zl ). Cel celem ale jak sie nic nie robi albo malo to mozna chciec ![]() ###CALY ROK 2016### ![]() + e-forsa ![]() Nie mam porownania z poprzednimi latami bo to moj pierwszy rok zarabiania na SUB-SMS. Po wielu probach i testach pozostalem przy FireSub i tu tez pozostane.Na e-forsie nie promuje juz od dobrych 2-3 miesiecy. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 02-01-2017 09:31 Witam 02.01.2017 Konwersja nie moja poprostu ![]() Ludzie na czacie tez wczoraj narzekali na konwersje dlatego licze ze to co mialo wpasc wpadnie poprostu pozniej.A tak pozatym to szara rzeczywistosc wraca..byle do lata! ![]() ![]() W SYGNATURCE ZAMIESCILEM NUMER GADU JAK BY KTOS CHCIAL SIE PODZIELIC SWOJA WIEDZA ALBO MOZE "WYCIAGNAC" COS ODEMNIE TO ZAPRASZAM.JESLI TYLKO BEDE W STANIE TO ODPOWIEM NA KAZDE PYTANIE. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 03-01-2017 08:45 Witam 03.01.2017 Wczoraj juz bardziej normalnie.Tyko ciekawe czy nie sa to tez LEADY z poprzedniego dnia.Dowiem sie pewnie niedlugo.Dobra wiadomoscia dla mnie jest to ze wpadly dwa LEADY z mojego nowego (starego ) pomyslu.Kurde jak ja nie mam pomyslu na promocje tego!! A wyglada ze jest w NISZY MOC!!! Co dzis w planach? A nic takiego bo raczej wieczorem dopiero bede mogl posiedziec troche dluzej bo robota czeka ![]() A tak z innej beczki.Zakonczyl sie konkurs FIREMEDIA na najlepszy dziennik.Niestety moj nie zdobyl nawet jednego glosu i okupuje ostatnie miejsce w tabeli. Troche to takie podlamujace niby ale widocznie tak mialo byc.Trzeba osiagnac dno aby sie od dna odbic i stac sie lepszym w tym co sie robi!! ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - nasgaroth - 03-01-2017 12:10 (03-01-2017 08:45)karbow napisał(a): A tak z innej beczki.Zakonczyl sie konkurs FIREMEDIA na najlepszy dziennik.Niestety moj nie zdobyl nawet jednego glosu i okupuje ostatnie miejsce w tabeli. Chłopie a po co Ci te głosy skoro w tamtym roku walnąłeś ponad 50k zysku, czego serdecznie Ci gratuluje? XDD |